zanskou Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 22 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ακριβως για αυτο το λογο . Γιατι σου ζητανε παραπανω χρηματα απο την ιδια την αξια του κινητου που φυσικα δεν προκυπτουν απο πουθενα,ειδικα δε οταν στην πραξη παλι το μεταχειρισμενο κινητο θα σου επιστρεψουν επισκευασμενο,δεν ειναι οτι σου ζητανε πχ 370ευρω οσο εχει η αντικατασταση με νεο ας πουμε. Και υποψη δεν μιλαω για την τωρινη αξια του κινητου που προφανως εχει πεσει πολυ,αλλα για την αρχικη. Με συγχωρείς αλλά πρέπει να είμαστε ακριβείς και προσεκτικοί σε αυτά που γράφουμε. Παράνομο είναι κάτι όταν υπάρχει κάποιος νόμος ή κανονισμος που δεν τηρείται. Υπάρχει κάτι τέτοιο εδώ; νομίζω πως όχι αλλα αν υπάρχει θα εννοειται θα ήθελα να το διαβάσω. Άλλο το ότι δεν μας αρέσει ή μπορεί να μας φαίνεται παράλογο. Πάντως σε όλα τα πράγματα που παθαίνουν βλάβες ή ατύχημα αυτός ο κανόνας ισχύει, ότι δηλαδή σε κάποιες περιπτώσεις η αξία της επισκευής είναι μεγαλύτερη από την αρχική αξία. Και όταν λέω παντού το εννοώ. Από κινητά και αμάξια μέχρι πλοία.
Fulgore Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 23 λεπτά πριν, zanskou είπε Πάντως σε όλα τα πράγματα που παθαίνουν βλάβες ή ατύχημα αυτός ο κανόνας ισχύει, ότι δηλαδή σε κάποιες περιπτώσεις η αξία της επισκευής είναι μεγαλύτερη από την αρχική αξία. Και όταν λέω παντού το εννοώ. Από κινητά και αμάξια μέχρι πλοία. Ας του δικαιολογησει τοτε η εταιρεια γιατι ζηταει παραπανω χρηματα απο οσο κοστιζει το κινητο καινουργιο. Ειμαι σιγουρος οτι θα μασησουν τα λογια τους και θα βγαλουν κατι απο το μυαλο τους.
osfp1978 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 9 ώρες πριν, zanskou είπε Με συγχωρείς αλλά πρέπει να είμαστε ακριβείς και προσεκτικοί σε αυτά που γράφουμε. Παράνομο είναι κάτι όταν υπάρχει κάποιος νόμος ή κανονισμος που δεν τηρείται. Υπάρχει κάτι τέτοιο εδώ; νομίζω πως όχι αλλα αν υπάρχει θα εννοειται θα ήθελα να το διαβάσω. Άλλο το ότι δεν μας αρέσει ή μπορεί να μας φαίνεται παράλογο. Πάντως σε όλα τα πράγματα που παθαίνουν βλάβες ή ατύχημα αυτός ο κανόνας ισχύει, ότι δηλαδή σε κάποιες περιπτώσεις η αξία της επισκευής είναι μεγαλύτερη από την αρχική αξία. Και όταν λέω παντού το εννοώ. Από κινητά και αμάξια μέχρι πλοία. Με συγχωρεις μπορει να εχουν μια βαση αυτα που λες......αλλα εδω η συγκεκριμενη εταιρια κανει το ιδιο πραγμα σε πολλες παρομοιες περιπτωσεις εκτος του φιλου και εμενα γνωριζω αλλες δυο περιπτωσεις φιλικων μου προσωπων με το ιδιο θεμα,συν τα ποσα εχω διαβασει στο ινσομνια και αλλου παλι για την συγκεκριμενη εταιρια. Οι εταιρια αυτη ειναι ακρως επικυνδινη για τους πολιτες.Για εξηγησε μου γιατι αλλαξε ονομα; Για πες μου γιατι οι εταιριες κινητης δεν στελνουν τα κινητα στο επισημο σερβις; Αν μπορουσα να το προχωρησω θα το εκανα αλλα δυστυχως τα συμφεροντα των μεγαλων εταιριων ειναι πανω απο τις δυναμεις των απλων πολιτων που απλα πεφτουν θυματα ελατωματικων κινητων. Ελατωματικα κινητα που μπορει να οφειλονται και στο "πειραγμα" των κινητων πριν δωθουν προς πωληση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα