T0m Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στο amazon.fr είναι στα 36,6€ μαζί με μεταφορικά. Ελλάδα ξεκινάει από τα 49€ + μεταφορικά. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2019 από T0m 3 3
petran91 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Για gaming πως τα πάει? Ίσως είναι καιρός να αντικαταστησω το deathadder μου από το 2013..
Vasilis 07 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, petran91 είπε Για gaming πως τα πάει? Ίσως είναι καιρός να αντικαταστησω το deathadder μου από το 2013.. Gaming και ασύρματο είναι 2 έννοιες που δεν ταιριάζουν. Πάντως το συγκεκριμένο κάθε άλλο για gaming κάνει.
Hommer Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, petran91 είπε Για gaming πως τα πάει? Ίσως είναι καιρός να αντικαταστησω το deathadder μου από το 2013.. Για gaming (ανάλογα για τι gaming μιλάμε βέβαια) πας σε άλλα. Καταρχήν είναι πολύ μικρό, ειδικά σε σχέση με το deathadder που έχεις θα σου φανεί σαν να κρατάς πινέζα.
MessatsuRoku Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Vasilis 07 είπε Gaming και ασύρματο είναι 2 έννοιες που δεν ταιριάζουν. Πάντως το συγκεκριμένο κάθε άλλο για gaming κάνει. Με το καταλληλο ποντικι μια χαρα ταιριαζουν, εχω το G Pro της Logitech και ειναι αψογο. Το συγκεκριμενο δεν πιστευω
Vasilis 07 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, MessatsuRoku είπε Με το καταλληλο ποντικι μια χαρα ταιριαζουν, εχω το G Pro της Logitech και ειναι αψογο. Το συγκεκριμενο δεν πιστευω To θέμα είναι όμως πως αυτό που αναφέρεις έχει την 4πλασια τιμή αυτού εδώ (122Ε) και δεν ξέρω στην τελική αν δικαιολογείται αυτό το κόστος.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Για χρηση κανονικη και καθολου gaming το θεωρειται προσφορα? Εχω πληκτρολογιο logitech υπαρχει περιπτωση ο δεκτης unifing να το δει? ΓΙα το bluetooth παντως λενε οτι πρεπει να εχεις προσφατο laptop αλλιως δεν δουλευει(το δικο μου ειναι 2,5 ετων και το κοβω χλωμο).
thodoris20s Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, Capt.staros είπε Για χρηση κανονικη και καθολου gaming το θεωρειται προσφορα? Εχω πληκτρολογιο logitech υπαρχει περιπτωση ο δεκτης unifing να το δει? ΓΙα το bluetooth παντως λενε οτι πρεπει να εχεις προσφατο laptop αλλιως δεν δουλευει(το δικο μου ειναι 2,5 ετων και το κοβω χλωμο). Πρόσφατο είναι αυτό φίλε μου. Αν έχει ειδικά bluetooth 4.0 και πάνω δεν νομίζω να έχεις κάποιο θέμα.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, thodoris20s είπε Πρόσφατο είναι αυτό φίλε μου. Αν έχει ειδικά bluetooth 4.0 και πάνω δεν νομίζω να έχεις κάποιο θέμα. Το ονομαζουν bluetooth smart ready και στον υπολογιστη μου δεν εχω δει κατι τετοιο και ενας στα σχολια αναφερει οτι με laptop 3ετιας δεν λειτουργει. Περι ορεξεως βεβαια....
NotAliki177 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Καλό ποντίκι αν σας ενδιαφέρει η φορητότητα. Να ξέρετε όμως δεν έχει middle click (ροδέλα).
nikos16717 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Capt.staros είπε Για χρηση κανονικη και καθολου gaming το θεωρειται προσφορα? Εχω πληκτρολογιο logitech υπαρχει περιπτωση ο δεκτης unifing να το δει? ΓΙα το bluetooth παντως λενε οτι πρεπει να εχεις προσφατο laptop αλλιως δεν δουλευει(το δικο μου ειναι 2,5 ετων και το κοβω χλωμο). Αν και τα δύο έχουν δέκτη unifing, τότε μπορούν να δουλέψουν και τα 2 με ένα δέκτη. Εμένα τουλάχιστον λειτουργεί ένα πληκτρολόγιο και ένα ποντίκη με τον δέκτη (unifing) του ποντικιού
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα