Alex-ios Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) καλησπερα σας, αξιζει η επισκευη οθονης ενος samsung galaxy s7 με κοστος 130-140 ευρω; Επεξ/σία 9 Απριλίου 2019 από Alex-ios
Zengar Zombolt Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 εγώ δεν θα το επισκεύαζα να πω την αλήθεια μιλάμε για ένα smartphone 3 ετών καλύτερα πούλα το για ανταλλακτικά και πάρε νέο
Alex-ios Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 6 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε εγώ δεν θα το επισκεύαζα να πω την αλήθεια μιλάμε για ένα smartphone 3 ετών καλύτερα πούλα το για ανταλλακτικά και πάρε νέο αυτο σκεφτηκα και εγω αλλα το κακο ειναι οτι δεν εχει κλεισει ακομα χρονο απο τοτε που το αγορασα.. συν οτι για να βρω κινητο με τα χαρακτηριστικα του πρεπει να σκασω τουλαχιστον 250++ ευρω (εχει τρομερη καμερα και με οσα κινητα κατω των 250 ευρω που το εχω συγκρινει, ειναι η μερα με την νυχτα!)
saruman123 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 138€ είναι χωρίς την αδιαβροχοποίηση. Με αυτή πάει στα 159€.
Zengar Zombolt Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, Alex-ios είπε αυτο σκεφτηκα και εγω αλλα το κακο ειναι οτι δεν εχει κλεισει ακομα χρονο απο τοτε που το αγορασα.. συν οτι για να βρω κινητο με τα χαρακτηριστικα του πρεπει να σκασω τουλαχιστον 250++ ευρω (εχει τρομερη καμερα και με οσα κινητα κατω των 250 ευρω που το εχω συγκρινει, ειναι η μερα με την νυχτα!) βαλε το κοστος τις επισκευης και οτι παρεις απο την συσκευη για ανταλλακτικά και βαλε κανα 100αρι+ και παρε πχ το S8 στα 350 η οσο το βρεις μεταχειρισμενο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα