Acmilangr2 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 12 λεπτά πριν, billeiros είπε Έβαλα destiny 2.σχεδον καρφωμένο 144αρι.εβλεπα κ κάτι 160 φευγα... Το κλειδωσα στα 144 (όλα φουλ εννοείται) + hdr και επαιξα. Δεν έχω παίξει πιο ωραία στη ζωή μου.... Το ομολογώ... Σα δαιμονισμένο πηγαινε... Και η οθονη αψογα με το gsync. Δεν έχω λόγια απλά........ Προσκυνώ nvidia. Nαι το είπα... Εδω το τερατακι μου... Οτι πρέπει για τα Χριστούγεννα. 4 λεπτά πριν, BabisTs είπε Ζέσταμα με 2145mhz στον τροχό......και έπεται συνέχεια Απίστευτο. Είναι σταθερό τόσο ψιλά; δοκίμασες firestrike; 1
billeiros Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, BabisTs είπε Ζέσταμα με 2145mhz στον τροχό......και έπεται συνέχεια Και καλά κομμάτια σου τυχαίνουν αλλά Κι εσύ το κατέχεις το άθλημα.... Πωωω 2
BabisTs Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Οτι πρέπει για τα Χριστούγεννα. Απίστευτο. Είναι σταθερό τόσο ψιλά; δοκίμασες firestrike; Σταθερότητα ...όταν βρώ χρόνο θα την μετρήσω την κάρτα....πάντως το ότι βγάζει timespy και χωρίς curve ακόμα είναι ενθαρρυντικό μιας και το firestrike είναι πιο ελαφρύ......έχω bencharei και κάτι τέστ στα 2130mhz στο assasin creed odyssey .......θα δείξει που θα την κλειδώσω...... 7 λεπτά πριν, billeiros είπε Και καλά κομμάτια σου τυχαίνουν αλλά Κι εσύ το κατέχεις το άθλημα.... Πωωω όλα τα κομμάτια το ίδιο δίνουν ......πάνω - κάτω τα ίδια είναι..... μικρολεπτομέρειες είναι που ουσιώδη διαφορά ingame δεν βλέπεις..... Επεξ/σία 12 Απριλίου 2019 από BabisTs 1
billeiros Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 16 λεπτά πριν, BabisTs είπε Σταθερότητα ...όταν βρώ χρόνο θα την μετρήσω την κάρτα....πάντως το ότι βγάζει timespy και χωρίς curve ακόμα είναι ενθαρρυντικό μιας και το firestrike είναι πιο ελαφρύ......έχω bencharei και κάτι τέστ στα 2130mhz στο assasin creed odyssey .......θα δείξει που θα την κλειδώσω...... όλα τα κομμάτια το ίδιο δίνουν ......πάνω - κάτω τα ίδια είναι..... μικρολεπτομέρειες είναι που ουσιώδη διαφορά ingame δεν βλέπεις..... Ελα κι από μένα μια βόλτα να με φτιάξεις...
oddin Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δυνατός @BabisTs 2100 , αλλα μου φαίνετε μικρό το score σε σχέση με το δικό σου.. 2
d4ydr33m3r Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Τωρα ειδα το thread υπερτουμπανοι subscribed .. Kαι να τις χαρειτε οσοι τις παραλαβατε ή θα παραλαβετε.. p.s Bαλτε ενα like σε ολα τα benches λυπηθειτε με δεν γυριζω πισω να πατησω τωρα σε ολους 😛 4
BabisTs Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, billeiros είπε Ελα κι από μένα μια βόλτα να με φτιάξεις... Δεν σε φοβάμαι εσένα....είμαι σίγουρος ότι θα την βρείς την άκρη και στα turing...ίσα - ίσα που έχεις πολύ καλά αποτελέσματα για day1..εδώ έβγαλες άκρη με την Vii (πλακίτσα κάνω)! 5 λεπτά πριν, oddin είπε Δυνατός @BabisTs 2100 , αλλα μου φαίνετε μικρό το score σε σχέση με το δικό σου.. τις μνήμες vram που τις έχεις? Επεξ/σία 12 Απριλίου 2019 από BabisTs
oddin Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, BabisTs είπε τις μνήμες vram που τις έχεις? +1000 Επεξ/σία 12 Απριλίου 2019 από oddin
BabisTs Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, oddin είπε +1000 όντως μικρό score έχεις...τα settings σου είναι στο range ~16000gpuscore...για δοκίμασε με ddu και ξανά πέρασμα των τελευταίων drivers. 1
billeiros Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 8 λεπτά πριν, BabisTs είπε Δεν σε φοβάμαι εσένα....είμαι σίγουρος ότι θα την βρείς την άκρη και στα turing...ίσα - ίσα που έχεις πολύ καλά αποτελέσματα για day1..εδώ έβγαλες άκρη με την Vii (πλακίτσα κάνω)! τις μνήμες vram που τις έχεις? 1300 έβαλα να παιζουν Νομισα σε μένα αναφεροσουν
oddin Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, BabisTs είπε όντως μικρό score έχεις...τα settings σου είναι στο range ~16000gpuscore...για δοκίμασε με ddu και ξανά πέρασμα των τελευταίων drivers. θα το κάνω,η αλήθεια είναι οτι τα καινούργια drivers τα πέρασα απο πάνω και όχι με ddu. 1
BabisTs Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, billeiros είπε 1300 έβαλα να παιζουν Νομισα σε μένα αναφεροσουν όχι bro στον oddin........Bill γενικά μην ξεχειλώνεις πολύ την vram γιατί χάνεις σε απόδοση, στο είπε και ο @azazil1190 παραπάνω........το πολύ τσίτωμα της vram προκαλεί και αστάθεια στον πυρήνα.....βρές sweetspot Επεξ/σία 13 Απριλίου 2019 από BabisTs 1
billeiros Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 4 λεπτά πριν, BabisTs είπε όχι bro στον oddin........Bill γενικά μην ξεχειλώνεις πολύ την vram γιατί χάνεις σε απόδοση, στο είπε και ο @azazil1190 παραπάνω........το πολύ τσίτωμα της vram προκαλεί και αστάθεια στον πυρήνα.....βρές sweetspot Οκ Ολα. Θα γίνουν.. Mπαμπη τι power limit έχει η καρτα σου? Επίσης το curve που λετε πως το φτιάχνουμε? 1
BabisTs Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, billeiros είπε Mπαμπη τι power limit έχει η καρτα σου? όλα τα non -A chips έχουν μέχρι +12%........όπως και το δικό μου. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2019 από BabisTs
billeiros Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, BabisTs είπε όλα τα non -A chips έχουν μέχρι +12%........όπως και το δικό μου. Α το α είναι για το pl. Δεν το ξερα. Εγώ νόμιζα ότι παιζει ρόλο στο oc potential γενικά.. Παρόλα αυτά πάει τραίνο!! Πως γίνεται αυτό...?? Δλδ αν είχε 25 που θα φτανε? Επεξ/σία 13 Απριλίου 2019 από billeiros
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα