Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

NBA League pass, εν όψει play-offs, -30% με το κωδικό 30FOUR βγαίνει στα 9,09€/μήνα από 12,99€, έως 4 μήνες.

Προσοχή, η ανανέωση συνδρομής είναι αυτόματη και πρέπει να τη διακόψετε (όταν επιθυμείτε) από my account--> my subcriptions --> contact support team here ή με block στο paypal :) 

Επεξ/σία από Diinekis21
  • Like 2
  • Thanks 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Thanks έκανα μία συνδρομή μηνιαία. Δεν συμφέρει όμως καλύτερα το unlimited? Είναι κάπου στα 47-50 ευρώ αν είναι ετήσια συνδρομή?

Edit: Απ'ότι καταλαβαίνω βλέπουμε μόνο τα playoffs που είναι από τώρα μέχρι περίπου μέσα Ιούνη και βγαίνει φθηνότερα (?)

Επεξ/σία από chisao
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, chisao είπε

Thanks έκανα μία συνδρομή μηνιαία. Δεν συμφέρει όμως καλύτερα το unlimited? Είναι κάπου στα 47-50 ευρώ αν είναι ετήσια συνδρομή?

Edit: Απ'ότι καταλαβαίνω βλέπουμε μόνο τα playoffs που είναι από τώρα μέχρι περίπου μέσα Ιούνη και βγαίνει φθηνότερα (?)

Αυτή τη στιγμή η πιο φθηνή λύση που βλέπω από NBA League pass, αν θες να δεις μέχρι τέλους, είναι 2 μηνιαίες συνδρομές (θα σε φτάσει μέχρι 9-10 Ιούνη που θα έχουν παίξει 3-4 αγώνες στους τελικούς) και να συμπληρώσεις με ένα game choice για 8 αγώνες με 4,99€.

Έτσι βγαίνει 9,09+9,09+4,99=23,17€ αντί για 33,6€ που θα σου βγει το ετήσιο (με τον κωδικό).

Επεξ/σία από Diinekis21
  • Like 1
Δημοσ.

αν καποιος ενδιαφερεται να το σπασουμε στα 2 καθοτι εγω δεν εχω χρονο να πολυβλεπω. θα τα βλεπω κυριως την επομενη μερα. ας μου στειλει πμ. ευχαριστω

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Diinekis21 είπε

NBA League pass, εν όψει play-offs, -30% με το κωδικό 30FOUR βγαίνει στα 9,09€/μήνα από 12,99€, έως 4 μήνες.

Προσοχή, η ανανέωση συνδρομής είναι αυτόματη και πρέπει να τη διακόψετε (όταν επιθυμείτε) από my account--> my subcriptions --> contact support team here ή με block στο paypal :) 

30Four όπως λέμε Bucks 34? 😁

Ευχαριστούμε για την ειδοποίηση πάντως TS!

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, astralprojections είπε

αν καποιος ενδιαφερεται να το σπασουμε στα 2 καθοτι εγω δεν εχω χρονο να πολυβλεπω. θα τα βλεπω κυριως την επομενη μερα. ας μου στειλει πμ. ευχαριστω

http://livetv.sx/enx/video/20190408/

Έχει όλους σχεδόν τους αγώνες....δωρεάν...

• Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, astralprojections είπε

Μπορείς να δεις όλους τους αγώνες on demand, όποτε θες. Δεν υπάρχει περιορισμός. 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, tanasen01 είπε

Μπορείς να δεις όλους τους αγώνες on demand, όποτε θες. Δεν υπάρχει περιορισμός. 

ναι το γνωριζω. Απλα δε μπορουμε να μπουμε και οι 2 ταυτοχρονα με μια συνδρομη

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...