Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Καλη επιτυχια .

Γιάννη έκλεισες εισιτήριο;;;; Εγώ δεν το βλέπω να προλαβαίνω γιατί μέχρι να γίνει εφικτό κάτι τέτοιο για κοινούς θνητούς θα το έχω κάνει δωρεάν.:lol:Τώρα προς τα πάνω ή προς τα κάτω οι Άγιοι με τους δαίμονες θα αποφασίσουν.:devil: 

Το συμπλήρωσα και εγώ αλλά λίγο παιδικό μου φάνηκε.

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, papoys1 είπε

Γιάννη έκλεισες εισιτήριο;;;; Εγώ δεν το βλέπω να προλαβαίνω γιατί μέχρι να γίνει εφικτό κάτι τέτοιο για κοινούς θνητούς θα το έχω κάνει δωρεάν.:lol:Τώρα προς τα πάνω ή προς τα κάτω οι Άγιοι με τους δαίμονες θα αποφασίσουν.:devil: 

Το συμπλήρωσα και εγώ αλλά λίγο παιδικό μου φάνηκε.

Καλημέρα...Προτιμω Ελλαδα .

• Like 3
Δημοσ.

Done! (Αν και ήταν πολύ σύντομο το ερωτηματολόγιο...θα περίμενα παραπάνω ερωτήσεις που να αφορούν την εκπαίδευση, την ασφάλεια, τα διαστημόπλοια, τις εγκαταστάσεις, τις προτιμήσεις όσον αφορά τις παροχές κλπ.)

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, *nenya* είπε

Done! (Αν και ήταν πολύ σύντομο το ερωτηματολόγιο...θα περίμενα παραπάνω ερωτήσεις που να αφορούν την εκπαίδευση, την ασφάλεια, τα διαστημόπλοια, τις εγκαταστάσεις, τις προτιμήσεις όσον αφορά τις παροχές κλπ.)

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου απλά προσπάθησα να το κρατήσω όσο πιο "βασικό" γίνεται γτ τις ίδιες ερωτήσεις πάνω κάτω έκαναν σε έρευνες που έχω διαβάσει έτσι ώστε να μπορούν να απαντήσουν όλοι ,αλλά έχεις απόλυτο δίκιο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...