fotodv7 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Έχω ένα iPhone 6 16gb αγορασμένο τον Οκτώβριο του 2015. Προχθές παρέδωσε πνεύμα, το πήγα για επισκευή και μου είπε ότι έχει κάψει πλακέτα και η επισκευή κοστίζει 90 ευρώ με 6 μήνες εγγύηση. Το κινητό εντωμεταξύ είναι εξωτερικά άψογο, σαν να το αγόρασα χθες. Και ερωτώ κύριοι... Αξίζει η επισκευή ή να πάω παρακάτω; (Υπάρχει και μια συναισθηματική αξία)
paris_chav Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Κοιταξε, 90 ευρω για επισκευη δεν ειναι και υπερβολικα χρηματα αλλά μηπως ειναι καλη ευκαιρια να πας παρακατω ; Πες οτι το επισκευαζεις. Ποσο ακομα θα μεινεις με το iphone 6 ; Ειναι συσκευη του 2014. Δεν θες κατι πιο φρεσκο τεχνολογικα/εμφανισιακα ; 1
Nikolas00 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 7 ώρες πριν, paris_chav είπε Κοιταξε, 90 ευρω για επισκευη δεν ειναι και υπερβολικα χρηματα αλλά μηπως ειναι καλη ευκαιρια να πας παρακατω ; Πες οτι το επισκευαζεις. Ποσο ακομα θα μεινεις με το iphone 6 ; Ειναι συσκευη του 2014. Δεν θες κατι πιο φρεσκο τεχνολογικα/εμφανισιακα ; 1GB Ram,iOS 12...έχουμε φτάσει στο Xs. 9 ώρες πριν, fotodv7 είπε Έχω ένα iPhone 6 16gb αγορασμένο τον Οκτώβριο του 2015. Προχθές παρέδωσε πνεύμα, το πήγα για επισκευή και μου είπε ότι έχει κάψει πλακέτα και η επισκευή κοστίζει 90 ευρώ με 6 μήνες εγγύηση. Το κινητό εντωμεταξύ είναι εξωτερικά άψογο, σαν να το αγόρασα χθες. Και ερωτώ κύριοι... Αξίζει η επισκευή ή να πάω παρακάτω; (Υπάρχει και μια συναισθηματική αξία) Θα πρότεινα να πας παρακάτω απο iPhone 7 και μετά. Είναι τρομακτική αναβάθμιση σε ταχύτητα σε σχέση με το 6αρι που είχες. 1
fotodv7 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Σας ευχαριστώ. Ρώτησα πιο πολύ για να ακούσω από έναν τρίτο την απάντηση που ήξερα 😂
~mxls~ Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Όχι. Εκτός αν βρεις κάποιον να στο αγοράσει μεταχειρισμένο πάνω από το κόστος επισκευής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα