NikosKallithea Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Έχεις ελέγξεις την άδειά το αριθμο πλαισίου με αυτο του αυτοκινήτου;
kondilakos Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) ο αριθμος πλαισιου ειναι ο ιδιος και στην αδεια και στο αμαξωμα. που δειχνουν οτι ειναι το 316i το αυτοκινητο. ειναι τερμα παραξενο που η αδεια γραφει οτι ειναι το 318. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2019 από kondilakos
Joshua21 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Καθόλου παράξενο, δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται παρόμοιο λάθος, συνηθισμένο θα έλεγα.
kondilakos Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Καθόλου παράξενο, δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται παρόμοιο λάθος, συνηθισμένο θα έλεγα. δεν εχω ιδεα να σου πω την αληθεια. πως μπορω να το διορθωσω? περιμενω ηδη να επικοινωνησει μαζι μου η Bmw
Joshua21 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, kondilakos είπε δεν εχω ιδεα να σου πω την αληθεια. πως μπορω να το διορθωσω? περιμενω ηδη να επικοινωνησει μαζι μου η Bmw Η BMW δεν πρόκειται να σου πει κάτι παραπάνω από αυτό που ήδη ξέρεις, δλδ το ότι όντως το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι 316. Στο μηχανολογικό που έχει βγάλει την άδεια κυκλοφορίας σου πρέπει να απευθυνθείς.
kondilakos Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 29 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Η BMW δεν πρόκειται να σου πει κάτι παραπάνω από αυτό που ήδη ξέρεις, δλδ το ότι όντως το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι 316. Στο μηχανολογικό που έχει βγάλει την άδεια κυκλοφορίας σου πρέπει να απευθυνθείς. η αντιπροσωπια που αγορασα το αυτοκινητο μου εφτιαξε αδειες κτεο και τετοια. να μιλησω με τον ανθρωπο της αντιπροσωπιας?
Joshua21 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 7 λεπτά πριν, kondilakos είπε η αντιπροσωπια που αγορασα το αυτοκινητο μου εφτιαξε αδειες κτεο και τετοια. να μιλησω με τον ανθρωπο της αντιπροσωπιας? Μίλα με όποιον θες, η άκρη όμως στο μηχανολογικό θα βρεθεί.
dollyyy19 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Μην χολοσκας αδικα.στο μηχανολογικο ειναι μπαχαλο.η εφορια το εχει φακελομενο το οχημα,οτι και να γραφουν στο μηχανολογικο.....αλλα και στον φακελο που εχουν στο μηχανολογικο,εχουν τα σωστα στοιχεια.ο υπαλληλος που εκτυπωσε την καινουρια αδεια,εκανε λαθος .
kondilakos Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 8 λεπτά πριν, dollyyy19 είπε Μην χολοσκας αδικα.στο μηχανολογικο ειναι μπαχαλο.η εφορια το εχει φακελομενο το οχημα,οτι και να γραφουν στο μηχανολογικο.....αλλα και στον φακελο που εχουν στο μηχανολογικο,εχουν τα σωστα στοιχεια.ο υπαλληλος που εκτυπωσε την καινουρια αδεια,εκανε λαθος . αρα στην ουσια και ετσι να την αφησω την αδεια δεν υπαρχει προβλημα
JMc7 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, kondilakos είπε αρα στην ουσια και ετσι να την αφησω την αδεια δεν υπαρχει προβλημα οταν το πουλησεις ισως να εχεις θεμα..
meletis_m Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Είχα παρόμοιο θέμα με το αριθμό κινητήρα. Θα ψάξεις στο μηχανολογικό για αρχή , μετά εάν δέν βγάλεις άκρη θα ψάξεις στην επίσημη αντιπροσωπεία και να σου στείλουν την έγκριση τύπου απο τον αριθμό πλαισίου του οχήματος σου
martin27 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Αρχικα θα πας απο εκει που το πηρες κι αυτοι θα σε κτατοπισουν.Το ποιο πιθανο ειναι να σε στειλουν στο υπουργειο συγκινωνιων που εκδοθηκε η αδεια και θα στην αλλαξουν αν οντως υπαρχει τυπογραφικο λαθος.Μου εχει τυχει σε καινουριο αμαξι και μαλιστα επαγγελματικο δημοσιας χρησεως,ειχαν βαλει τελειως αλλον αριθμο πλαισιου αλλης μαρκας.Ειναι λιγο οτι να ναι και θελει προσοχη γιατι σε ενα τροχονομικο ελενγχο αντε να αποδηξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας.
kondilakos Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, martin27 είπε Αρχικα θα πας απο εκει που το πηρες κι αυτοι θα σε κτατοπισουν.Το ποιο πιθανο ειναι να σε στειλουν στο υπουργειο συγκινωνιων που εκδοθηκε η αδεια και θα στην αλλαξουν αν οντως υπαρχει τυπογραφικο λαθος.Μου εχει τυχει σε καινουριο αμαξι και μαλιστα επαγγελματικο δημοσιας χρησεως,ειχαν βαλει τελειως αλλον αριθμο πλαισιου αλλης μαρκας.Ειναι λιγο οτι να ναι και θελει προσοχη γιατι σε ενα τροχονομικο ελενγχο αντε να αποδηξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας. Δεν νομιζω να μπορω να παω στο υπουργειο που εκοδθηκε γιατι το αυτοκινητο το πηρα στην πατρα και εγω ειμαι καρπενησι. δε μπορω να κατεβω πατρα μονο για αυτο. ελπιζω να μπορω να κανω τις διαδικασιες απο το υπουργειο της πολης μου. θα μιλησω αυριο με τον ανθρωπο που μου πουλησε το αυτοκινητο και ελπιζω να με κατατοπισει αυτος και θα γραψω παλι για της εξελιξη
martin27 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 23 λεπτά πριν, kondilakos είπε Δεν νομιζω να μπορω να παω στο υπουργειο που εκοδθηκε γιατι το αυτοκινητο το πηρα στην πατρα και εγω ειμαι καρπενησι. δε μπορω να κατεβω πατρα μονο για αυτο. ελπιζω να μπορω να κανω τις διαδικασιες απο το υπουργειο της πολης μου. θα μιλησω αυριο με τον ανθρωπο που μου πουλησε το αυτοκινητο και ελπιζω να με κατατοπισει αυτος και θα γραψω παλι για της εξελιξη Μιλα με τον εμπορο που το πηρες και ασε αυτον να κανει τη δουλεια.
1988panos2171 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Στα κυβικά λέει ότι είναι 1600; Πάντως δες πως μπορείς να το αλλάξεις. Σε κάποιον έλεγχο τροχαίας ίσως πέσεις σε κάποιον πολύ προσεκτικό και μάλλον θα έχεις πρόβλημα. Και μόνο που θα δει το λάθος θα αρχίσει το ψάξιμο, δε μπορεί να ξέρει ότι έγινε τυπογραφικό λάθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα