Αρεταίος Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Χαίρετε παίδες! Λοιπόν ειμαι 25 χρονών άνευ πτυχίου και εμπειρίας γενικότερα (κάκιστο παρελθόν, άτιμη ζωή και άλλα τέτοια φάση) και θα θελα να βγάλω μια σχολή στην Αθήνα επιτέλους. Βοήθεια από γονείς δεν υπάρχει καμία οπότε θα θελα να μάθω αν είναι δυνατόν να ανέβω στην πόλη και να μπορώ να ζήσω μόνος, αν είναι πιθανό δηλαδή να βρω δουλειά και να παλευτεί οικονομικά η κατοίκηση. Καμία γνώμη; Ή αν δεν γίνεται έστω μια εναλλακτική; Δεν ξέρω τι να κάνω στην ζωή μου πλεον..
TheSubZ3r0 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ακριβα τα ενοικια στην Αθηνα φιλε μου,απο δουλειες παρτ ταιμ ισως βρεις κατι (ντελιβερυ,φυλλαδια κλπ) βεβαια οσων αφορα το κακιστο παρελθον θα πρεπει προφανως να εισαι και συνεπεις στην εργασια σου.. Απ οτι βλεπω με μια μονο τετοια δουλεια ειναι πολυ δυσκολο εως αδυνατο θα ελεγα να επιτυχεις σωστη διαβιωση οσον αφορα "καλο" σπιτι και ανθρωπινες συνθηκες διαβιωσης + τα παγια εξοδα σου κλπ Επεξ/σία 9 Απριλίου 2019 από TheSubZ3r0
donblunts Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Ψάξου καλύτερα επαρχία φίλε. Μεγάλα κέντρα, πολύς κόσμος, μικρή ζήτηση και μεγάλη προσφορά. 2
talibanakos Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, gmts είπε Μήπως εννοείς μεγάλη ζήτηση και μικρή προσφορά; "Ζητω εργασια" εννοει. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2019 από talibanakos
vagos789 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Συγκατοικο βρες, οπως γινεται σε ολες τις χωρες της Ευρωπης Κι αυτο γενικα θα ειναι η ταση απο εδω και περα,τα ακινητα θα ακριβαινουν εστω και λιγο 1
Αρεταίος Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Τωρα Λέρο, αλλα εδώ ούτε σχολές έχει ούτε ιδιαίτερες προοπτικές και σε άλλα θέματα.
momotis Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Αρεταίος είπε έστω μια εναλλακτική; Δεν ξέρω τι να κάνω στην ζωή μου πλεον.. Σύμβουλος Αγορών για νεανίες. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2019 από momotis 2
donblunts Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, gmts είπε Μήπως εννοείς μεγάλη ζήτηση και μικρή προσφορά; Όχι, μικρή ζήτηση στην αγορά εργασίας, αλλα μεγάλη προσφορά.
chsam Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, Αρεταίος είπε Τωρα Λέρο, αλλα εδώ ούτε σχολές έχει ούτε ιδιαίτερες προοπτικές και σε άλλα θέματα. Σε νησι εισαι, δεν εχει τουρισμο;;;Ζητηση σε ξενοδοχεια, εστιατορια, κτλ;;;
Αρεταίος Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Πρόσφατα ήρθα να μείνω εδώ πέρα οπότε θα τα ψάξω, γιατί για καλοκαίρι θα ναι μόνο αυτά λογικά. Πιο πολύ ρώτησα γιατί όπως είπα θέλω να βγάλω κάποια σχολή, δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα να βασιστώ μόνο σε τέτοιες δουλειές όλη μου τη ζωή. Έτσι νομίζω τουλάχιστον, τι να πω.
chsam Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, Αρεταίος είπε Πρόσφατα ήρθα να μείνω εδώ πέρα οπότε θα τα ψάξω, γιατί για καλοκαίρι θα ναι μόνο αυτά λογικά. Πιο πολύ ρώτησα γιατί όπως είπα θέλω να βγάλω κάποια σχολή, δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα να βασιστώ μόνο σε τέτοιες δουλειές όλη μου τη ζωή. Έτσι νομίζω τουλάχιστον, τι να πω. Καταρχην αυτη την εποχη δεν μπορεις να πας σε καποια σχολη, απο σεπτεμβρη.Αλλα αυτο θα θελει λεφτα.Πως θα ζησεις πληρωνοντας ενοικιο, σχολη και δευτερον πως θα πηγαινεις στην σχολη με την δουλεια;;;;Κατσε εκει και σκισου στην δουλεια να μαζεψεις καποια χρηματα ωστε να εχεις καποια βαση για αρχη.Αλλα κ παλι ειναι δυσκολα κ αθηνα.... 1
DOR1K1N Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Πήγαινε σε μια μικρότερη πόλη,γιατί όχι σε άλλο νησί με σχολές ΙΕΚ! Θα σου βγεί πιο φθηνά και ίσως βρεις πιο εύκολα δουλειά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα