mjmtvman Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, BabisTs είπε Σε Ελλάδα?.... Δεν πρέπει να έχεις αντίπαλο..... Σε Ελλάδα δεν έχουμε αντιπαλο.. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2019 από mjmtvman 4
billeiros Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, azazil1190 είπε Μπορεις ναι δεν εχει θεμα.Αλλα κοίτα με τα inputs εαν δουλεύουν ολα σωστα (hdmi-dp) Κοιτα εχεις κομματι πλατινα. Κανόνισε να το στείλεις για rma οπως το πας. Οποιος θελει τα πολλα χανει και τα λιγα. Ειπαμε παίζεις σε επίπεδα kpe. Φιλικα μην το ψαχνεις παραπάνω. Τα χοc κτλ.δες στα unverified στο techpower up. Aλλιως μπες στο ocn.net στην τελευταία σελιδα εαν δεν κανω λαθος το έχουν ποσταρει ξανα το xoc=1000w Δεν μπόρεσα να βρω τπτ αλλά τέλος πάντων. Την advanced εχω
mjmtvman Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 την κάρτα δεν την έχω βάλει αγγελία και μου στέλνουν μνμ (ατομα όχι ενεργα του νηματος) ζητώντας την με το παραπάνω. Δεν μου πέρασε απο το μυαλό να την δώσω (ακόμα). αν θα την έδινα όμως δεν θα έπεφτα κάτω απο 1500. απαντάω εδώ για να σταματήσει η ροή των pm.
azazil1190 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, billeiros είπε Δεν μπόρεσα να βρω τπτ αλλά τέλος πάντων. Την advanced εχω Μισο 1 λεπτό πριν, mjmtvman είπε την κάρτα δεν την έχω βάλει αγγελία και μου στέλνουν μνμ (ατομα όχι ενεργα του νηματος) ζητώντας την με το παραπάνω. Δεν μου πέρασε απο το μυαλό να την δώσω (ακόμα). αν θα την έδινα όμως δεν θα έπεφτα κάτω απο 1500. απαντάω εδώ για να σταματήσει η ροή των pm. Μου την πουλας? Μονο 1400 £ 😂
Acmilangr2 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Νομίζω οι advanced μόνο OC bios παίρνουν και δεν ξέρω αν έχει καμία διαφορά. edit: τώρα που το σκέφτομαι πολύ πιθανόν να παίρνει και της matrix Επεξ/σία 16 Μαΐου 2019 από Acmilangr2
BabisTs Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, billeiros είπε Δεν μπόρεσα να βρω τπτ αλλά τέλος πάντων. Την advanced εχω ξεκίνα με το matrix 360watt......αν όλα παίζουν κομπλέ συνεχίζεις με δοκιμές με υπόλοιπα bios....στα μόνα που έχουν διαφορά η strix oc με την strix advanced πέρα από τα ρολόγια είναι και το bios (strix 325w vs advanced 315w) ...κατά 99% θα παίξει με το matrix bios...υποθέτω την γνωρίζεις την διαδικασία. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2019 από BabisTs 1
Acmilangr2 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, BabisTs είπε ξεκίνα με το matrix 360watt......αν όλα παίζουν κομπλέ συνεχίζεις με δοκιμές με υπόλοιπα bios....στα μόνα που έχουν διαφορά η strix oc με την strix advanced πέρα από τα ρολόγια είναι και το bios (strix 325w vs advanced 315w) ......υποθέτω την γνωρίζεις την διαδικασία. Μπάμπη σε παρακαλώ όταν την βάλεις στείλε μου λίγο τις Version του Q και P bios απο το GPU-Z
BabisTs Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 12 λεπτά πριν, mjmtvman είπε την κάρτα δεν την έχω βάλει αγγελία και μου στέλνουν μνμ (ατομα όχι ενεργα του νηματος) ζητώντας την με το παραπάνω. Δεν μου πέρασε απο το μυαλό να την δώσω (ακόμα). αν θα την έδινα όμως δεν θα έπεφτα κάτω απο 1500. απαντάω εδώ για να σταματήσει η ροή των pm. χαλαρά τέτοιος πυρήνας και τετοιες vram κοστίζουν τα €......
azazil1190 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, billeiros είπε Δεν μπόρεσα να βρω τπτ αλλά τέλος πάντων. Την advanced εχω https://www.techpowerup.com/vgabios/208990/208990 Θα το ξανά τσεκάρω εαν ειναι αυτο που φλασαρουν στο ocn.net για σιγουρα.Οταν είμαι σπίτι Επεξ/σία 16 Μαΐου 2019 από azazil1190 1
BabisTs Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Μπάμπη σε παρακαλώ όταν την βάλεις στείλε μου λίγο τις Version του Q και P bios απο το GPU-Z κάτσε να την κουμπώσω πάνω πρώτα....το quiet bios απλά θα πάει στον πάγκο (back up) από την εκκίνηση του pc.......αλλά οκ θα στα στείλω τα version bios...... @birel-motosport το τοποθέτησες το block....τι βλέπεις? Επεξ/σία 16 Μαΐου 2019 από BabisTs 1
birel-motosport Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 24 λεπτά πριν, BabisTs είπε κάτσε να την κουμπώσω πάνω πρώτα....το quiet bios απλά θα πάει στον πάγκο (back up) από την εκκίνηση του pc.......αλλά οκ θα στα στείλω τα version bios...... @birel-motosport το τοποθέτησες το block....τι βλέπεις? Κοντεύω 7
BabisTs Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, birel-motosport είπε Κοντεύω Ωραίος.......άντε να ανεβάζει στροφές το evgoni....
mjmtvman Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 30 λεπτά πριν, birel-motosport είπε Κοντεύω νά και άλλος υδραυλικός.............. το ιδιο κουτι έχουμε κομαντο θέλω να δώ που θα το βάλεις το δευτερο ψυγείο.... 1
birel-motosport Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 28 λεπτά πριν, mjmtvman είπε νά και άλλος υδραυλικός.............. το ιδιο κουτι έχουμε κομαντο θέλω να δώ που θα το βάλεις το δευτερο ψυγείο.... Δώσε μου λίγο χρόνο και θα δεις 1
billeiros Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, birel-motosport είπε Δώσε μου λίγο χρόνο και θα δεις Mη γρατζουνισεις το τραπέζι. Το βλέπω περιποιημενο Παιδιά είστε υπέρ των φίλτρων του κουτιού? Δεν κόβουν αισθητά τη ροή του αέρα? Επεξ/σία 16 Μαΐου 2019 από billeiros
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα