BabisTs Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, billeiros είπε .μπαμπη αν βάλουμε το 360watt θα χει μεγάλη διαφορά? Εσύ το χεις περάσει? το 360watt το έχω βάλει πάνω....λειτουργεί άψογα και έχει αυξημένες επιδόσεις η κάρτα μου σε σχέση με το 325watt που φοράω τώρα.Το αν είναι μεγάλη η διαφορά ή όχι είναι στον καθένα πως θα καθίσει στην κάρτα του και στο pcb το εκάστοτε bios....οπότε αν δεν δοκιμάσεις δεν μπορείς να ξέρεις αν έχει αυξημένες επιδόσεις. 1
pabou13 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 6 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Είναι τόσο κοντό που δεν φτάνει. Μόνο αν ξεβιδωσω το ψυγείο μπορώ να το δω. Γαμωτο... Μπορεις να ξεβιδωσεις τον ανεμιστηρα μονο του χωρις το ψυγειο;
HALF EVIL Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 11 λεπτά πριν, pabou13 είπε Μπορεις να ξεβιδωσεις τον ανεμιστηρα μονο του χωρις το ψυγειο; Το δοκίμασα τελικά σε μια υποδοχή ανεμιστήρα του κουτιού και λειτουργεί. Λειτουργεί όμως και ο ανεμιστήρας του κουτιού αν τον συνδέσω με το καλώδιο της αντλίας. Wtf
pabou13 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Το δοκίμασα τελικά σε μια υποδοχή ανεμιστήρα του κουτιού και λειτουργεί. Λειτουργεί όμως και ο ανεμιστήρας του κουτιού αν τον συνδέσω με το καλώδιο της αντλίας. Wtf Οντως φαινεται περιεργο, η pump λειτουργει κανονικα; εχεις χαμηλες θερμοκρασιες; Το πολυ πολυ κανε τραμπα τους δυο ανεμιστηρες και θα σαι ενταξει 😋 Επεξ/σία 28 Μαΐου 2019 από pabou13
HALF EVIL Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, pabou13 είπε Οντως φαινεται περιεργο, η pump λειτουργει κανονικα; εχεις χαμηλες θερμοκρασιες; Το πολυ πολυ κανε τραμπα τους δυο ανεμιστηρες και θα σαι ενταξει 😋 Καλά θα το δω αύριο με καθαρό κεφάλι. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ που ασχολήθηκες. Να'σαι καλά. Το πισί δεν το έχω συνδεδεμένο με οθόνη. 1
birel-motosport Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Νομίζω ότι στα καινούργια Κιτ ο ανεμιστήρας ειναι ρυθμιζόμενος κοίτα από το πρόγραμμα τηςevga να τους βάλεις στο 100% και δες Και άμα δεν έχεις την κάρτα στο bios oc κλείνουν τα ανεμιστηρακια
HALF EVIL Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, birel-motosport είπε Νομίζω ότι στα καινούργια Κιτ ο ανεμιστήρας ειναι ρυθμιζόμενος κοίτα από το πρόγραμμα τηςevga να τους βάλεις στο 100% και δες Και άμα δεν έχεις την κάρτα στο bios oc κλείνουν τα ανεμιστηρακια Της αντλίας λειτουργεί πάντα, του ψυγείου δεν λειτουργεί. Βέβαια στην εκκίνηση παίρνει στροφές αλλά σταματά. Το bios στο oc το έχω.
birel-motosport Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Άμα παιρνει ρε και σταματά μία χαρά δουλεύει κάποια ρύθμιση ειναι
BabisTs Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Της αντλίας λειτουργεί πάντα, του ψυγείου δεν λειτουργεί. Βέβαια στην εκκίνηση παίρνει στροφές αλλά σταματά. Το bios στο oc το έχω. οπότε και επίσημα άλλαξε την υπογραφή έγινες αμφίβιος EVGA RTX 2080 TI FTW3 ULTRA HYBRID GAMING Επεξ/σία 28 Μαΐου 2019 από BabisTs
azazil1190 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, jimpsar είπε Ευχαριστώ φίλε μου!! Την πέρασα Μόλις με το bios της palit. Όντως 124% p limit και είδα τρέλα Ρολόγια άλλα δεν μπορείς να ελέγχεις fans με ABurner, οπότε μόνο σε νερό αν μπει αξίζει. Καλά με nvflash Γενικά πανεύκολη διαδικασία. Στα χα πει. Η καρτα με μεγαλύτερο bios η εστω αυτο της παλιτ και με υβριδιο θα παιξει ανετα στα 2175 1
HALF EVIL Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, birel-motosport είπε Άμα παιρνει ρε και σταματά μία χαρά δουλεύει κάποια ρύθμιση ειναι Τι είπες τώρα. Να το συνδέσω κανονικά δηλαδή. Από που η ρύθμιση? Από afterburner?
pabou13 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 14 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Της αντλίας λειτουργεί πάντα, του ψυγείου δεν λειτουργεί. Βέβαια στην εκκίνηση παίρνει στροφές αλλά σταματά. Το bios στο oc το έχω. Οπως ειπε και o birel απο την στιγμη που παιρνει μπροστα και σταματα μαλλον software θεματακι πρεπει να ναι Ο ανεμιστηρας ο αλλος που δοκιμασες εχει 3 ή 4 Pin;
jimpsar Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, azazil1190 είπε Στα χα πει. Η καρτα με μεγαλύτερο bios η εστω αυτο της παλιτ και με υβριδιο θα παιξει ανετα στα 2175 Nικο απολυτο δικιο εχεις. Οταν ξεκιναει fstrike εβλεπα 2175 και γενικα 2080 -2070 ητανε. απλα ανεβαινε πολυ θερμοκρασια και ειτε ειχα crash ειτε χαμηλο σκορ . Με Hybrid κατασταση παντως θα αξιζει. Υπαρχει αλλος τροπος να χειριστεις τα fans? Με το aburner και το bios της palit δεν κανει τιποτα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα