nocta Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Γεια χαρά παίδες! πριν λίγες μέρες ενεργοποιήθηκε η σύνδεση μου (ADSL) στον ΟΤΕ. Αγόρασα λοιπόν ένα modem από το εμπόριο. Πολύ πιο φθηνό από αυτά που δίνει ο ΟΤΕ, το TORNADO 800 USB από το Πλαίσιο (55 ευρώ). (σ.σ. στον ΟΤΕ μου είπαν ότι η γραμμή μου / σύνδεση μου είναι Ethernet. Ούτε και ξέρω τι ρόλο παίζει αυτό.) Μέχρι στιγμής, είτε μόνος μου είτε με την βοήθεια των τεχνικών της Forthnet και του ΟΤΕ το modem δεν έχει δουλέψει. Έχει εγκατασταθεί σωστά ωστόσο κατά την απόπειρα σύνδεσης βγάζει error 651. Στο configuration wizard πέραν των γνωστών ρυθμίσεων έχει μία παράμετρο modulation με επιλογές multi-mode, G.Dmt και T1.413. Στα protocols έχει: a) RFC1483 LLC/SNAP (bridged) b)RFC1483 LLC/SNAP (routed) c) RFC1577 (CIP over ATM) d) RFC2364 VC MUX e) RFC2364 LLC/SNAP d) RFC2516 (PPPoE). Ποιο να διαλέξω που δεν έχω ιδέα; επίσης έχει ρυθμίσεις allowed protocols (να τσεκάρεις) τα: NetBEUI, IPX/SPX compatible και TCP/IP a) Use IP header compression Use default gateway on remote network. Αν έχει κάποιος το ίδιο modem και δουλεύει ας επικοινωνήσει μαζί μου. ThanX Aris :evil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.