Acmilangr2 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 7 λεπτά πριν, BabisTs είπε Εκεί το εντόπισα και εγώ το εν λόγω rig... Στο Mall στο Μαρούσι .... Μου έκανε πράγματι εντύπωση. Εκεί μάλλον δουλεύει ο @mjmtvman 1
azazil1190 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 40 λεπτά πριν, BabisTs είπε Εκεί το εντόπισα και εγώ το εν λόγω rig... Στο Mall στο Μαρούσι .... Μου έκανε πράγματι εντύπωση. Ελα ρε ανθρωπε ηρθες στα μερη μας? Αθηνα 1
mjmtvman Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 42 λεπτά πριν, BabisTs είπε Εκεί το εντόπισα και εγώ το εν λόγω rig... Στο Mall στο Μαρούσι .... Μου έκανε πράγματι εντύπωση. αν δεν σου εκανε εντυπωση θα είχαν διώξει πολλούς
BabisTs Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, azazil1190 είπε Ελα ρε ανθρωπε ηρθες στα μερη μας? Αθηνα Εκδρομή στην αδερφή / στον γαμπρό μου και στα ανίψια μου.... Γυναίκα και παιδιά όλοι στην Αθήνα ανεβήκαμε bro!Κάναμε και μια βολτίτσα με τον γαμπρό μου μιας και έψαχνε ups και πέσαμε στο Rig by Castrol! 2
pabou13 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 12 ώρες πριν, BabisTs είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ρε αλάνια της υδροψυξης πως εξηγείται αυτό? Βουτηγμένο όλο το Pc στο νεράκι... Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Περάσαμε που περάσαμε,βλεφαριασιαμε και όλους τους cpu να μοστράρουν όλοι μαζί.... Προχθές ήμουν mall και επισκέφθηκα το πλαίσιο αλλά μου ξέφυγε γμτ, πολύ εντυπωσιακή φάση 😊 11 ώρες πριν, azazil1190 είπε Καλημερα Μπαμπη! Δεν ειναι νερακι αλλα λαδάκι😉 Η καλύτερη υγρόψυκτη λυση αλλα μετα αντε καθάρισε τα απο το λαδι. Ο derbauer από caseking έχει πει πως απλά βάζεις το hardware στο πλυντήριο πιάτων και μετά το αφήνεις να στεγνώσει 😋 1
Acmilangr2 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, pabou13 είπε Ο derbauer από caseking έχει πει πως απλά βάζεις το hardware στο πλυντήριο πιάτων και μετά το αφήνεις να στεγνώσει 😋 Για μισό να το δοκιμάσω λιγό
pabou13 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 www.techspot.com/amp/news/76940-pc-hardware-enthusiast-der8auer-uses-dishwasher-clean-components.html Οπως γράφει το μυστικό είναι να το αφήσεις στο dishwasher κανα 5ωρο περίπου μόνο με νερό και χωρίς σαπούνι, έπειτα να στεγνώσει όλο το βράδυ και μετά voila, τα πάντα σαν καινούργια 😋 17 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Για μισό να το δοκιμάσω λιγό Η καρτούλα σου είναι ο λόγος που σταματήσαμε τα benches και παίζουμε και κανα game πια, όποτε πρόσεχε την 😄😋
HALF EVIL Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 8 λεπτά πριν, pabou13 είπε www.techspot.com/amp/news/76940-pc-hardware-enthusiast-der8auer-uses-dishwasher-clean-components.html Οπως γράφει το μυστικό είναι να το αφήσεις στο dishwasher κανα 5ωρο περίπου μόνο με νερό και χωρίς σαπούνι, έπειτα να στεγνώσει όλο το βράδυ και μετά voila, τα πάντα σαν καινούργια 😋 Η καρτούλα σου είναι ο λόγος που σταματήσαμε τα benches και παίζουμε και κανα game πια, όποτε πρόσεχε την 😄😋 Μηδένα προ του τέλους μακάριζε
azazil1190 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, pabou13 είπε Προχθές ήμουν mall και επισκέφθηκα το πλαίσιο αλλά μου ξέφυγε γμτ, πολύ εντυπωσιακή φάση 😊 Ο derbauer από caseking έχει πει πως απλά βάζεις το hardware στο πλυντήριο πιάτων και μετά το αφήνεις να στεγνώσει 😋 Εγώ δεν θα το κανα με την καμια
pabou13 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Ο συγκεκριμενος νομιζω οτι εχει σπονσορες οποτε και κατι να μην του κατσει θα εχει και ρεζερβα χαχα
DEADLAZARUS Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Πρώτη απόπειρα εκμετάλλευσης της κάρτας μου (τι, για benchmark την πήρα🤣). Όλα stock. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2019 από DEADLAZARUS 7
birel-motosport Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Acmilangr2 είπε ναι είμαι μαμααααα (bios) μετά από πολλές ώρες παιχνιδιού τι θερμοκρασίες έχει στην καρτα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα