Προς το περιεχόμενο

Front End Web Development

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους! :) 

Έπειτα από αρκετό ψάξιμο (googling αλλά και σε στοχευμένα sites με αγγελίες για δουλειές) δεν έχω καταφέρει να βρω αγγελίες σχετικές με Πρακτική Άσκηση στο front end development που με ενδιαφέρει. Αν κάποιος γνωρίζει(είτε από μέσα, είτε από γνωστούς είτε από οπουδήποτε αλλού) εταιρίες στις οποίες θα μπορούσε να βρεθεί τέτοια θέση (front end developer - internship) θα με ενδιέφερε να το μοιραζόταν. Δε με ενδιαφέρει εντελώς άμεσα η άσκηση της Πρακτικής απλά θα θελα να χω μια πιο συγκεκριμένη εικόνα. 

Ευχαριστώ πολύ!

Επεξ/σία από AndreasV.
Δημοσ.
6 hours ago, AndreasV. said:

Καλησπέρα σε όλους! :) 

Έπειτα από αρκετό ψάξιμο (googling αλλά και σε στοχευμένα sites με αγγελίες για δουλειές) δεν έχω καταφέρει να βρω αγγελίες σχετικές με Πρακτική Άσκηση στο front end development που με ενδιαφέρει. Αν κάποιος γνωρίζει(είτε από μέσα, είτε από γνωστούς είτε από οπουδήποτε αλλού) εταιρίες στις οποίες θα μπορούσε να βρεθεί τέτοια θέση (front end developer - internship) θα με ενδιέφερε να το μοιραζόταν. Δε με ενδιαφέρει εντελώς άμεσα η άσκηση της Πρακτικής απλά θα θελα να χω μια πιο συγκεκριμένη εικόνα. 

Ευχαριστώ πολύ!

Δεν νομίζω να βγαίνουν προς τα έξω αυτές οι "αγγελίες".
Συνήθως είναι προγράμματα πανεπιστημίων ή προγράμματα του ΟΑΕΔ.

Αν είσαι φοιτητής, απευθύνσου στη σχολή σου για πληροφορίες.
Αν πάλι δεν είσαι φοιτητής, έχε στον νου σου για προγράμματα από τον ΟΑΕΔ. 

Υπάρξει δεν υπάρξει πρόγραμμα, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να στείλεις σε διάφορες εταιρείες που σου αρέσουν ένα email με ένα βιογραφικό και τον λόγο που θα ήθελες να κάνεις την πρακτική σου.
Να το παρεξηγήσουν αποκλείεται, οπότε δεν έχεις τίποτα να χάσεις.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...