Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα καλησπέρα φίλοι φίλες.

Θα ήθελα την συμβουλή σας. Θέλω για ένα εξοχικό ένα 4g WiFi router. Βλέπω στο Σκρουτζ πολλές συσκευές με η χωρίς κεραίες , άσπρα μαύρα γκρι χρωματακια αλλά δεν καταλαβαίνω και πολλά. 

Θέλω μια συσκευή με έμφαση στην πολύ καλή λήψη του 4g ειδικα της cosmote και από εκεί και πέρα μια αξιοπρεπής μετάδοση WiFi. Διαθέτω και Xiaomi WiFi repeater οπότε αν το WiFi δεν είναι τόσο δυνατο θα το επεκτείνω.

Ερώτηση σημαντική: για καλύτερη λήψη 4g θα πρέπει να το έχω έξω από το σπίτι? Υπάρχουν συσκευές με εξωτερική κεραία για το 4g? Τι χαρακτηριστικά θα πρέπει να κοιτάξω για το WiFi? Ο αριθμός των κεραιών παίζει ρόλο? Δεν με πολυενδιαφερει το 2,4 η τα 5 GHz καθόσον μάλλον θα δουλεύω στα 2,4 το WiFi.

Ο ΟΤΕ δίνει αυτό:

https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/productDetailsTangible.jsp?productId=ger_20371664

Αξίζει? Υπάρχει εναλλακτική καλύτερη να αγοράσω εγώ μια WiFi 4g συσκευή και να του βάλω μια κάρτα 4 g watchup μήπως??

Σας ευχαριστώ συνάδελφοι και το ινσομνια για την φιλοξενία!!!

Δημοσ.

Εχω την ίδια ακριβώς συσκευή σε σύνδεση με Wind όμως (Πρόγραμμα Simplefi) στο εξοχικό στο νησί. 

Το έχω σε ένα δωμάτιο και καλύπτει  άνετα  τους χώρους του σπιτιού τόσο τους εσωτερικούς όσο και την αυλή (πάνω από 100μ. σύνολο) 

Αν έχεις καλή κάλυψη (4G) τότε προχώρα  είναι  πολύ καλή συσκευή.

Δημοσ.

Από δεκτή 4g πως πάει γιατί ενώ στο μπαλκόνι είμαι οκ μέσα στο σπίτι αλλού έχω και αλλού όχι!!! Ο δέκτης 4g είναι σημαντικό στοιχείο.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως είπα δεν έχω κανένα θέμα. Βέβαια η κάλυψη 4G στο σημείο που βρίσκεται το σπιτι μας  ειναι άριστη.

Προφανώς η  τοποθεσία , ο πάροχος δικτύου, η ποιότητα σήματος, η διαρρύθμιση αλλά και το μέγεθος του σπιτιού  μπορεί να επηρεάσουν την κάλυψη σε μικρό ή μεγαλύτερο βαθμό

Επεξ/σία από prometheas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...