Επισκέπτης Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Καλησπέρα, τη περασμένη εβδομάδα έστειλα 2 συστημένους φακέλους, Αμερική και Βραζιλία, και ενώ της Βραζιλίας έφυγε σχετικά γρήγορα, της Αμερικής φαίνεται να είναι εδώ για καμία εβδομάδα. Γνωρίζει κανένας αν είναι φυσιολογικό; Στο ταχυδρομείο που ρωτήσα λένε να κάνω υπομονή αν και θα ήθελα να φτάσει μέχρι τις 12. μια άλλη ερώτηση, ξέρεις κανένας από που μπορούμε να κάνουμε tracking όταν το δέμα φύγει από Ελλάδα;
imazehost Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Θα κοιτάς μόνο την επίσημη ιστοσελίδα του elta.gr για να βλέπεις το έγκαιρο αποτέλεσμα σε κάθε συστημένο και καμιά άλλη ιστοσελίδα. Η ιστοσελίδα του elta.gr είναι η μόνη που ενημερώνεται άμεσα σε κάθε αλλαγή όταν σκανάρετε το κάθε συστημένο που στέλνουμε ή λαμβάνουμε. Όλα τα άλλα τα γνωστά που ξέρουμε όλοι app έχουν πολύ μεγάλη καθυστέρηση από 12 ώρες μέχρι έχω φτάσει το 17track τις δυο ημέρες να μου δείχνει άλλα ντ' άλλων, πως ακόμη είναι στο δρόμο ενώ εγώ το πήρα και το ίδιο μου έβγαζε και του ΕΛΤΑ. Έχω επικοινωνήσει με email με 2-3 που δίνουν android app και τους είπα πως το σύστημά τους πως μου δείχνει άλλο πράγμα ενώ έπρεπε να γράφει delivery και μου απάντησαν πως ενημερώνεται 12 - 24 ώρες για σωστή ενημέρωση. Φέξε μου και γλίστρησα δηλαδή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα