charilaos Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Καλησπέρα σε όλους. Το λάστιχο του αυτοκίνητου μου τρύπησε καθώς πάτησα μια βίδα. Τη βίδα δεν την έχω βγάλει διότι χάνει με πολύ αργό ρυθμό αέρα οπότε αύριο να προλάβω να πάω στο βουλκανιζατέρ. Ποια μέθοδο προτείνετε για καλή επιδιόρθωση; Κορδόνι ή μπάλωμα από μέσα; Ευχαριστώ
charilaos Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, panoc είπε Μπάλωμα κανονικά από μέσα. Θα χρειαστεί ζυγοστάθμιση;
lary7 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 21 λεπτά πριν, charilaos είπε Θα χρειαστεί ζυγοστάθμιση; ναι και θα σου την κανει ο λαστιχας αναγκαστικα. ΑΝ και παλι μπορει καποια στιγμή να σου βγάλει θόρυβο
NikosKallithea Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 59 λεπτά πριν, charilaos είπε Θα χρειαστεί ζυγοστάθμιση; Ναι αν κανεις μπάλωμα Αλλα δεν γίνονται με μπάλωμα τωρα πια, γινονται με κορδόνι και τέλος
zio10 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Κάνουνε και μπάλωμα και είναι και καλύτερα απ'ό,τι μου έχει πει ο λαστιχάς. Απλά μπορεί να χρεώσουν λίγο παραπάνω. 1
meletis_m Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Mε μπάλωμα απο μέσα . Το κορδόνι το τραυματίζει το ελαστικό και σιγά- σιγλα σαπίζει το ελαστικό απο τα νερά που εισέρχονται.
charilaos Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Ευχαριστώ παιδιά εντάξει με το λάστιχο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα