Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, azazil1190 είπε

Απο +1200 εως +1250 με ενα απο τα 2 θα σου δωσει καλύτερο σκορ.

Εγω οταν της εδωσα για δοκιμη +1350 στο 3dmarκ μου βγαζε χειρότερο σκορ απο οτι με 1250

Μολις τα βρεις με την μνηνη ξεκινά να ανεβαζεις πυρηνα μεχρι να κρασαρει.Λογικα στον πυρηνα μεχρι +240 κόβω να μπορεί να πάει

Tωρα τα διάβασα αυτά... Οκ

• Απαντ. 3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

25% power limit έχει η καρτα να δώσεις. Θα παίξω το απόγευμα manual... Παντως ντουκι η καρτα... 

Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε

26% GPU bound με 9700K στα 5.1-5.2Ghz ; Στο game είναι κλειστό, στο control panel είναι όμως ; 135 βγάζει η 2080, αποκλείεται η Ti να βγάζει μόνο 145.

Να ξερα κιόλας...... Από που το βλέπω το vsync στον πίνακα της nv? Εγώ έβαλα το gsync μόνο ον. Το άλλο δεν το ειδα

Για λυπηση ειμαι... 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billeiros είπε

Να ξερα κιόλας...... Από που το βλέπω το vsync στον πίνακα της nv? Εγώ έβαλα το gsync μόνο ον. Το άλλο δεν το ειδα

Στο 3D settings είναι, αν δεν το πείραξες είναι στην επιλογή ''Να αποφασίζει η εφαρμογή'' άρα είναι στο off. Αν είναι έτσι, το build του demo είναι σάπιο.

• Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

26% GPU bound με 9700K στα 5.1-5.2Ghz ; Στο game είναι κλειστό, στο control panel είναι όμως ; 135 βγάζει η 2080, αποκλείεται η Ti να βγάζει μόνο 145.

Δεν εχω του θειου να δοκιμάσω γιατί μου κανε νερά ένας ssd που ήταν γραμμένο το παιχνίδι και το div2 και τον ξήλωσα.παντως φοβερή η καρτα. Δεν πρόλαβα να δω πολλά βέβαια... 

Το 25% καλό Δεν ειναι για power limit? Επίσης το gsync δουλεύει κομπλέ. Καθώς κ το hdr όσο τα είδα στο bfv. Στην επιλογή για gsync βάζουμε να είναι full screen? Η το άλλο που λέει και παράθυρα και full screen? 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Πρέπει να παίζει ρόλο που είναι demo έκδοση, εξου και το χαμηλό σκορ του Μπιλ....Εννοείται ότι η Ti έχει γκάζι για πολύ παραπάνω από τα 145fps της demo έκδοσης ... 147fps είχα βγάλει με την rtx 2080 που είχα... 

https://www.insomnia.gr/forums/topic/699022-geforce-vs-radeon-the-battle-of-the-eternity/?do=findComment&comment=57073483

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 1
Δημοσ.

Θα ψάχνει ο άνθρωπος το vsync το control panel... Που να ξέρει ότι το γράφει κάθετος συγχρονισμός.... 

:P

Δημοσ.

Kαι 100% να το βάλεις δεν παθαίνει κάτι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...