Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ για ακόμα μια φορά το φόρουμ,

Όντας έτοιμος για αγορά νέας συσκευής, πιθανότατα Samsung Note 9, θα ήθελα τα φώτα σχετικά με την ασφάλιση συσκευής. Διαβάζω για διάφορες εταιρείες που προσφέρουν τέτοιου είδους υπηρεσίες αλλά δεν έχει τύχει ποτέ να ασφαλίσω κινητό. Έχετε να προτείνετε κάποια αξιόπιστη εταιρεία μετά από προσωπική σας εμπειρία?

Προφανως για ένα τηλέφωνο της τάξης των 500+ ευρώ δεν με απασχολεί η τιμή των ~50 ε για να ασφαλίσω τη συσκευή για ένα χρόνο. Θα ήθελα όμως κάτι δοκιμασμένο και αξιόπιστο. 

Ευχαριστώ πολύ.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στον συγκεκριμένο που αναφέρει πιο πάνω το μέλος, είχα κάνει πέρυσι μια ασφάλεια όταν αγόρασα ένα note 8 και την είχε 19€ (ότι κινητό ήθελες να ασφαλίσεις το είχε τόσο) 

Πλεον φέτος πήρα κινητό αξίας 700 ευρώ, και την έχει πάει στα 70 ευρώ την ασφάλεια(αν θυμάμαι καλά)  (την έκανε με κλιμακωτή χρέωση με βάση την αξία του κινητού) 

Και με βάση αυτά που είχα διαβάσει από αλλά μέλη, ότι δεν πληρώνει όλο το ποσό, ζητάει πολλά χαρτιά αν γίνει κάτι, και άλλα τέτοια αποφάσισα να μην κάνω.εδωσα 20 ευρώ και πήρα μια σούπερ θήκη προστασίας (από Amazon) και 8 ευρώ tempered glass και τελείωσε το θέμα. 

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιστευω πως δεν αξιζει μιας και σε περιπτωση στραβης ζητανε πολλα χαρτια. Αν ειναι μεχρι 40 ευρω το χρονο για συσκευη που κανει 600 ευρω + τοτε ισως αξιζει αλλα θελει ψαξιμο για την σωστη επιλογη γιατι πολλες φορες κανουν μερικη αποπληρωμη οπως ανεφερε και ο Στελιος παραπανω (κοινως δεν πληρωνουν ολο το ποσό αλλα μερικως) Οποια και αν επιλεξεις διαβασε αναλυτικα τους ορους αποζημιωσης πριν κανεις καποια πληρωμή.

Επεξ/σία από aces
  • Like 1
Δημοσ.

Τι εννοείται ακριβώς όταν λέτε ότι ζητάει πολλά χαρτιά αν γίνει κάτι;;; δηλαδή τι θα έπρεπε να κάνει; να τους πάρει ο ασφαλισμένος τηλέφωνο ότι έσπασε το κινητό και σε 5' να του πιστωσουν τα λεφτά σε λογαριασμό του;;; 

ΥΓ επειδή έχω χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη ασφάλεια μου ζητήσανε φωτογραφίες του σπασιματος που να φαίνεται το imei, την απόδειξη πληρωμής στο service, μια αίτηση και Iban στο όνομά μου 

Δημοσ.

Σε περίπτωση ζημιάς πληρώνεις το 20% της επισκευής και το υπόλοιπο 80% η ασφαλιστική.

Δεν φαίνεται να ζητά κανένα χαρτί, αφού πλέον μπορείς πας στο εξειδικευμένο service point και αναλαμβάνουν αυτοί την επικοινωνία με την εταιρεία, φωτογραφίες κτλ..

Διαδικασίες αποζημίωσης

Τι κάνω σε περίπτωση ζημιάς της συσκευής μου;

• Βήμα 1: Επιλέγω πώς θα ενημερώσω την ΑΧΑ για να κάνω χρήση του προγράμματος ασφάλισής μου.
  • Επισκέπτεστε ένα κατάστημα του δικτύου εξουσιοδοτημένων επισκευαστών και αναγγέλλετε τη ζημιά ενημερώνοντας το κατάστημα ότι είστε κάτοχος του προγράμματος ασφάλισης φορητών συσκευών της ΑΧΑ.
  • Εναλλακτικά επικοινωνείτε απευθείας με την AXA (τηλ.: 801 111 222 333 ή 210 7268000, email: [email protected]), ενημερώνετε για το συμβάν και σας παραπέμπουν σε ένα κατάστημα του δικτύου εξουσιοδοτημένων επισκευαστών ΑΧΑ της επιλογής σας.
  • Βήμα 2: Παραδίδω τη συσκευή στο συνεργαζόμενο κατάστημα. Ο εξουσιοδοτημένος επισκευαστής ελέγχει αν το πρόγραμμα ασφάλισής σας είναι σε ισχύ, και εφόσον συμφωνείτε, προχωρά στη διαδικασία επισκευής.
  • Βήμα 3: Παραλαμβάνω τη συσκευή μου. Ο εξουσιοδοτημένος επισκευαστής σας ενημερώνει ότι έχει ολοκληρωθεί η επισκευή της συσκευής σας και την παραλαμβάνετε άμεσα εξοφλώντας στο κατάστημα το ποσό της συμμετοχής σας.
Δημοσ.

Παιδιά καμία άλλη ασφάλεια που να σου καλύπτει κινητο δίπλωμα διαβατήριο κλπ ξέρετε; εγώ ξέρω ότι στν άλφα συνεργάζεται με εταιρεία με 30€ το χρόνο τα εσείς αυτά και σ πληρώνει αγορά νέου κινητού μέχρι 250€ σε κλοπή δικού σ.. Ξέρετε καμια άλλη αντίστοιχη; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...