omega Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, lelisjr είπε Καταλαβαίνω την ανησυχία σου για το αντιεμβολιαστικό κίνημα αλλά το κοινό κρυολόγημα που αναφέρεις δεν επιδέχεται προληπτικής αντιμετώπισης με εμβόλιο ούτε επιδέχεται θεραπείας, αφού οι υιοί που το προκαλούν είναι εκατοντάδες και οι επιπτώσεις τους είναι πολύ ελαφριές. Υποθέτω εννοείς τον υιό της γρίπης λοιπόν... ο οποίος πολύ φοβάμαι ότι θα σκοτώσει πολλούς περισσότερους στο μέλλον κυρίως λόγω της εμμονής του δυτικού πολιτισμού με την απολύμανση. (Δεν το λέω εγώ, το λένε πρόσφατες έρευνες). Ακόμα και ασθένειες όπως η παιδική λευχαιμία είναι πιο πιθανόν να εμφανιστούν σε οργανισμούς που δεν πέρασαν κάποια λοίμωξη τα πρώτα χρόνια της ζωής τους. I was joking 🙄
Zerg13 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, mordred είπε Καιρός να επιστρέψουν... Πολυ αστειο γελασαμε
Koukoz Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 19 ώρες πριν, pacahontas III milagros είπε Εσεις εδω που ανταλασσετε μεταξη σας τηλεφωνα εχετε υποψην σας τις ερευνες που βγάζουν τα κινητα πιο βρωμικα και από δημόσια τουαλέτα? Ευτυχως εχουν γινει αδιάβροχα και τα πλενω καθε δεκαπεντε μερες με λευκη λοσιον οινόπνευμα. Δεν τα πλενω απλα, τα λουζω!! Κοιταω κινητα φιλων και αηδιάζω απο τους κανόνες προσωπικής υγιεινής που εφαρμόζουν στο βίο τους.... Λίγο οινόπνευμα σε χαρτί χρειάζεται και να το κάνεις κάθε 2-3 ημέρες. Δυο λεπτάκια από τον χρόνο σου χωρίς άγχος κτλ.
djuan1988 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 10 ώρες πριν, margaritagr είπε Α , επίσης τα biofilms μεταφράζονται ως βιοϋμένια όχι "βιομεμβρανες" που γράφει ο topic starter. Δεν ισχύει αυτό που λες. Και τα δύο είναι σωστά με το βιομεμβράνες να κατέχει τη μερίδα του λέοντος στις αναφορές. 1
pacahontas III milagros Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, Koukoz είπε Λίγο οινόπνευμα σε χαρτί χρειάζεται και να το κάνεις κάθε 2-3 ημέρες. Δυο λεπτάκια από τον χρόνο σου χωρίς άγχος κτλ. το σωστό αυτό είναι που λες! και πάντα με λευκό οινόπνευμα οχι μπλε και ουτε παχύ ρευστά στυλ βιλανοβα
PiLoT-ChM Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 23 ώρες πριν, pacahontas III milagros είπε Εσεις εδω που ανταλασσετε μεταξη σας τηλεφωνα εχετε υποψην σας τις ερευνες που βγάζουν τα κινητα πιο βρωμικα και από δημόσια τουαλέτα? Ευτυχως εχουν γινει αδιάβροχα και τα πλενω καθε δεκαπεντε μερες με λευκη λοσιον οινόπνευμα. Δεν τα πλενω απλα, τα λουζω!! Κοιταω κινητα φιλων και αηδιάζω απο τους κανόνες προσωπικής υγιεινής που εφαρμόζουν στο βίο τους.... Εγω καθε μερα οταν γυρναω απο τη δουλεια , αδιαβροχο ή μη , το περναω με ενα χαρτακι οινοπνευμα να ειμαι σιγουρος. Κυριως εαν το παιρνεις και στο κρεβατι μαζι , ειναι απαραιτητο νομιζω. 1
costis ni Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Στις 10/4/2019 στις 5:05 ΜΜ, PiLoT-ChM είπε Εγω καθε μερα οταν γυρναω απο τη δουλεια , αδιαβροχο ή μη , το περναω με ενα χαρτακι οινοπνευμα να ειμαι σιγουρος. Κυριως εαν το παιρνεις και στο κρεβατι μαζι , ειναι απαραιτητο νομιζω. εεεε γκχμ γκχμ καλύτερα να το απολυμαίνεις οταν σηκώνεσαι από το κρεβάτι νομίζω
Heists Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Άραγε αν μέσα στον σταθμό βάλουν στολές και κλείσουν το οξυγόνο σε όλο το σταθμό για κανένα 5ωρο, θα ζήσει κανένας τέτοιος οργανισμός; Ενδιαφέρον θα ήταν επίσης αν δοκιμάζανε να βάζανε μερικούς έξω από τον σταθμό με κάποιο τρόπο, εχω την εντύπωση ότι είναι ευκαιρία να ξέρουμε αν οργανισμοί τέτοιοι έχουν δυνατότητα μεταφοράς σε μηδενική βαρύτητα χωρίς οξυγόνο και σε παγωμένο περιβάλλον. 1
RTW4ever Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 54 λεπτά πριν, Heists είπε Άραγε αν μέσα στον σταθμό βάλουν στολές και κλείσουν το οξυγόνο σε όλο το σταθμό για κανένα 5ωρο, θα ζήσει κανένας τέτοιος οργανισμός; Ενδιαφέρον θα ήταν επίσης αν δοκιμάζανε να βάζανε μερικούς έξω από τον σταθμό με κάποιο τρόπο, εχω την εντύπωση ότι είναι ευκαιρία να ξέρουμε αν οργανισμοί τέτοιοι έχουν δυνατότητα μεταφοράς σε μηδενική βαρύτητα χωρίς οξυγόνο και σε παγωμένο περιβάλλον. Για το πρώτο που λες, υπάρχουν και αναερόβια μικρόβια, δηλαδή μικρόβια που ζουν χωρίς αέρα/οξυγόνο. 1
BILL5 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Στις 9/4/2019 στις 8:16 ΜΜ, pacahontas III milagros είπε Εσεις εδω που ανταλασσετε μεταξη σας τηλεφωνα εχετε υποψην σας τις ερευνες που βγάζουν τα κινητα πιο βρωμικα και από δημόσια τουαλέτα? Ευτυχως εχουν γινει αδιάβροχα και τα πλενω καθε δεκαπεντε μερες με λευκη λοσιον οινόπνευμα. Δεν τα πλενω απλα, τα λουζω!! Κοιταω κινητα φιλων και αηδιάζω απο τους κανόνες προσωπικής υγιεινής που εφαρμόζουν στο βίο τους.... Ακόμα και ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο να πας να πάρεις πάλι εχει μικρόβια μέσα το σαλόνι του καλύτερα Μη βγαίνεις έξω από το σπίτι να πεθάνεις υγιής μικροβιακε ανθρωπε
Mhlogiatros Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Και μετα αρπαει την ενδονοσοκομειακη στο ανσανσερ και τσαμπα το οινόπνευμα . Ψευδομονάδα , klebsiella , proteus φανταζομαι εχει σε ολους τους κλειστους χωρους και στον ISS και καλα κανουν και τα φοβουνται τρωνε πολυ κοσμο .
maxx71 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 λεει ξεκαθαρα οτι προερχονται απο τους αστροναυτες και μερικοι Ηρακληδείς Πουαρο βλεπουν θεωρειες
Mhlogiatros Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Ακομα το υπουργειο της διαστημικης μας υπηρεσιας να βγαλει οδηγιες προστασιας απο τα alien
PiLoT-ChM Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Στις 11/4/2019 στις 9:00 ΜΜ, costis ni είπε εεεε γκχμ γκχμ καλύτερα να το απολυμαίνεις οταν σηκώνεσαι από το κρεβάτι νομίζω Για πιο λογο ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα