Dare-Devil Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Είμαι στην τελική ευθεία για αγορά monitor στις 27 " για καθημερινή χρήση (youtube, browsing, διάβασμα). Διαβάζω διάφορα σχόλια αριστερά δεξιά για το αν αξίζει να πάρει κάποιος 1440p monitor ή όχι . Κάποιοι λένε ότι σε 1440p είναι μερικές φορές δύσκολο να διαβάσεις κείμενα .Άλλοι λένε ότι είναι μικρή ανάλυση τα 1080p για 27άρα . Άλλοι λένε το αντίθετο . Εσείς τί λέτε ; 1080p είναι ΟΚ για 27άρα ή όχι ; Εχει κάποιος προσωπική εμπειρία πάνω σε αυτό ;
umbrella co. Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις οθονες τα παντα ειναι υποκειμενικα. Αλλος ειναι ενταξει με 27'' 1080p και αλλος θα σου γραψει πως ακομα και με 27'' 4Κ δεν ειναι ευχαριστημενος για τον οποιοδηποτε λογο. Η γνωμη μου ειναι να πας σε ενα καταστημα να δεις μια απο κοντα αν εχουν, και μετα αποφασιζεις. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2019 από umbrella co. 2
smpt Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ένα μήνα κάτοχος 27ρας 1440p και δηλώνω υπερευχαριστημένος. Τα γράμματα είναι όσο πρέπει. Είχα και εγώ τον ίδιο προβληματισμό. Είδα οθόνες σε καταστήματα με δικό μου κείμενο (γιατί αλλιώς δεν καταλαβαίνεις τι βλέπεις), αποφάσισα για 1440p και δεν το μετανιώνω.. ΝΑ σημειώσω ότι είμαι σχετικά μεγάλος σε ηλικία, που και αυτό παίζει ρόλο. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι οτι πρέπει να αλλάξω το αρχαίο Microsoft ποντίκι που έχω γιατί κάνω πολύ μεγάλη κίνηση για να το πάω από το ένα άκρο στο άλλο. Α, και η κάρτα οθόνης είναι μια παλιά Radeon HD 5700 και διαχειρίζεται χωρίς πρόβλημα δυο monitors. Ένα 1440p και ένα 1280*1024. Βέβαια δεν παίζω (σύγχρονα) παιχνίδια. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2019 από smpt
Azerothakis Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Στις 9/4/2019 στις 2:01 ΜΜ, Dare-Devil είπε Είμαι στην τελική ευθεία για αγορά monitor στις 27 " για καθημερινή χρήση (youtube, browsing, διάβασμα). Διαβάζω διάφορα σχόλια αριστερά δεξιά για το αν αξίζει να πάρει κάποιος 1440p monitor ή όχι . Κάποιοι λένε ότι σε 1440p είναι μερικές φορές δύσκολο να διαβάσεις κείμενα .Άλλοι λένε ότι είναι μικρή ανάλυση τα 1080p για 27άρα . Άλλοι λένε το αντίθετο . Εσείς τί λέτε ; 1080p είναι ΟΚ για 27άρα ή όχι ; Εχει κάποιος προσωπική εμπειρία πάνω σε αυτό ; Καλησπέρα φίλε. Καταρχήν σαφώς και είναι ολα υποκειμενικά και βασει της εκάστοτε εμπειρίας του κάθε χρήστη. Σύμφωνω με τον φίλο να πας να δεις αν ειναι εφικτο με τα ματακια σου απο κοντα οθονες και υστερα να αποφασισεις. Γενικα ισχυει οτι μεχρι 27-28 ιτσες τα 1440p ειναι μια χαρα ωστε οι γραμματοσειρες να φαινονται σωστα και οχι Pixeliasmenes ειτε blurr. Οσο μεγαλωνει η οθονη μεγαλωνει και η αναλυση ωστε να υπαρχει ισορροποια στο PIXEL DENSITY. Με PPI στα 105-110 κοντα θα εισαι μια χαρα για αναγνωση. Μην ψυριζουμε τον "κονωπα".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα