takinio Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) AΠOKTHΣTE ΔΩPEAN ΠPOΣBAΣH ΣTO COSMOTE TV GO KAI AΠOΛAYΣTE TOYΣ ΠPOHMITEΛIKOYΣ UEFA CHAMPIONS LEAGUE & EUROPA LEAGUE. ΣTEIΛTE ΔΩPEAN SMS ΣTO 1256 ME THN ΛEΞH GO ΓIA NA ΛABETE KΩΔIKOYΣ ΣYNΔEΣHΣ ΣTO COSMOTE TV GO. IΣXYΣ KΩΔIKΩN: AΠO 9/4 EΩΣ 18/4 MEΣANYXTA. ΓIA ΠPOBOΛH MEΣΩ 3G/4G AΠAITEITAI H XPHΣH MBYTE. ΠEPIΣΣOTEPEΣ ΠΛHPOΦOPIEΣ https://www.cosmote.gr/cosmotetv/go-app ΣAΣ EYXAPIΣTOYME ΓIA THN EMΠIΣTOΣYNH ΠOY MAΣ ΔEIXNETE ΓIA THN ΛEITOYPΓIA THΣ EΠIXEIPHΣHΣ ΣAΣ. Mάλλον αφορά εταιρικά συμβόλαια αν κρίνω απο την τελευταία πρόταση του sms που έλαβα Εdit Το ενεργοποίησα . Επεξ/σία 9 Απριλίου 2019 από takinio
Mhlogiatros Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Μπα και σε μενα τιποτα δεν ειμαι αρκετα εταιρικος ;
pankostas Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 EYXAPIΣTOYME ΓIA TO ENΔIAΦEPON ΣAΣ. H ΠPOΣΦOPA ΔEN EINAI ΔIAΘEΣIMH ΓIA TH ΣYNΔEΣH ΣAΣ. 1
katsikoula Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 18 λεπτά πριν, pankostas είπε EYXAPIΣTOYME ΓIA TO ENΔIAΦEPON ΣAΣ. H ΠPOΣΦOPA ΔEN EINAI ΔIAΘEΣIMH ΓIA TH ΣYNΔEΣH ΣAΣ. και σε εμένα ακριβώς το ίδιο έχοντας Cosmote Double Play. Ίσως θα πρέπει να γίνει επεξεργασία του τίτλου του topic.
e-tic Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Χάρηκα οτι θα δώ τσουλού... Προσπαθώ να συνδεθώ με browser (firefox & chromium) σε linux και δεν μου εμφανίζει καν την καρτέλα για σύνδεση. Προσπαθώ να συνδεθώ απο windows (firefox & chrome) και ενώ συνδέομαι δεν μου παίζει τίποτα. Εγκαθιστώ την εφαρμογή στο tablet (Nook HD+ με custom rom) χωρίς προβλήματα "rooting", αλλά ενώ συνδέομαι δεν μου παίζει τίποτα. Προσπαθώ να εγκαταστήσω την εφαρμογή στο κινητό και μου πετάει μήνυμα οτι δεν μπορώ να αλλάξω συσκευή παρά μόνο σε 1 μήνα. Τελικά θα δώ τσουλού, αλλά με τον πατροπαράδοτο τρόπο και όχι cosm(Π)ote tv...
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, takinio είπε AΠOKTHΣTE ΔΩPEAN ΠPOΣBAΣH ΣTO COSMOTE TV GO KAI AΠOΛAYΣTE TOYΣ ΠPOHMITEΛIKOYΣ UEFA CHAMPIONS LEAGUE & EUROPA LEAGUE. ΣTEIΛTE ΔΩPEAN SMS ΣTO 1256 ME THN ΛEΞH GO ΓIA NA ΛABETE KΩΔIKOYΣ ΣYNΔEΣHΣ ΣTO COSMOTE TV GO. IΣXYΣ KΩΔIKΩN: AΠO 9/4 EΩΣ 18/4 MEΣANYXTA. ΓIA ΠPOBOΛH MEΣΩ 3G/4G AΠAITEITAI H XPHΣH MBYTE. ΠEPIΣΣOTEPEΣ ΠΛHPOΦOPIEΣ https://www.cosmote.gr/cosmotetv/go-app ΣAΣ EYXAPIΣTOYME ΓIA THN EMΠIΣTOΣYNH ΠOY MAΣ ΔEIXNETE ΓIA THN ΛEITOYPΓIA THΣ EΠIXEIPHΣHΣ ΣAΣ. Mάλλον αφορά εταιρικά συμβόλαια αν κρίνω απο την τελευταία πρόταση του sms που έλαβα Εdit Το ενεργοποίησα . Προφανως για να μην δουλευει σε κανεναν αλλο, ειναι επιλεκτικη, οποιος εχει την προσφορα εχει λαβει ηδη sms, οποτε το θεμα δεν βοηθα κανεναν, το αντιθετο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις