Επισκέπτης Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 8 λεπτά πριν, Skylined είπε Χώρος αποσκευών, άνεση, προστασία από αέρα και βροχή. Πάντως στα ίδια κυβικά μια μηχανή είναι φθηνότερη από ένα σκούτερ οπότε για 50 χλμ τη μέρα που λέει ο νηματοθετης η πιο εύστοχη ερώτηση είναι "μηχανή ή σκούτερ;" Διαφωνώ στο ότι μια μηχανή ειναι φθηνότερη από ένα σκούτερ των 300κυβ. Δες τι τιμή αγοράς έχουν τα σκούτερ της sym,kymco.Ακομα και yamaha να πάει,που είναι γύρω στα 6κ η τιμή της,πάλι φθηνότερα παίζει.Εκτος αν μιλάμε για μεταχειρισμένη μηχανή.Τα σκούτερ είναι το ιδανικό μέσο μεταφοράς εντός της πόλη κατεμε διότι τα συνδιαζουν όλα.Και αν μεταβει σε 300ρι ,θα έχει και την επιτάχυνση του,διπλάσιους χώρους δίνοντας κάτι παραπάνω για αγορά και service.Η κατανάλωση παίζει στα ίδια νούμερα με μικρές διαφορές.
1988panos2171 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Tον τελευταίο καιρό σκέφτομαι ότι ίσως θα ήταν καλύτερα να πάω σε αγορά δίκυκλου για τη μετακίνηση προς τη δουλειά η οποια είναι περίπου 10χλμ συνολικά μέσα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Οι απαιτήσεις δεν είναι τρελές ωστόσο δεν έχω ιδέα τι παίζει από πάγια έξοδα (ασφάλεια, κατανάλωση, σέρβις) και γενικά από μηχανές . Στο μυαλό μου το χω ως αγορά ενός σκούτερ 50cc (βλέπω τιμές 500-600€) απλά να μετακινεί. Υπάρχει λόγος να προχωρίσω σε κάτι τέτοιο; Γενικά μου τη δίνει να πρέπει να διασχίσω τόσο μικρή απόσταση και να θέλω το λιγότερο 20λεπτά συν τα 10λ/100χλμ της κατανάλωσης του αυτοκινήτου. Οποιεσδήποτε προτάσεις δεκτές, ειδικά από άτομα που γνωρίζουν με μεγαλύτερη ακρίβεια τα έξοδα αλλά και εξοικονόμιση που μπορεί να επιφέρει η χρήση scooter.
Chris92 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Γενικα εξαρταται παντα το σκουτερ που θα επιλεξεις,. Μια 3μηνη ασφαλεια είναι περιπου στα 40 ευρω. εαν δεν κανω λαθος. Κατανάλωση σε 150 κυβικα εγω εχω 3 λιτρα/100 χιλιομετρα με συντηρητικη οδηγηση, τερμα γκαζι στα 3,8 λιτρα/100 χλμ.Απο εκει και επειτα σερβις λαδια φιλτρα σε εξουσιοδοτημενο δινω 30 ευρω (υπολογισε πιο κατω σε απλο συνεργειο). Θα προτεινα να ξεχασεις το 50ρι γιατι είναι κατα τη γνωμη μου επικινδυνα. Για να κινεισαι με σχετικη ασφαλεια και να εχεις φρενα και λιγο δυναμη κοιταξε για 125/150, αν και ξεφευγει απο το μπατζετ σου, αλλα θα κανεις αποσβεση σε συγκριση με το αμαξι Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2019 από Chris92
alexinhogr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 26/6/2019 στις 9:18 ΜΜ, Chris92 είπε Γενικα εξαρταται παντα το σκουτερ που θα επιλεξεις,. Μια 3μηνη ασφαλεια είναι περιπου στα 40 ευρω. εαν δεν κανω λαθος. Κατανάλωση σε 150 κυβικα εγω εχω 3 λιτρα/100 χιλιομετρα με συντηρητικη οδηγηση, τερμα γκαζι στα 3,8 λιτρα/100 χλμ.Απο εκει και επειτα σερβις λαδια φιλτρα σε εξουσιοδοτημενο δινω 30 ευρω (υπολογισε πιο κατω σε απλο συνεργειο). Θα προτεινα να ξεχασεις το 50ρι γιατι είναι κατα τη γνωμη μου επικινδυνα. Για να κινεισαι με σχετικη ασφαλεια και να εχεις φρενα και λιγο δυναμη κοιταξε για 125/150, αν και ξεφευγει απο το μπατζετ σου, αλλα θα κανεις αποσβεση σε συγκριση με το αμαξι Εγώ στο 500cc 63€ εξάμηνο και τα τέλη κυκλοφορίας 55€. 5-5λιτρα στα 100χιλιομετρα εντός πόλης Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2019 από alexinhogr
giannisym Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 On 10/04/2019 at 18:44, christopher0016 said: http://www.sym.gr/vf185/ Το απόλυτο όπλο για παπί πολύ γρήγορο άνετο με abs και άλλα καλουδια το σημαντικότερο ΔΕΝ είναι σκούτερ.. vfm σε τιμή. 6 ταχυτο με συμπλέκτη καεί λίγο πάει σφαίρα όλα αυτά σε χαμηλή τιμή πραγματικά ότι καλύτερο σε επιλογή σε αυτό το budget On 11/04/2019 at 21:40, papoys1 said: Έχουν ξεφύγει λίγο τα παπιά στα κυβικά ή μου φαίνεται;;;;; 185 κυβικά για παπί δεν τα λες και λίγα.Πάντως είναι όμορφο.Το σουλούπι crypton X θυμίζει. Edit.Κοίταζα το βίντεο.Δεν είναι παπί ρε Χριστόφορε έχει έξι ταχύτητες λέει με συμπλέκτη.Τα παπιά δεν έχουν συμπλέκτη. Άρα είναι μηχανή. Καλημέρα. Μακριά από sym vf 185!!!! Πολύ μάπα!!!! Στις δύο μήνες πού το είχα μου έβγαλε ένα κάρο προβλήματα!!!!! Τό έδωσα και γλίτωσα!!!!! 1
CarlitoGR Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Στις 17/7/2019 στις 10:24 ΠΜ, giannisym είπε Καλημέρα. Μακριά από sym vf 185!!!! Πολύ μάπα!!!! Στις δύο μήνες πού το είχα μου έβγαλε ένα κάρο προβλήματα!!!!! Τό έδωσα και γλίτωσα!!!!! Φίλε τρολαρεις η το λες σοβαρά; Σκέφτομαι να προχωρήσω σε αγορά για αυτό ρωτάω.
TechnoState Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) @CarlitoGR ....δες/διάβασε/μελέτησε λιγάκι το προφίλ του κ θα απαντήσεις μόνος σου στην ερώτηση σου. Btw...που το ξέθαψες!?!?! Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2020 από TechnoState
CarlitoGR Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 22 ώρες πριν, TechnoState είπε @CarlitoGR ....δες/διάβασε/μελέτησε λιγάκι το προφίλ του κ θα απαντήσεις μόνος σου στην ερώτηση σου. Btw...που το ξέθαψες!?!? Google is your friend..... ψάχνω για απόψεις κ έπεσα πάνω στο θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα