kondilakos Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Καλησπερα σε ολους! Προσφατα αγορασα ενα BMW E36 του 92. αλλα το θεμα που με σκαλωσε ειναι οτι η αδεια γραφει οτι ειναι το E36 318 ενω το VIN του αμαξιου λεει οτι ειναι το 316i. Μπορω με καποιο τροπο να αλλαξω την αδεια? Εχετε να προτεινεται κατι? Θα επικοινωνησω με το υπουργειο συγκοινωνιων αυριο μια και καλη αλλα ηθελα να εχω καποιες γνωμες δικες σας. Ευχαριστω οποιον ασχοληθει!!
AristidisZ Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Έχεις αντίγραφο της παλιάς άδειας να δεις τι έλεγε ;
Joshua21 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 23 λεπτά πριν, kondilakos είπε το VIN του αμαξιου λεει οτι ειναι το 316i. Τι ακριβώς εννοείς με αυτό? Είδες ότι στους χαρακτήρες του αριθμού πλαισίου συμπεριλαμβάνεται το "316i"? Αποκωδικοποίησε κάποια αντιπροσωπεία BMW τον αριθμό πλαισίου και σου είπε ότι ο συγκεκριμένος αριθμός αφορά 316i?
paylidis Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Μπες με το vin σου στο BMWarchiv και δες τι σου βγάζει
kondilakos Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Μπηκα στην σελιδα και εβαλα το VIN και βγηκε αυτο "Type 316I(EUR) Series E36(3 Series)" H αδεια πανω ομως γραφει οτι ειναι το 318.
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Νομιζω με τον αριθμο πλαισιου η αντιπροσωπεια σου δινει βεβαιωση και αλλαζεις την αδεια.
kondilakos Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Αρα καλυτερα να επικοινωνησω με την αντιπροσωπια που πηρα το αυτοκινητο και οχι με το υπουργειο?
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, kondilakos είπε Αρα καλυτερα να επικοινωνησω με την αντιπροσωπια που πηρα το αυτοκινητο και οχι με το υπουργειο? Νε την BMW ..Δεν ξερω απο που το πηρες.
kondilakos Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Εστειλα στην BMW και περιμενω επικοινωνια!
Joshua21 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 15 λεπτά πριν, kondilakos είπε Μπηκα στην σελιδα και εβαλα το VIN και βγηκε αυτο "Type 316I(EUR) Series E36(3 Series)" H αδεια πανω ομως γραφει οτι ειναι το 318. Ποια σελίδα ήταν αυτή? Είσαι σίγουρος πως δουλεύει σωστά? Το αυτοκίνητο σου τι είναι? 316 ή 318? φοράει 1600άρη ή 1800άρη κινητήρα? Η άδεια τι κυβικά λέει? Ο αριθμός πλαισίου που έχει το αυτοκίνητο σου ταιριάζει με τον αριθμό πλαισίου στην άδεια?
kondilakos Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Ποια σελίδα ήταν αυτή? Είσαι σίγουρος πως δουλεύει σωστά? Το αυτοκίνητο σου τι είναι? 316 ή 318? φοράει 1600άρη ή 1800άρη κινητήρα? Η άδεια τι κυβικά λέει? Ο αριθμός πλαισίου που έχει το αυτοκίνητο σου ταιριάζει με τον αριθμό πλαισίου στην άδεια? Η σελιδα ειναι η mdecoder.com κ ειναι η μονη που μου δουλεψε το αυτοκινητο ειναι το 316i 1600cc και γραφει η αδεια οτι ειναι 1600cc θα τσεκαρω την αδεια για τον vin πιο μετα γιατι δεν εχω το αυτοκινητο αυτη την στιγμη
Haldol Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Εγώ φοβάμαι μην έχει παιχτεί κομπίνα. Τσέκαρε τον αριθμό πλαισίου στην άδεια και στο αμάξι να ταιριάζουν οπωσδήποτε.
kondilakos Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 8 λεπτά πριν, Haldol είπε Εγώ φοβάμαι μην έχει παιχτεί κομπίνα. Τσέκαρε τον αριθμό πλαισίου στην άδεια και στο αμάξι να ταιριάζουν οπωσδήποτε. κομπινα οπως? 1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε Μήπως είναι κλεμμένο; κλεμμενο και θα ηταν σε legit αντιπροσωπια?
Joshua21 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 11 λεπτά πριν, kondilakos είπε Η σελιδα ειναι η mdecoder.com κ ειναι η μονη που μου δουλεψε το αυτοκινητο ειναι το 316i 1600cc και γραφει η αδεια οτι ειναι 1600cc θα τσεκαρω την αδεια για τον vin πιο μετα γιατι δεν εχω το αυτοκινητο αυτη την στιγμη Τότε φαντάζομαι πως απλά έχει γίνει λάθος στην εκτύπωση της άδειας, αντί να πληκτρολογήσουν 316 πληκτρολόγησαν 318. Αν είναι έτσι, τότε μπορεί να διορθωθεί πολύ εύκολα. Τον αριθμό πλαισίου πάντως τον αντιπαραθέτουμε με αυτό που γράφει η άδεια ΠΡΙΝ αγοράσουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα