Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Vangelis_D9 είπε

Αν το Beogram σου αντέχει ακόμα μηχανικά - γιατί είναι λίγο πανούκλα από κατασκευή εσωτερικά και πανάκριβα έως ανύπαρκτα τα ανταλλακτικά - γιατί όχι εφόσον κι αν διαθέτεις τα λεφτά έστω για 250 ριφούρμπ (Ουάου;! Δηλαδή το διαμάντι της βελόνας είναι ριφούρμπ;). Έστω έτσι αλλά σόρι, το δικό μου πρόσφατο πικάπ, με την έξτρα κεφαλή των 250 ευρώ, σαφώς και θα παίζει πολύ καλύτερα.

Αντέχει ακόμα πολύ,  άλλαξα και όλους τους ιμάντες , καθαρισμός και είναι super.

Το διαμάντι της βελόνας είναι το μαμά σε άριστη κατάσταση,  απλά ήθελε αλλαγή ή ανάρτηση του stylus και κεντράρισμα.

Ξέρω,  είναι αρκετά τα φράγκα αλλά έχω όλο το set Beosystem 4500 από το 1989 και έχει μεγάλη συναισθηματική αξία....άσε που δουλεύει και ακούγεται τέλεια :-)

• Like 3
Δημοσ.

Εμένα πάλι μου φαίνεται πιο άχρηστο ένα κινητό 1200 ευρώ το οποίο θα χρησιμοποιώ για να μπαίνω FB, να γράφω σχόλια στο insomnia και να τρέχω και κανά clash of clans ή κανα benchmark όταν μπορώ να πάρω ένα xiaomi στα 200 ευρώ. Φαντάζομαι η tv αυτή δεν θα έχει 6πλάσια τιμή από τις αντίστοιχες 77άρες μη-B&O.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, thanoskkk είπε

Εμένα πάλι μου φαίνεται πιο άχρηστο ένα κινητό 1200 ευρώ το οποίο θα χρησιμοποιώ για να μπαίνω FB, να γράφω σχόλια στο insomnia και να τρέχω και κανά clash of clans ή κανα benchmark όταν μπορώ να πάρω ένα xiaomi στα 200 ευρώ. Φαντάζομαι η tv αυτή δεν θα έχει 6πλάσια τιμή από τις αντίστοιχες 77άρες μη-B&O.

Ασχετο με το θεμα βεβαια αλλα αυτο ακριβως. Τωρα κοντα ψηνω ενα Xiaomi Note 7 στα 200 ευρω (κατα πασα πιθανοτητα η καλυτερη συσκευη στην κατηγορια της μεχρι στιγμης), σε καθεστως μη φπα που παει στα 160 , μειον το μεταχειρισμενο μου (σε υπεραριστη κατασταση) Νote 4x 80 ευρω, συνολο κανει να δωσω 80 ευρω απο την τσεπη μου και ειμαι καλυμμένος για τα επομενα 2-3 χρονια απο κινητο. Δεν το λες και ασχημα. 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Agony είπε

Πως γίνεται αυτα τα κορόιδα να εχουν λεφτα  να παιρνουν οτι θελουν χωρις να το πολυ σκέφτονται και να μην νοιάζονται τι θα πουν οι αλλοι.

Και ολοι εμεις οι μη έχοντες να είμαστε έξυπνοι και να τους κραζουμε ποτε δεν το καταλαβα... Καταραμένη φτωχια :)

Καταλαβαινω τι λες ομως δοκιμασα να το δω και με 100% καλυμμενο και δεν ηταν ωραιο . Με το 25% περιπου μαυρο περίβλημα. Γυρω απο τα ηχεια κανει ωραια αντιθεση ασε που πιστευω οτι εφοσον ειναι oled panel σιγουρα οταν θα ειναι κλειστα τα ηχεια αυτο το 25% θα μπορει να βγαζει και φωτισμο περιμετρικά το οποιο θα ειναι πανέμορφο.

Ναι συμφωνώ στην " εκδοχή σου " απλά και εγώ το 75-25% το είπα χονδρικά. Γιατί εν τέλει αν το δεις δεν αφήνει αυτό το frame που θα είναι τόσο - όσο για να δημιουργήσει αυτόν τον φωτισμό που είπες, που όντως θα είχε να " πεί " κάτι... φυσικά η συγκεκριμένη εταιρία σίγουρα ακολουθεί μια δική της σχεδιαστική γραμμή και έχει αφήσει το στίγμα της στο χώρο, απλά εδώ κάτι μου ξεφεύγει... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά, σε τεχνολογική ιστοσελίδα είμαστε.

Δε μπορεί το 90% των σχολίων για κάθε νέο προϊόν να αφορούν την τιμή του.

Επεξ/σία από Atropos28
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, nefos78 είπε

Ναι συμφωνώ στην " εκδοχή σου " απλά και εγώ το 75-25% το είπα χονδρικά. Γιατί εν τέλει αν το δεις δεν αφήνει αυτό το frame που θα είναι τόσο - όσο για να δημιουργήσει αυτόν τον φωτισμό που είπες, που όντως θα είχε να " πεί " κάτι... φυσικά η συγκεκριμένη εταιρία σίγουρα ακολουθεί μια δική της σχεδιαστική γραμμή και έχει αφήσει το στίγμα της στο χώρο, απλά εδώ κάτι μου ξεφεύγει... 

Αν και δεν είμαι οπαδος του Sound signature που εχει η B&O ένα πραγμα μπορω να παραδεχτω ότι τα ακουστικα over ear και ηχεια που εχουν περασει από τα χερια μου είναι πολύ ποιοτικά. Μακαρι δλδ να υπηρχε ένα ακουστικο με ηχο Sennheiser HD 660s,HD800,HD650 κτλ κτλ με την ποιοτητα κατασκευης B&O η B&W .

Η συγκεκριμενη TV σχεδιαστικά οντος είναι περίεργη , όμως τα χρονια θα δειξουν αν ηταν περασε θετικα  το καλο με την B&O είναι ότι ρισκάρει πολύ και εχεις δικος τις στυλ. Σε αντιθεση με άλλες που απλα κανουν αντιγραφες.

Αυτό όμως που με απασχολει σε προιοντα που είναι ουσιαστικα Collectable είναι η μακροζωία και με Πανελ OLED (που πραγματικα τα λατρευω και ναι είναι ότι καλυτερο υπαρχει) , σιγουρα δεν θα υπαρχει αντοχή στον χρονο  τα OLED panel δυστυχώς δεν είναι σαν τα VA που βγαζουν και 10 χρονια χωρις πολλα προβλήματα.      

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Redragon7 είπε

Αντέχει ακόμα πολύ,  άλλαξα και όλους τους ιμάντες , καθαρισμός και είναι super.

Το διαμάντι της βελόνας είναι το μαμά σε άριστη κατάσταση,  απλά ήθελε αλλαγή ή ανάρτηση του stylus και κεντράρισμα.

Ξέρω,  είναι αρκετά τα φράγκα αλλά έχω όλο το set Beosystem 4500 από το 1989 και έχει μεγάλη συναισθηματική αξία....άσε που δουλεύει και ακούγεται τέλεια :-)

Αφού το κατέχεις το σπορ κι έχεις οικονομικό περιθώριο για τόσο παλιό μηχάνημα τέτοιας αξίας τότε συμφωνώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...