nik0laus Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Στις 11/4/2019 στις 10:44 ΠΜ, gavros10 είπε Το έχω πάει σε μηχανικό που το έχει ξαναφτιάξει στο παρελθόν αλλά δεν το σήκωσε. Το έκανε βόλτα και είπε ότι θέλει αλλαγή ο ένας μπιελοφορος και ένα service και ανέφερε ότι είναι σκυλί και δεν βγάζει σοβαρά προβλήματα Άλλαξα λάδια και βαλβολινες μόνος μου, τσεκαρα τα φρένα τα οποία είναι οκ για κάποιες χιλιάδες χλμ ακόμα και άλλαξα τους συνδέσμους στον λεβιέ για να μην τρεμοπαιζει. Σχετικά με την ερώτηση νομίζω ότι πέφτει μετά από μια συγκεκριμένη ποσότητα καυσίμου Γενικότερα με το ψυγείο βλέπω ότι έχει ένα θέμα γιατί χάνει το παραφλου αλλά δεν έχω βρει από πού. Δεν τρέχει ποτάμι αλλά το γεμίζω και λιγες βδομάδες μετά πέφτει κάτω από το μισο Ακούγονται και κάτι ήχοι που δεν μπορώ να τους προσδιορίσω. Μου λένε ότι θέλει βάσεις μηχανής Έχει 189.000χλμ και τα service του δεν γινόντουσαν τακτικά Στις 10/4/2019 στις 5:04 ΜΜ, gavros10 είπε 10.5λ/100 υπολογισα την προηγουμενη φορα οτι καιει Ισως το κρατησω προσωρινα μιας και δεν μου κοστιζει κατι η αγορα του. Θα δειξει Μηχανικα ειναι ενταξει, ενα service θελει και λαστιχα. Εξωτερικα ειναι ψιλο χαλια αλλα αν με πηγαινει δεν εχω θεμα Αυτοκίνητο τριακονταετίας που θέλει SERVICE - Ελαστικά - Μπιλιοφόρος - Βάσεις μηχανής - Κύκλωμα ψύξης (χάνει νερά) κ.α Φίλε μου το όχημα αυτό είναι ο ορισμός του "Οχήματος Τέλους Κύκλου Ζωής". Με τα χρήματα που θα ξοδέψεις γι αυτό σε ένα εξάμηνο, βρίσκεις άλλο τουλάχιστον δέκα χρόνια νεότερο , σε καλύτερη κατάσταση και λιγότερο ενεργοβόρο. 1
hami21 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Καλημέρα σε όλους παιδία...! Επειδή μου παρουσιάστηκε το ίδιο προβλήμα όπως το παλικάρι με τον δείκτη βενζίνης θα ήθελα να αναφέρω και εγώ το θέμα που αντιμετωπίζω....! Καταλάθος πατώντας σε μια μεγάλη λακούβα (δεν πρόλαβα να την αποφύγω) εκεί που ο δείκτης δούλευε κανονικά έπεσε στο μηδέν και δεν έχει εικόνα για το ποσο καύσιμο υπάρχει μέσα...! Το περίεργο είναι όμως ότι ενώ είχα βενζίνη και έκανα περίπου 100χλμ μέχρι τώρα άναψε το λαμπάκι...! Αν ήταν φλοτερ δεν θα έπρεπε να ανάβει κάθολου σωστά? Απ' το τράνταγμα μήπως κάτι κόπηκε η κάτι να έγινε στο όργανο του καντράν? Να σημειωθει ότι το αυτοκίνητο είναι το μοναδικό οχήμα της οικογένειας μου και είναι άριστα συντηρημένο! 165.670χλμ στο κοντέρ και όλα ελεγμένα και δίχως προβλήματα πανω στο αμάξι! Κάθε 5000-6000χλμ γίνεται αλλαγή λαδιών και όλα στην ώρα τους! Θα ήθελα να απαντήσουν μόνο όσοι έχουν διάθεση για να δώσουν μια πρόταση για λύση και όχι να σχολιαστεί το γεγονός ότι είναι αυτοκίνητο 32 χρόνων....το γνωρίζω ήδη αυτό...! Ίσια ίσια μια λύση ζητώ να βρω...γιατί διάβασα και πιο πάνω αρνητικά σχόλια
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, hami21 είπε Καλημέρα σε όλους παιδία...! Επειδή μου παρουσιάστηκε το ίδιο προβλήμα όπως το παλικάρι με τον δείκτη βενζίνης θα ήθελα να αναφέρω και εγώ το θέμα που αντιμετωπίζω....! Καταλάθος πατώντας σε μια μεγάλη λακούβα (δεν πρόλαβα να την αποφύγω) εκεί που ο δείκτης δούλευε κανονικά έπεσε στο μηδέν και δεν έχει εικόνα για το ποσο καύσιμο υπάρχει μέσα...! Το περίεργο είναι όμως ότι ενώ είχα βενζίνη και έκανα περίπου 100χλμ μέχρι τώρα άναψε το λαμπάκι...! Αν ήταν φλοτερ δεν θα έπρεπε να ανάβει κάθολου σωστά? Απ' το τράνταγμα μήπως κάτι κόπηκε η κάτι να έγινε στο όργανο του καντράν? Να σημειωθει ότι το αυτοκίνητο είναι το μοναδικό οχήμα της οικογένειας μου και είναι άριστα συντηρημένο! 165.670χλμ στο κοντέρ και όλα ελεγμένα και δίχως προβλήματα πανω στο αμάξι! Κάθε 5000-6000χλμ γίνεται αλλαγή λαδιών και όλα στην ώρα τους! Θα ήθελα να απαντήσουν μόνο όσοι έχουν διάθεση για να δώσουν μια πρόταση για λύση και όχι να σχολιαστεί το γεγονός ότι είναι αυτοκίνητο 32 χρόνων....το γνωρίζω ήδη αυτό...! Ίσια ίσια μια λύση ζητώ να βρω...γιατί διάβασα και πιο πάνω αρνητικά σχόλια Το λαμπάκι μπορεί να είναι ανεξάρτητο απο το όργανο.Οπότε πρέπει να δεις αν έχει φύγει κάποιο καλώδιο ,ξεκίνα απο την τρόμπα. Αν δεν ξέρεις πας σε ηλεκτρολόγο να το δει. 1
Joshua21 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, hami21 είπε Καλημέρα σε όλους παιδία...! Επειδή μου παρουσιάστηκε το ίδιο προβλήμα όπως το παλικάρι με τον δείκτη βενζίνης θα ήθελα να αναφέρω και εγώ το θέμα που αντιμετωπίζω....! Καταλάθος πατώντας σε μια μεγάλη λακούβα (δεν πρόλαβα να την αποφύγω) εκεί που ο δείκτης δούλευε κανονικά έπεσε στο μηδέν και δεν έχει εικόνα για το ποσο καύσιμο υπάρχει μέσα...! Το περίεργο είναι όμως ότι ενώ είχα βενζίνη και έκανα περίπου 100χλμ μέχρι τώρα άναψε το λαμπάκι...! Αν ήταν φλοτερ δεν θα έπρεπε να ανάβει κάθολου σωστά? Απ' το τράνταγμα μήπως κάτι κόπηκε η κάτι να έγινε στο όργανο του καντράν? Να σημειωθει ότι το αυτοκίνητο είναι το μοναδικό οχήμα της οικογένειας μου και είναι άριστα συντηρημένο! 165.670χλμ στο κοντέρ και όλα ελεγμένα και δίχως προβλήματα πανω στο αμάξι! Κάθε 5000-6000χλμ γίνεται αλλαγή λαδιών και όλα στην ώρα τους! Θα ήθελα να απαντήσουν μόνο όσοι έχουν διάθεση για να δώσουν μια πρόταση για λύση και όχι να σχολιαστεί το γεγονός ότι είναι αυτοκίνητο 32 χρόνων....το γνωρίζω ήδη αυτό...! Ίσια ίσια μια λύση ζητώ να βρω...γιατί διάβασα και πιο πάνω αρνητικά σχόλια Λάθος, συνήθως άλλο είναι το εξάρτημα (και με άλλο καλώδιο ρεύματος) που δίνει την πληροφορία στάθμης του καυσίμου, και άλλο αυτό που σου ανάβει το λαμπάκι της ρεζέρβας, το ένα είναι σαν ροοστάτης και το άλλο σαν διακοπτάκι on-off. Και τα δύο είναι ενσωματωμένα στο φλοτέρ. Όσο για τη λύση κατά 99% είναι η αλλαγή φλοτέρ, ασφαλή διάγνωση μπορεί να κάνει μόνο ο ηλεκτρολόγος και μόνο αφού ελέγξει το αυτοκίνητο, η διάθεση για μαντεψιές δεν θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα