Acmilangr2 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Έχω βάλει τελευταίο ναι. (εκτός αν έβγαλε ξανά την τελευταία εβδομάδα...) έχει βγάλει 30 bios....
billeiros Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε Το παγωτάκι δεν αποδίδει καλά στο PC μου. Κάτι δεν του αρέσει. Δωστη στο Μπάμπη να την πάει 50000 firestrike. Σε σένα χαραμίζεται 😜
BabisTs Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Έχω βάλει τελευταίο ναι. (εκτός αν έβγαλε ξανά την τελευταία εβδομάδα...) έχει βγάλει 30 bios.... Τι νούμερα βγάζεις δηλαδή που το παγωτάκι δεν αποδίδει καλά ? 2 λεπτά πριν, billeiros είπε Δωστη στο Μπάμπη να την πάει 50000 firestrike. Σε σένα χαραμίζεται 😜 μπα έχει περάσει αρκετά χέρια.....εγώ θέλω αγνό πράγμα.....🤣 Επεξ/σία 28 Μαΐου 2019 από BabisTs
Acmilangr2 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Αύριο το βράδυ θα δοκιμαστεί σε διαφορετικό σύστημα
pabou13 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 41 λεπτά πριν, BabisTs είπε μια χαρά κομμάτια είναι και αυτές που έχουμε.....δύσκολο να βρείς γενικά 2080ti μπανάνα.....για να μην πώ σχεδόν όλες οι 2080ti βγαίνουν τέρατα σε κλόκια....ακόμα και η non -a που είχα πήγαινε καλά σε πυρήνα αλλά με κράταγαν αρκετά οι μνήμες πίσω σε συνολική απόδοση (μέχρι + { 1000-1100 } bencharan ....αλλά για stable γύρω στα + { 700-800 } αν θυμάμαι καλά).... Ο Mr. @Acmilangr2 προβληματίζεται όμως....2200+ mhz με samsung μνήμες δεν σου φτάνουν ?🤣 (πέρα από την πλάκα bios update δοκίμασες που σου προτείναμε παραπάνω) Ναι εννοειται οτι ημαστε πολυ καλα αλλα εχουμε το μικροβιο να τις bencharουμε για να τις φτασουμε στο μεγιστο! Υπαρχει και μπανανιοφαση, εχω ακουσει διαφορες περιπτωσεις, αλλα στα stable oc clocks, οι περισσοτερες πιανουν κοντα στα 2085-2100, καπου εκει κυμαινεται η φαση (και η Kingpin σου λεει πχ σου δινω guaranteed 2100 με κανονικη ψυξη). Πανω απο αυτες τις συχνοτητες και με χαμηλες θερμοκρασιες, εκει ειναι που φαινονται οι καλες καρτες τυπου KPE κλπ. Αν δινεις πχ σε μια καρτα εξτρα ταση και ανεβαινει απειροελαχιστα τοτε εκει εχεις θεμα, αλλα αν δωσεις και σου ανεβασει αρκετα τοτε εχεις gold κομματι. Γι'αυτο αλλωστε και οι Kingpin απευθυνονται μονο στο XOC community, διοτι με στανταρ ρυθμισεις και αυτη κυμαινεται στα ιδια επιπεδα, αλλα η δυναμη της ειναι αλλου. Ησουν πολυ καλα και με την προηγουμενη, απλα θυμαμαι οτι σε κραταγε πισω και το Bios επειδη ηταν non-A 😊 1
BabisTs Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, pabou13 είπε Ησουν πολυ καλα και με την προηγουμενη, απλα θυμαμαι οτι σε κραταγε πισω και το Bios επειδη ηταν non-A 😊 Ναι έχεις δίκιο το ξέχασα...πρώτα το bios και μετά οι μνήμες....Γενικά οι non -a θέλουν ένα 300+watt bios για να έρθουν στα ίσια τους.... 2
billeiros Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Παιδες μολις παρατηρησα πως η δικια μου φοραει bios με 313 watt...δε βρισκω επισης εδώ https://www.techpowerup.com/vgabios/?architecture=NVIDIA&manufacturer=Asus&model=RTX+2080+Ti&interface=&memType=&memSize=&since= bios για τη δικια μου καθολου. λιγη βοηθεια plz guru της nvidia 1
BabisTs Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 14 λεπτά πριν, billeiros είπε Παιδες μολις παρατηρησα πως η δικια μου φοραει bios με 313 watt...δε βρισκω επισης εδώ https://www.techpowerup.com/vgabios/?architecture=NVIDIA&manufacturer=Asus&model=RTX+2080+Ti&interface=&memType=&memSize=&since= bios για τη δικια μου καθολου. λιγη βοηθεια plz guru της nvidia έχεις την advanced....εξού και το 315watt bios ...... πέρνα της strix oc (325w) ή της matrix (360w) για να δεις διαφορές.... 2
jimpsar Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 55 λεπτά πριν, BabisTs είπε Ναι έχεις δίκιο το ξέχασα...πρώτα το bios και μετά οι μνήμες....Γενικά οι non -a θέλουν ένα 300+watt bios για να έρθουν στα ίσια τους.... Νομιζω ταβανιασα https://www.3dmark.com/fs/19449438 Τελικα ισως ηθελε λιγο χρονο η παστα, παμε πολυ καλα με θερμοκρασιες και καποιες μικροαλλαγες στο airflow . Για bios μονο της Palit Παιζει για non-a με 300w+ ? Δεν μπορεις να βαλεις bios A σε non-A σωστα? Δωστε φωτα πλζ και εδω αρχοντες 3
pabou13 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 5 λεπτά πριν, jimpsar είπε Νομιζω ταβανιασα https://www.3dmark.com/fs/19449438 Τελικα ισως ηθελε λιγο χρονο η παστα, παμε πολυ καλα με θερμοκρασιες και καποιες μικροαλλαγες στο airflow . Για bios μονο της Palit Παιζει για non-a με 300w+ ? Δεν μπορεις να βαλεις bios A σε non-A σωστα? Δωστε φωτα πλζ και εδω αρχοντες Ωραιος! Για non-A ειναι μονο το Palit που ειπες στα 310w https://www.overclock.net/forum/69-nvidia/1706276-official-nvidia-rtx-2080-ti-owner-s-club.html Δυστυχως δεν μπαινει bios απο A σε non-A 😊 1
HALF EVIL Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Καλησπέρα παιδιά. Έβαλα την υδροψυξη αλλα εχω ενα θεμα. Ο ανεμιστήρας στο ψυγείο δεν λειτουργεί. Έκανα δοκιμή στο καλώδιο που ξεκινα από την καρτα και δινει ρευμα σε ενα αλλο ανεμιστήρα. Τι μπορεί να συμβαίνει. 1
pabou13 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Καλησπέρα παιδιά. Έβαλα την υδροψυξη αλλα εχω ενα θεμα. Ο ανεμιστήρας στο ψυγείο δεν λειτουργεί. Έκανα δοκιμή στο καλώδιο που ξεκινα από την καρτα και δινει ρευμα σε ενα αλλο ανεμιστήρα. Τι μπορεί να συμβαίνει. Τι υδροψυξη της εχεις; Το hybrid kit απο EVGA;
HALF EVIL Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, pabou13 είπε Τι υδροψυξη της εχεις; Το hybrid kit απο EVGA; Ναι
pabou13 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Ναι Μπορεις να βγαλεις φωτο να τσεκαρω τα καλωδια τροφοδοσιας του φαν και της Pump της Hybrid; Επισης και μια φωτο απο το καλωδιο της καρτας που ειπες προηγουμενως πως δινει ρευμα σε αλλον ανεμιστηρα κανονικα
HALF EVIL Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Μισό. Οι φωτο είναι πάνω από 2mb και δεν ανεβαινουν Επεξ/σία 28 Μαΐου 2019 από HALF EVIL
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα