Merdock Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα φτηνό activity tracker για την μητέρα μου. Την ενδιαφέρει να μετράει πόση απόσταση κάλυψε/πόσα βήματα έκανε. Οτιδήποτε άλλο extra έχει καλοδεχούμενο, αλλά ο κύριος λόγος αγοράς είναι αυτός που ανέφερα. Δεν έχει πρόσβαση σε smartphone οπότε ή θα πρέπει να μη χρειάζεται κινητό για να λειτουργήσει ή να μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε συνδυασμό με PC. Έχετε καμιά πρόταση; Ευχαριστώ.
Voodooman Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Χωρίς smartphone δεν νομίζω ότι μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα. Θα μπορούσε ίσως να σημειώνει σε χαρτί ή σε κανένα excel τις επιδόσεις της, γιατί αυτά (πάλι νομίζω) κρατάνε δεδομένα για συγκεκριμένο, μικρό χρονικό διάστημα, ίσως 2 εβδομάδες.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Αυτό που χρειάζεσαι είναι ένας απλός βηματομετρητής. Έχω έναν της Omron πάντα στην τσέπη μου και μετράει πόσα βήματα κάνω. https://www.skroutz.gr/s/8548478/Omron-Walking-style-IV-HJ-325-EBK.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα