BabisTs Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 18 λεπτά πριν, mjmtvman είπε Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ με το precision x. Όπως λέει ο Μπάμπης μόνο afterburner... Σε λίγο ξεκιναω Πάτα γκάζι στο καρτόνι...
birel-motosport Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 7 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Οταν αλλάζεις bios switch λογικά πρέπει να κάνεις reboot για να το δεις. Το αποκλείω να εχει ίδιο bios Κάτσε να δούμε το ίδιο πρέπει να έχει όμως
HALF EVIL Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 7 λεπτά πριν, birel-motosport είπε Half στο normal bios και στο oc bios έχεις το ίδιο το έχεις κοιτάξει Όχι δεν το κοίταξα. Αφού δεν ήξερα ότι έχει dual ο άσχετος. Να γυρίσω το διακόπτη στο OC ? 30 λεπτά πριν, birel-motosport είπε Το πρόβλημα είναι ότι από το MSI afterburner δεν μπορείς να ελέγξεις τους ανεμιστήρες Γιατί δεν μπορείς. Μήπως δεν πάτησες το Auto ?
birel-motosport Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Όχι δεν το κοίταξα. Αφού δεν ήξερα ότι έχει dual ο άσχετος. Να γυρίσω το διακόπτη στο OC ? Γιατί δεν μπορείς. Μήπως δεν πάτησες το Auto ? Σβήνεις στο PC γυρνάς το διακόπτη στο oc ανάβεις το PC και βλέπεις τι bios έχει Άμα προσέξεις στο MSI afterburner όταν πειράζεις τους ανεμιστήρες διαχειρίζεται μόνο έναν Επεξ/σία 10 Μαΐου 2019 από birel-motosport 1
birel-motosport Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, BabisTs είπε Ποια έκδοση afterburner έχετε? 4.6.1 3 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Οι άλλοι δύο? Μετά οι άλλοι δύο πάνε βάσει του bios Για κοίτα και πες μου στο oc τι bios έχεις
BabisTs Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Υποτίθεται από την 4.6.1 και μετά συνχρονίζονται όλοι οι ανεμιστήρες μεταξύ τους στην ίδια ταχύτητα όπου ορίζεις. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2019 από BabisTs
HALF EVIL Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, birel-motosport είπε 4.6.1 Μετά οι άλλοι δύο πάνε βάσει του bios Για κοίτα και πες μου στο oc τι bios έχεις Αύριο σύντροφε. Δεν αντέχω άλλο. Πολύ μάθημα σήμερα. Σόρρυ. Πρέπει και να βγάλω το κουτί από την θήκη που είναι , ξήλωνε καλώδια , ξαναβάλτα .
BabisTs Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Έχεις δίκιο τις evga Ftw3 δεν τις υποστηρίζει το Afterburner στα fan curve.... 1
DEADLAZARUS Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 17 λεπτά πριν, BabisTs είπε Υποτίθεται από την 4.6.1 και μετά συνχρονίζονται όλοι οι ανεμιστήρες μεταξύ τους στην ίδια ταχύτητα όπου ορίζεις. Bro, νομίζω ότι αυτό ισχύει για όσες έχουν 100% reference design με dual fan control. Μόνο αυτές υποστηρίζονται. Όσες είναι σε στυλ ftw3 δεν υποστηρίζονται και δεν πρόκειται να υποστηριχθούν, ακόμη και σε νεότερες εκδόσεις του msi ab. 1
azazil1190 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Το νεο ab υποστηρίζει μονο μεχρι 2 ανεμιστήρες. Και μπορεί η να τους συγχρονίζεις στις ιδιες στροφές και τους 2 η σε διαφορετικές Αλλα μην μασατε υπάρχουν και χειρότερα. Με το bios 310watt που ειχα φλασαρει στην δικια μου.Δεν μπορούσες καθόλου να ρυθμίσεις τα φαν.Ουτε στο 100% ουτε fan curve έπιανε. Η καρτα ειχς απο το bios auto fan και δεν ακουγε σε οτι της έδινες εσυ. Φετος με την σειρα 20χχ το γ@μησαμε και ψόφησε. Ολα μπάχαλο.... Επεξ/σία 10 Μαΐου 2019 από azazil1190
HALF EVIL Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, birel-motosport είπε 4.6.1 Μετά οι άλλοι δύο πάνε βάσει του bios Για κοίτα και πες μου στο oc τι bios έχεις Καλημέρα φίλε μου. Στο OC έχει αυτό το bios. ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ACMILAN που μου έδειξε πως να κλοκάρω την κάρτα Επεξ/σία 11 Μαΐου 2019 από HALF EVIL 5
azazil1190 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Καλημέρα φίλε μου. Στο OC έχει αυτό το bios. ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ACMILAN που μου έδειξε πως να κλοκάρω την κάρτα Δωσε και αλλο εχει μεγαλα περιθώρια η καρτα. Δωσε +1250 μνημες και ασε τον πυρήνα εκει που τον εχεις. Εαν το βγαλει κομπλε ανεβασε λιγο πυρηνα.Οταν τρεχεις μπεντς βαζε τα φαν στο 100% Επεξ/σία 11 Μαΐου 2019 από azazil1190 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα