Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σας εχουν παρει ποτε τηλεφωνο για να πειτε την φραση που κερδιζει; Αν ναι, ποσα κερδισατε; Σας πηραν με αποκρυψη ή με τον κανονικο αριθμο; Να φανταστω παιρνουν σε σταθερα τηλεφωνο μονο; Αφου ειναι ΑθηναΊκος σταθμος.

Επεξ/σία από elpaso1
Δημοσ.

Ακόμα στο περίμενε ...αλλα τι να κερδίσεις...κάτι ψιλά δίνουν...περικοπές παντού.

Δημοσ.

Το ποσο αυξανει κατα 10 ευρω οποιος δεν απαντησει σωστα. Εχουν δωσει και 700 ευρω σε καποιους. Συνηθως πεφτει να παρουν απο 200-250. Δεν ειναι και λιγα για τζαμπα!

Δημοσ.

Παίζει να είναι και στημένο, καθώς όσο καιρό ακούω ούτε τους έχουν μπινελικώσει ούτε τους το έχουν κλείσει στα μούτρα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Narayan είπε

Παίζει να είναι και στημένο, καθώς όσο καιρό ακούω ούτε τους έχουν μπινελικώσει ούτε τους το έχουν κλείσει στα μούτρα.

Πάντως εγώ έπεσα πάνω στη φάση που το σήκωσε ένας και μόνο που δεν τους είπε να πάνε να γ.....Αλλά φυσικά δεν έπαιξε σε επανάληψη όπως τα υπόλοιπα που παίζουν όλη μέρα...

• Like 1
Δημοσ.

Ε ενταξει, σιγα μη βαλουν στον αερα που τους βριζουνε. Αλλα επειδη το ακουω αρκετες ωρες την ημερα, αρκετοι το κλεινουν στα μουτρα τους, κυριως μεγαλες ηλικιες.. Σου λεει εδω μας τα παιρνουν καθημερινα, αλλοι μοιραζουν λεφτα με μια φραση;

Απλα εχω απορια αν παιρνουν με καποιον αριθμο ή με αποκρυψη, καθως δεν σηκωνω το τηλεφωνο στην 2η περιπτωση.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω για αυτόν το σταθμό, αλλά εγώ και φίλοι μ κερδίζουμε συχνά, πχ μια φορά τον μήνα για θέατρο στον μουσικό. Είχαμε μια φορά στείλει για πλάκα κ έπειτα είδαμε πως δεν είναι φάρσα, όπως νομίζαμε και από τότε, έχουμε δει αρκετά θεατράκια που μάλιστα μερικά είναι και ακριβά. Συνήθως Δευτέρα και Τρίτη πρωί σ λένε να στείλεις. Αν ακούτε αξίζει να έχετε υποψην 

• Like 1
Δημοσ.

ο μέντα δίνει συχνα για θεατρο ,εχω παρει προσκλησεις 2-3 φορες σε ημερα Τριτη συνηθως.

α και ειναι hit 889 ολα τα χιτ :P δεν με εχουν παρει αλλα ακουωσυχνα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...