azazil1190 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, billeiros είπε Ανεβάστε κανα timespy ρε παιδια να δω που βαδίζω... Καλα πας ρε https://www.3dmark.com/spy/6799585 Επεξ/σία 12 Απριλίου 2019 από azazil1190 1
D.Luffy Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Τώρα πλάκα πλάκα, οι εταιρείες γιατί δεν έχουν βγάλει Founder Edition κάρτες ; Μόνο από NVIDIA μπορείς να πάρεις τέτοια.. Είναι η πρώτη φορά που αγοράζω gpu με κριτίριο το αισθητικό κομμάτι. Συνήθως πάντα πήγαινα για κάποια Asus, αλλά αυτή τη φορά η μεταλλική κατασκευή που αγκαλιάζει ολόκληρη την κάρτα μπρος πίσω, μου έκανε αίσθηση. Η κάρτα έχει φοβερή ποιότητα κατασκευής και κατά τη γνώμη μου η πιο όμορφη Ti ever. 1
azazil1190 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, D.Luffy είπε Είναι η πρώτη φορά που αγοράζω gpu με κριτίριο το αισθητικό κομμάτι. Συνήθως πάντα πήγαινα για κάποια Asus, αλλά αυτή τη φορά η μεταλλική κατασκευή που αγκαλιάζει ολόκληρη την κάρτα μπρος πίσω, μου έκανε αίσθηση. Η κάρτα έχει φοβερή ποιότητα κατασκευής και κατά τη γνώμη μου η πιο όμορφη Ti ever. Agree
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, D.Luffy είπε Είναι η πρώτη φορά που αγοράζω gpu με κριτίριο το αισθητικό κομμάτι. Συνήθως πάντα πήγαινα για κάποια Asus, αλλά αυτή τη φορά η μεταλλική κατασκευή που αγκαλιάζει ολόκληρη την κάρτα μπρος πίσω, μου έκανε αίσθηση. Η κάρτα έχει φοβερή ποιότητα κατασκευής και κατά τη γνώμη μου η πιο όμορφη Ti ever. Ναι αλλά δεν είναι εύκολα προσβάσιμες(Εννοώ ότι τις βρίσκεις μόνο από NV). Στις 10 series έβγαζαν και οι AIBs FE κάρτες.
billeiros Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Έβαλα Και το aura. Κομπλέ. Αλλά το κόκκινο της μαγεια... Αυτό το καλώδιο για το usb πάνω από τη gpu μου τα χαλαει Το μάζεψα λίγο τώρα. Το βραδυ έχουμε φωτογράφιση. Παρήγγειλα και από alliexpress rgb led. 0.69 λεπτά. Έκανα άνοιγμα.... Δεν υπολόγισα κόστος 😜😎😎 6
D.Luffy Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Ναι αλλά δεν είναι εύκολα προσβάσιμες(Εννοώ ότι τις βρίσκεις μόνο από NV). Στις 10 series έβγαζαν και οι AIBs FE κάρτες. Ναι, δεν ξέρω τι έγινε αυτή τη φορά και είναι αποκλειστικές μόνο από το site της nvidia. 2 λεπτά πριν, billeiros είπε Αλλά το κόκκινο της μαγεια... Τόσο κόκκινο... πρόσεξε μη μεταμορφωθεί σε Radeon η κάρτα
azazil1190 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, billeiros είπε Έβαλα Και το aura. Κομπλέ. Αλλά το κόκκινο της μαγεια... Αυτό το καλώδιο για το usb πάνω από τη gpu μου τα χαλαει Το μάζεψα λίγο τώρα. Το βραδυ έχουμε φωτογράφιση. Παρήγγειλα και από alliexpress rgb led. 0.69 λεπτά. Έκανα άνοιγμα.... Δεν υπολόγισα κόστος 😜😎😎 Με μετρο τα λεντ ε? Κανονισε μετα να τα πουλας στα φαναρια, σαν τους πακιστανους με τα μπαλόνια που έχουν λεντ μεσα😂 Επεξ/σία 12 Απριλίου 2019 από azazil1190
azazil1190 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, billeiros είπε Προσπαθεί ο γιος να παίξει και θα λεει απο μεσα του"κοιτα τι μ@λακιες κανει ο πατερας μου, φυγε ρε ασε με να παιξω με τις φωτογραφίες σου"😂 Btw καλο πραμα έφτιαξες Βασιλαρα. Αυτο το κουτι σου αλλαξε την ζωη😂 Επεξ/σία 12 Απριλίου 2019 από azazil1190 1
7nisiotis Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Υιοθετήστε με για γιο σας (ε νταξει 24 μεγαλοΓιος αλλά φαίνομαι μικρότερος χαχαχα ) και δε θα έχω παράπονο. Θα κλοκαρουμε ολημερίς 😛 και θα παίζουμε με RTX για απαράμιλλη #itJustWorks εμπειρία χαχαχα Επεξ/σία 12 Απριλίου 2019 από 7nisiotis
azazil1190 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, 7nisiotis είπε Υιοθετήστε με για γιο σας (ε νταξει 24 μεγαλοΓιος αλλά φαίνομαι μικρότερος χαχαχα ) και δε θα έχω παράπονο. Θα κλοκαρουμε ολημερίς 😛 και θα παίζουμε με RTX για απαράμιλλη #itJustWorks εμπειρία χαχαχα Γιε μου ειναι αβασταχτος ο πονος μου καλε μου😂
billeiros Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 10 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Προσπαθεί ο γιος να παίξει και θα λεει απο μεσα του"κοιτα τι μ@λακιες κανει ο πατερας μου, φυγε ρε ασε με να παιξω με τις φωτογραφίες σου"😂 Btw καλο πραμα έφτιαξες Βασιλαρα. Αυτο το κουτι σου αλλαξε την ζωη😂 Έχεις κάμερα μέσα στο σπίτι έτσι? Όχι πες τωρα Ζήλεψα από τη φωτογραφία του Μιλανέζου. Το ομολογώ...
azazil1190 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, billeiros είπε Έχεις κάμερα μέσα στο σπίτι έτσι? Όχι πες τωρα Χαχαχαχαχαχα πεθανα. Ναι cam και mic μαζι ακουω κιόλας
billeiros Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Χαχαχαχαχαχα πεθανα. Ναι cam και mic μαζι ακουω κιόλας Καλή η καινούρια κάρτα μπαμπά. Όλους τους σκοτώνω... Πρώτος βγαίνει κάθε φορά ο μπαγλαμάς...χαχα.πρεπει να τον αξιοποιησω Η noctua πάντως δεν προτείνεται για rgb μνήμες. Τις κρύβει εντελώς. Επίσης στα χαρακτηριστικά του κουτιού έλεγε max cpu cooler height 175. Σύμφωνα με αυτό δε θα χωρούσε το πρώτο φαν απο δεξιά ενεκα του ότι εμποδίζεται από τη ραμ. .Όμως τελικά είναι 185.ο,τι να ναι Επεξ/σία 12 Απριλίου 2019 από billeiros
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα