sworder Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Θέλω δίκυκλο για καθημερινή χρήση συνολικά 50 χλμ. Ψάχνω για το οικονομικότερο κυρίως σε ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ και μετά σε συντήρηση το πολύ περίπου 3000€ κατά προτίμηση καινούριο. Αν έχει δύναμη να ανεβαίνει ανηφόρες με μεγαλούτσικη κλίση με ευκολία θα είναι +. Προτάσεις;;;
primeragt Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Αρχικα το πιο οικονομικο τοσο σε καταναλωση οσο και σε συντηρηση ειναι το παπι. Σε ευκολια κερδιζει το scooter. Απο κει και περα υπαρχουν και αλλες παραμετροι που θα επρεπε να βαλει στο τραπεζι. Κινηση σε κεντρο ή και εθνικες, μας ενδιαφερουν χωροι ή οχι, μας ενδιαφερει μια Χ ανεμοκαλυψη ή οχι κλπ κλπ. 2
AristidisZ Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 25 χλμ συνεχούς διαδρομής πάντως σε παπί είναι λίγο κουραστικά (αν τα 50 που λες είναι π.χ. 25 + 25 για δουλειά) Όχι ότι δε γίνονται, αλλά αν υπάρχει η δυνατότητα για σκούτερ προσωπικά θα το προτιμούσα
JMc7 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) http://www.sym.gr/model/symphony-st-200i-abs/ ή https://www.yamaha-motor.eu/gr/el/products/motorcycles/crypton/crypton-s/ Επεξ/σία 10 Απριλίου 2019 από JMc7 2
christopher0016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) http://www.sym.gr/vf185/ Το απόλυτο όπλο για παπί πολύ γρήγορο άνετο με abs και άλλα καλουδια το σημαντικότερο ΔΕΝ είναι σκούτερ.. vfm σε τιμή. 6 ταχυτο με συμπλέκτη καεί λίγο πάει σφαίρα όλα αυτά σε χαμηλή τιμή πραγματικά ότι καλύτερο σε επιλογή σε αυτό το budget Επεξ/σία 10 Απριλίου 2019 από christopher0016 5
AristidisZ Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 14 ώρες πριν, christopher0016 είπε http://www.sym.gr/vf185/ Το απόλυτο όπλο για παπί πολύ γρήγορο άνετο με abs και άλλα καλουδια το σημαντικότερο ΔΕΝ είναι σκούτερ.. vfm σε τιμή. 6 ταχυτο με συμπλέκτη καεί λίγο πάει σφαίρα όλα αυτά σε χαμηλή τιμή πραγματικά ότι καλύτερο σε επιλογή σε αυτό το budget Ω ρε φίλε τι είναι αυτό ; Δε το είχα ξαναδεί... Ενδιαφέρουσα περίπτωση, και σε πολύ καλή τιμή !
christopher0016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 19 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Ω ρε φίλε τι είναι αυτό ; Δε το είχα ξαναδεί... Ενδιαφέρουσα περίπτωση, και σε πολύ καλή τιμή ! εμφανισιακά πολύ όμορφο αξίζει σε όλα του!
arisg90 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Αυτο ακριβως.SYM VF185.Μην παρεις σκουτερ 200αρι.
papoys1 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχουν ξεφύγει λίγο τα παπιά στα κυβικά ή μου φαίνεται;;;;; 185 κυβικά για παπί δεν τα λες και λίγα.Πάντως είναι όμορφο.Το σουλούπι crypton X θυμίζει. Edit.Κοίταζα το βίντεο.Δεν είναι παπί ρε Χριστόφορε έχει έξι ταχύτητες λέει με συμπλέκτη.Τα παπιά δεν έχουν συμπλέκτη. Άρα είναι μηχανή. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2019 από papoys1
christopher0016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Έχουν ξεφύγει λίγο τα παπιά στα κυβικά ή μου φαίνεται;;;;; 185 κυβικά για παπί δεν τα λες και λίγα.Πάντως είναι όμορφο.Το σουλούπι crypton X θυμίζει. Edit.Κοίταζα το βίντεο.Δεν είναι παπί ρε Χριστόφορε έχει έξι ταχύτητες λέει με συμπλέκτη.Τα παπιά δεν έχουν συμπλέκτη. Άρα είναι μηχανή. Μπορείς να πεις ότι Μοιάζει σαν μηχανή Γιώργο αλλά είναι παπί που καεί 2 - 2.5 λίτρα είναι ελαφρυ όλα τα γρήγορα όπως το honda 150cc και το νέο , crypton x 150 cc έχουν συμπλέκτη και κιβώτιο μηχανής την πρώτη κάτω και όλες της άλλες πάνω . Αλλά τα δίνουν για παπιά λόγο σχεδιασμού βάρους κατανάλωσης γενικά όλου του σουλουπιου θέση οδήγησης ύψος κτλπ είναι όπως ένα παπια Το μόνο που αλλάζει είναι το μοτέρ και ο συμπλέκτης λόγο κυβισμού και για να πάει καλά το έχουν κάνει όπως μηχανής. Αλλά στο σουλουπι είναι όπως τα παπιά που χωράνε παντού κτλπ κτλπ. Γενικά προχωράνε τα παπιά γίνονται πιο γρήγορα πιο σύγχρονα καλύπτοντας περισσότερες ανάγκες. https://motorbike.gr/νέα/νέα-μοντέλα/yamaha-exciter-τ-150-2016-συγκλονιστικο/ δες εδώ και το crypton x 150 με συμπλέκτη είναι και αυτό Εδω ένα βίντεο με το gtr 150 (supra) Και εδώ με το crypton x 150 Αξίζει τρομερά πιστεύω σε αυτά τα λεφτά σου προσφέρει όλες της ανέσεις ενός παπιου μαζί με την οικονομία χωρίς να λείπει το γκάζι τα 100 τα έχει για πλάκα τελική νομίζω 140 ! Το επόμενο μου παπί όταν θα είναι κάτι σαν και αυτό! Επεξ/σία 11 Απριλίου 2019 από christopher0016 1
papoys1 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, christopher0016 είπε Μπορείς να πεις ότι Μοιάζει σαν μηχανή Γιώργο αλλά είναι παπί που καεί 2 - 2.5 λίτρα είναι ελαφρυ όλα τα γρήγορα όπως το honda 150cc και το νέο , crypton x 150 cc έχουν συμπλέκτη και κιβώτιο μηχανής την πρώτη κάτω και όλες της άλλες πάνω . Αλλά τα δίνουν για παπιά λόγο σχεδιασμού βάρους κατανάλωσης γενικά όλου του σουλουπιου θέση οδήγησης ύψος κτλπ είναι όπως ένα παπια Το μόνο που αλλάζει είναι το μοτέρ και ο συμπλέκτης λόγο κυβισμού και για να πάει καλά το έχουν κάνει όπως μηχανής. Αλλά στο σουλουπι είναι όπως τα παπιά που χωράνε παντού κτλπ κτλπ. Γενικά προχωράνε τα παπιά γίνονται πιο γρήγορα πιο σύγχρονα καλύπτοντας περισσότερες ανάγκες. https://motorbike.gr/νέα/νέα-μοντέλα/yamaha-exciter-τ-150-2016-συγκλονιστικο/ δες εδώ και το crypton x 150 με συμπλέκτη είναι και αυτό Εδω ένα βίντεο με το gtr 150 (supra) Και εδώ με το crypton x 150 Αξίζει τρομερά πιστεύω σε αυτά τα λεφτά σου προσφέρει όλες της ανέσεις ενός παπιου μαζί με την οικονομία χωρίς να λείπει το γκάζι τα 100 τα έχει για πλάκα τελική νομίζω 140 ! Το επόμενο μου παπί όταν θα είναι κάτι σαν και αυτό! Όπως τα λες.Αν δεν υπήρχε το crypton X 135 στην οικογένεια σε κάτι τέτοιο θα πήγαινα από αυτά που πόσταρες.Τα 20-50 κυβικά παραπάνω καθώς και οι ταχύτητες με συμπλέκτη (έτσι έμαθα μηχανή) σου δίνουν μεγαλύτερη άνεση στην πόλη ακόμη και με δεύτερο άτομο. 1
JMc7 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 10 ώρες πριν, christopher0016 είπε Μπορείς να πεις ότι Μοιάζει σαν μηχανή Γιώργο αλλά είναι παπί που καεί 2 - 2.5 λίτρα είναι ελαφρυ όλα τα γρήγορα όπως το honda 150cc και το νέο , crypton x 150 cc έχουν συμπλέκτη και κιβώτιο μηχανής την πρώτη κάτω και όλες της άλλες πάνω . Αλλά τα δίνουν για παπιά λόγο σχεδιασμού βάρους κατανάλωσης γενικά όλου του σουλουπιου θέση οδήγησης ύψος κτλπ είναι όπως ένα παπια Το μόνο που αλλάζει είναι το μοτέρ και ο συμπλέκτης λόγο κυβισμού και για να πάει καλά το έχουν κάνει όπως μηχανής. Αλλά στο σουλουπι είναι όπως τα παπιά που χωράνε παντού κτλπ κτλπ. Γενικά προχωράνε τα παπιά γίνονται πιο γρήγορα πιο σύγχρονα καλύπτοντας περισσότερες ανάγκες. https://motorbike.gr/νέα/νέα-μοντέλα/yamaha-exciter-τ-150-2016-συγκλονιστικο/ δες εδώ και το crypton x 150 με συμπλέκτη είναι και αυτό Εδω ένα βίντεο με το gtr 150 (supra) Και εδώ με το crypton x 150 Αξίζει τρομερά πιστεύω σε αυτά τα λεφτά σου προσφέρει όλες της ανέσεις ενός παπιου μαζί με την οικονομία χωρίς να λείπει το γκάζι τα 100 τα έχει για πλάκα τελική νομίζω 140 ! Το επόμενο μου παπί όταν θα είναι κάτι σαν και αυτό! μονο που η συντηρηση απο 30€-50€ το μηνα παει στα 60€-100€ με ολα αυτα τα "παπια". (συμπεριλαμβανω τα παντα, απο λαστιχα μεχρι το τελευταιο λαστιχακι που θα χρειαστει αλλαγη).
alexinhogr Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Αυτό το κόλλημα που έχουν ξεφύγει σε κυβικά και τιμές κ κάποιοι τα αγοράζουν αντί να πάρουν μηχανή με ξεπερνάει 2
AristidisZ Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, alexinhogr είπε Αυτό το κόλλημα που έχουν ξεφύγει σε κυβικά και τιμές κ κάποιοι τα αγοράζουν αντί να πάρουν μηχανή με ξεπερνάει Εξαρτάται την χρήση που το θες Για εμένα π.χ. που κάνω 8-9 χλμ για να πάω στη δουλειά αλλά βγαίνω Παραλιακή - Συγγρού, είναι ιδανικό υπό την έννοια ότι έχει το γκάζι (αλλά και τα φρένα) να σταθεί σε τέτοιους δρόμους (κάτι το οποίο τα 110 cc παπιά δεν το έχουν) ενώ λόγω της σύντομης διαδρομής δεν έχεις την απαίτηση της άνεσης Από την άλλη το κόστος συντήρησης / κατοχής είναι γελοίο μπροστά στη μηχανή Αν ξέρεις τι θέλεις, νομίζω ότι είναι πάρα πολύ καλή επιλογή Με κάθε καλή διάθεση, μάλλον το σχόλιό σου έχει μείνει πίσω 15 - 20 χρόνια (δηλαδή στην εποχή του δίχρονου Ζ της YAMAHA)... Επεξ/σία 12 Απριλίου 2019 από AristidisZ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα