LabrakisG1992 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στο φόρουμ. Είχα παραγγείλει ένα δέμα από Κίνα το οποίο έφτασε σε μένα χθες την ώρα που ήμουν στην δουλειά οπότε ξαναγύρισε ΕΛΤΑ. Είχα υπολογίσει ότι θα ήταν εδώ η μητέρα μου που είχε έρθει για διακοπές και θα μπορούσε να παραλάβει όμως άργησε υπερβολικά το πακέτο να έρθει. Οπότε πρέπει να πάω να το πάρω εγώ αναγκαστικά. Δυστυχώς δουλεύω 7-3 οπότε δεν μπορώ να πάω. Σκέφτηκα να κάνω εξουσιοδότηση σε κάποιον για να πάει για μένα απλά ήθελα να ρωτήσω μήπως ξέρετε αν γίνεται με άλλο τρόπο? (Π.χ. να πάρω τηλ να μου φέρουν το δέμα και να το αφήσουν στο κουτί στην είσοδο της πολυκατοικίας η κάτι άλλο). Επεξ/σία 9 Απριλίου 2019 από LabrakisG1992
talibanakos Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Μπορει να παει καποιος με την ταυτοτητα σου.
Penthesilea Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Σου έχει έρθει χαρτί ειδοποίησης; Εκεί θα βάλεις υπογραφή, θα δώσεις την ταυτότητά σου σε όποιον πάει και είσαι gg. 1
kiriakos500 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 53 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Μόνο εγώ διάβασα παραλαβή ρέματος? τον πηραν μπαλα τα ελτα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα