trelogavraki Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) καλησπερα ημουν στο ταμειο απο 07/12/2018 εως τι 04/04/2019 πηρα κανονια 4ης μηνες ταμειο. δωρο χριστουγεννων δεν πηρα. πως υπολογιζω το δωρο του πασχα που δικαιουμαι?? τα 3 ημερομισθια το μηνα ισχιουν και για αυτους που εχει γινει προσληψη για το δωρο του οαεδ??? Επεξ/σία 9 Απριλίου 2019 από trelogavraki
chsam Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, trelogavraki είπε τα 3 ημερομισθια το μηνα Αυτο θα παρεις. Αν ησουν απο 1/1 μεχρι 30/4 θα επαιρνες μισο μισθο(ολοκληρο το δωρο). Επεξ/σία 9 Απριλίου 2019 από chsam
trelogavraki Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, chsam είπε Αυτο θα παρεις. Αν ησουν απο 1/1 μεχρι 30/4 θα επαιρνες μισο μισθο(ολοκληρο το δωρο). 3 ημερομισθια για καθε μηνα που ημουνα ταμειο ???δηλαδη για τους 4ης μηνες 12 ημερομισθια?? Επεξ/σία 9 Απριλίου 2019 από trelogavraki
chsam Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, trelogavraki είπε 3 ημερομισθια για καθε μηνα που ημουνα ταμειο ???δηλαδη για τους 4ης μηνες 12 ημερομισθια?? Ναι 3 ανα μηνα αλλα στο διαστημα 1/1-30/4, αλλα δεν ησουν τον απριλη.Οποτε 3*3 μηνες και ισως βγαλουν αναλογια για τις 4 μερες του απριλη. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2019 από chsam
trelogavraki Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 ναι το ξερω..η προσληψη μου εγινε 04/04/2019 παιζει κανενα ρολο αυτο??? 13 λεπτά πριν, chsam είπε Ναι 3 ανα μηνα αλλα στο διαστημα 1/1-30/4, αλλα δεν ησουν τον απριλη.Οποτε 3*3 μηνες και ισως βγαλουν αναλογια για τις 4 μερες του απριλη. ναι το ξερω..η προσληψη μου εγινε 04/04/2019 παιζει κανενα ρολο αυτο???
chsam Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, trelogavraki είπε ναι το ξερω..η προσληψη μου εγινε 04/04/2019 παιζει κανενα ρολο αυτο??? ναι το ξερω..η προσληψη μου εγινε 04/04/2019 παιζει κανενα ρολο αυτο??? Εφοσον εγινε η προσληψη νομιμα (δηλωση στην ΕΡΓΑΝΗ) και διεκοπη το ταμειο στις 4/4, θα παρεις τους τρεις πρωτους μηνες του ετους που ησουν ανεργος.Αν κ ο οαεδ αναφερει οτι πρεπει ο ανεργος να ενημερωνει την υπηρεσια με οποιοδηποτε μεσο (email, τηλεφωνο, στα γραφεια) μεσα σε οκτω ημερες, αν θυμαμαι καλα. Στις ηλεκτρονικες υπηρεσιες του οαεδ σου εμφανιζει ενεργο δελτιο ανεργιας; Επεξ/σία 9 Απριλίου 2019 από chsam
trelogavraki Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, chsam είπε Εφοσον εγινε η προσληψη νομιμα (δηλωση στην ΕΡΓΑΝΗ) και διεκοπη το ταμειο στις 4/4, θα παρεις τους τρεις πρωτους μηνες του ετους που ησουν ανεργος.Αν κ ο οαεδ αναφερει οτι πρεπει ο ανεργος να ενημερωνει την υπηρεσια με οποιοδηποτε μεσο (email, τηλεφωνο, στα γραφεια) μεσα σε οκτω ημερες, αν θυμαμαι καλα. Στις ηλεκτρονικες υπηρεσιες του οαεδ σου εμφανιζει ενεργο δελτιο ανεργιας; οχι δεν εχω καρτα ανεργιας.φαινεται κανονικα στο συστημα του οαεδ οτι εχω κανει προσληψη ..τα ταμεια τα εχω παρει ολα κανονικα για 4ης μηνες που ειχα μπει.μαλιστα λεει αναστολη επιδοτησης,ενω δεν εχω να παρω αλλο ταμειο .τοτε ειχα ρωτησει κιολας κ μ κανει δεν χρειαζεται να ερθεις απο δω ενημερωνεται το συστημα αυτοματα οτι εχει γινει προσληψη. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2019 από trelogavraki
chsam Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 41 λεπτά πριν, trelogavraki είπε οχι δεν εχω καρτα ανεργιας.φαινεται κανονικα στο συστημα του οαεδ οτι εχω κανει προσληψη ..τα ταμεια τα εχω παρει ολα κανονικα για 4ης μηνες που ειχα μπει.μαλιστα λεει αναστολη επιδοτησης,ενω δεν εχω να παρω αλλο ταμειο .τοτε ειχα ρωτησει κιολας κ μ κανει δεν χρειαζεται να ερθεις απο δω ενημερωνεται το συστημα αυτοματα οτι εχει γινει προσληψη. Οκ τοτε, απλα θα παρεις οπως ειπαμε δωρο για γεναρη-φλεβαρη-μαρτη και οχι απριλη.
trelogavraki Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 21 ώρες πριν, chsam είπε Οκ τοτε, απλα θα παρεις οπως ειπαμε δωρο για γεναρη-φλεβαρη-μαρτη και οχι απριλη. ναι καταλαβα ευχαριστω πολυ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα