Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω βάλει τελευταίο ναι. (εκτός αν έβγαλε ξανά την τελευταία εβδομάδα...) έχει βγάλει 30 bios.... 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε

Το παγωτάκι δεν αποδίδει καλά στο PC μου. Κάτι δεν του αρέσει.

Δωστη στο Μπάμπη να την πάει 50000 firestrike. Σε σένα χαραμίζεται 😜

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

5 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Έχω βάλει τελευταίο ναι. (εκτός αν έβγαλε ξανά την τελευταία εβδομάδα...) έχει βγάλει 30 bios.... 

Τι νούμερα βγάζεις δηλαδή που το παγωτάκι δεν αποδίδει καλά ?

2 λεπτά πριν, billeiros είπε

Δωστη στο Μπάμπη να την πάει 50000 firestrike. Σε σένα χαραμίζεται 😜

μπα έχει περάσει αρκετά χέρια.....εγώ θέλω αγνό πράγμα.....🤣

Επεξ/σία από BabisTs
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, BabisTs είπε

μια χαρά κομμάτια είναι και αυτές που έχουμε.....δύσκολο να βρείς γενικά 2080ti μπανάνα.....για να μην πώ σχεδόν όλες οι 2080ti βγαίνουν τέρατα σε κλόκια....ακόμα και η non -a που είχα πήγαινε καλά σε πυρήνα αλλά με κράταγαν αρκετά οι μνήμες πίσω σε συνολική απόδοση (μέχρι + { 1000-1100 } bencharan ....αλλά για stable γύρω στα  + { 700-800 } αν θυμάμαι καλά)....

Ο Mr.  @Acmilangr2  προβληματίζεται όμως....2200+ mhz  με samsung μνήμες δεν σου φτάνουν ?🤣 (πέρα από την πλάκα bios update δοκίμασες που σου προτείναμε παραπάνω)

Ναι εννοειται οτι ημαστε πολυ καλα αλλα εχουμε το μικροβιο να τις bencharουμε για να τις φτασουμε στο μεγιστο! Υπαρχει και μπανανιοφαση, εχω ακουσει διαφορες περιπτωσεις, αλλα στα stable oc clocks, οι περισσοτερες πιανουν κοντα στα 2085-2100, καπου εκει κυμαινεται η φαση (και η Kingpin σου λεει πχ σου δινω guaranteed 2100 με κανονικη ψυξη). Πανω απο αυτες τις συχνοτητες και με χαμηλες θερμοκρασιες, εκει ειναι που φαινονται οι καλες καρτες τυπου KPE κλπ. Αν δινεις πχ σε μια καρτα εξτρα ταση και ανεβαινει απειροελαχιστα τοτε εκει εχεις θεμα, αλλα αν δωσεις και σου ανεβασει αρκετα τοτε εχεις gold κομματι. Γι'αυτο αλλωστε και οι Kingpin απευθυνονται μονο στο XOC community, διοτι με στανταρ ρυθμισεις και αυτη κυμαινεται στα ιδια επιπεδα, αλλα η δυναμη της ειναι αλλου. Ησουν πολυ καλα και με την προηγουμενη, απλα θυμαμαι οτι σε κραταγε πισω και το Bios επειδη ηταν non-A 😊

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, pabou13 είπε

Ησουν πολυ καλα και με την προηγουμενη, απλα θυμαμαι οτι σε κραταγε πισω και το Bios επειδη ηταν non-A 😊

Ναι έχεις δίκιο το ξέχασα...πρώτα το bios και μετά οι μνήμες....Γενικά οι non -a θέλουν ένα 300+watt bios για να έρθουν στα ίσια τους....

• Like 2
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, billeiros είπε

Παιδες μολις παρατηρησα πως η δικια μου φοραει bios με 313 watt...δε βρισκω επισης εδώ https://www.techpowerup.com/vgabios/?architecture=NVIDIA&manufacturer=Asus&model=RTX+2080+Ti&interface=&memType=&memSize=&since= bios για τη δικια μου καθολου.

λιγη βοηθεια plz guru της nvidia

gpu z.PNG

έχεις την advanced....εξού και το 315watt bios ...... πέρνα της strix oc (325w) ή της matrix (360w) για να δεις διαφορές....

• Like 2
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Ναι έχεις δίκιο το ξέχασα...πρώτα το bios και μετά οι μνήμες....Γενικά οι non -a θέλουν ένα 300+watt bios για να έρθουν στα ίσια τους....

Νομιζω ταβανιασα   :P 

https://www.3dmark.com/fs/19449438

Τελικα ισως ηθελε λιγο χρονο η παστα, παμε πολυ καλα με θερμοκρασιες και καποιες μικροαλλαγες στο airflow .

Για bios μονο της Palit Παιζει για non-a με 300w+ ? 

Δεν μπορεις να βαλεις bios A σε non-A σωστα?

Δωστε φωτα πλζ και εδω αρχοντες    :D 

1.jpg

• Like 3
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, jimpsar είπε

Νομιζω ταβανιασα   :P 

https://www.3dmark.com/fs/19449438

Τελικα ισως ηθελε λιγο χρονο η παστα, παμε πολυ καλα με θερμοκρασιες και καποιες μικροαλλαγες στο airflow .

Για bios μονο της Palit Παιζει για non-a με 300w+ ? 

Δεν μπορεις να βαλεις bios A σε non-A σωστα?

Δωστε φωτα πλζ και εδω αρχοντες    :D 

1.jpg

Ωραιος!

Για non-A ειναι μονο το Palit που ειπες στα 310w

https://www.overclock.net/forum/69-nvidia/1706276-official-nvidia-rtx-2080-ti-owner-s-club.html

Δυστυχως δεν μπαινει bios απο A σε non-A 😊

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Έβαλα την υδροψυξη αλλα εχω ενα θεμα. 

Ο ανεμιστήρας στο ψυγείο δεν λειτουργεί.  Έκανα δοκιμή στο καλώδιο  που ξεκινα από την  καρτα   και δινει ρευμα σε ενα αλλο ανεμιστήρα.  

Τι μπορεί να συμβαίνει. 

• Sad 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Καλησπέρα παιδιά.

Έβαλα την υδροψυξη αλλα εχω ενα θεμα. 

Ο ανεμιστήρας στο ψυγείο δεν λειτουργεί.  Έκανα δοκιμή στο καλώδιο  που ξεκινα από την  καρτα   και δινει ρευμα σε ενα αλλο ανεμιστήρα.  

Τι μπορεί να συμβαίνει. 

Τι υδροψυξη της εχεις; Το hybrid kit απο EVGA; 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Ναι

Μπορεις να βγαλεις φωτο να τσεκαρω τα καλωδια τροφοδοσιας του φαν και της Pump της Hybrid;

Επισης και μια φωτο απο το καλωδιο της καρτας που ειπες προηγουμενως πως δινει ρευμα σε αλλον ανεμιστηρα κανονικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...