Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν εχω κανει ποτε βιολογικο καθαρισμο σε αμαξι πολλων ετων απο τοτε που το πηρα μεταχειρισμενο, για να μη τα πολυλογω συν τη βρωμια που εχει τραβηξει επιπλεον επειτα σιχαινεσαι να μπεις μεσα, επεσε λοιπον το ματι μου εδω, εχετε καποια γνωμη για τη συγκεριμενη εταιρεια, οπου και αν εψαξα δε βρηκα τιποτα αλλα η τιμη συν το οτι ερχονται στο χωρο σου με εχει δελεασει μιας και δε τα εχω και χυμα να δινω 100ευρα και να μου το κραταν και μεσα, αλλα θα ηθελα και μια γνωμη απο καποιον που πιθανων μπορει να γνωριζει τη συγκεκριμενη εταιρεια και αν αξιζει για 30 ευρω οπως λενε η δουλεια τους.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Πολύ λίγα για βιολογικό καθαρισμό. 

Θέλει πολύ προσοχή γιατί κακά υλικά μπορεί να σου κάνουν ζημιά ειδικά στην ταπετσαρία του ουρανού. 

Τον ουρανο δε παιζει να τους αφησω να τον πειραξουν ουτος ή αλλος γιατι τον εχω στερεωσει με καρφιτσες B)

Αλλα αν ειναι να μου καταστρεψουν το αμαξι με τα υλικα καλυτερα να το παω πουθενα αλλου.

• Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Τον ουρανο δε παιζει να τους αφησω να τον πειραξουν ουτος ή αλλος γιατι τον εχω στερεωσει με καρφιτσες B)

Αλλα αν ειναι να μου καταστρεψουν το αμαξι με τα υλικα καλυτερα να το παω πουθενα αλλου.

Φίλε μου δεν είναι μόνο ο ουρανός.Μπορει να σου κάνουν και κακό στα πλαϊνά στις πόρτες.Τα λεφτά πάντως είναι όντως πολύ λίγα για βιολογικό.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείς να ζητήσεις μόνο για τα καθίσματα, τους αεραγωγούς κλιματισμού/ανεμιστήρα (που θά'λεγα πως επιβάλλεται), το πάτωμα/πατάκια το πορτ-μπαγκάζ κοκ. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να κάνεις όλο το πακέτο.

Έψαχνα κι εγώ να κάνω - για πρώτη φορά - βιολογικό καθαρισμό (Θεσσαλονίκη), αλλά θα προτιμήσω ένα συνεργείο που αναλαμβάνει να το κάνει στις δικές του εγκαταστάσεις.

Προφανώς ποικίλλουν τα υλικά, οι μέθοδοι κι η τεχνολογία.

...κάποιοι λένε ότι θέλει πολλές ώρες στέγνωμα απαραίτητα, άλλοι πως έχουν ειδικές συσκευές που στεγνώνουν τα καθίσματα και μπορείς να το πάρεις το αυτοκίνητο μόλις τελειώσουν κτλ...

Αν έχετε πληροφορίες/εμπειρία σχετικά, καλοδεχούμενες.

...εγώ θέλω να το κάνω κυρίως για το σύστημα αεραγωγών...ο πατέρας μου το είχε παραμελήσει για χρόνια το αμάξι, ειχε χαλάσει ο ανεμιστήρας και οι αεραγωγοί είχαν γεμίσει μπίχλα και φύλλα και κλαδάκια...το πήγα και το έφτιαξα και αφού άνοιξα τους ανεμιστήρες στο φουλ δεν μπορώ να περιγράψω τη σκόνη και τα σκουπίδια που βγήκαν από εκεί.

...αδιανόητο το καλοκαίρι να λειτουργεί ο ανεμιστήρας χωρίς να γίνει ένας καλός βιολογικός καθαρισμός

Επεξ/σία από definitio
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...