steliosps Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 καλησπέρα , θα ήθελα μια βοήθεια να κάνω αλλάγή της μητρικής μου η οποία είναι η Asus 5pql se , με κάποια άλλη που να έχει δυνατότητα 4 θέσεων για μνήμες ddr2 . ο επεξεργαστής που έχω σήμερα είναι ο Q9650 . ευχαριστώ
Sheogorath Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, steliosps είπε καλησπέρα , θα ήθελα μια βοήθεια να κάνω αλλάγή της μητρικής μου η οποία είναι η Asus 5pql se , με κάποια άλλη που να έχει δυνατότητα 4 θέσεων για μνήμες ddr2 . ο επεξεργαστής που έχω σήμερα είναι ο Q9650 . ευχαριστώ Καλησπέρα, βρες κάποια φθηνή P45 με 4 θέσεις για μνήμες. Δεν αξίζει να πας σε Ryzen; Θα δεις διαφορά σε επιδόσεις και θα φύγεις απο πλατφόρμα 10 ετών. 1
life is music Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 10 ώρες πριν, Sheogorath είπε Καλησπέρα, βρες κάποια φθηνή P45 με 4 θέσεις για μνήμες. Δεν αξίζει να πας σε Ryzen; Θα δεις διαφορά σε επιδόσεις και θα φύγεις απο πλατφόρμα 10 ετών. Αλλά αν είναι άνεργος και δεν έχει λεφτά ας πάρει μια 775 p35 ,p45 εξάλλου φθηνές είναι
ZELOMOTH Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Ναι αλλά αν είναι άνεργος και παίρνει ταμείο ανεργίας, τότε γιατί να μην πάει σε ryzen?🙂
steliosps Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 ευχαριστώ για τις απαντήσεις Motherboard Asus P5N-E SLI socket 775 μπορεί κάποιος να μου πει αν μου κάνει αυτή η μητρική , μπορώ να την κάνω ανταλλαγή με μέλος από εδψ μέσα και έτσθι να μην δώσω χρήματα
Sheogorath Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 53 λεπτά πριν, steliosps είπε ευχαριστώ για τις απαντήσεις Motherboard Asus P5N-E SLI socket 775 μπορεί κάποιος να μου πει αν μου κάνει αυτή η μητρική , μπορώ να την κάνω ανταλλαγή με μέλος από εδψ μέσα και έτσθι να μην δώσω χρήματα Λογικά ναι. Δεν έχεις γράψει εξαλλου άλλες προδιαγραφές.
steliosps Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Ψάχνω να δω αν σηκώνει τον επεξεργαστη μου. Q9650.
ZELOMOTH Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Στο support δεν τον έχει αλλά απο την άλλη, παίζει κανονικά τους 2πυρηνους με 1333 fsb αρα είναι πιθανό να τον υποστηρίζει κι απλά να μην έχει ενημερωθεί η λίστα στο site.. 50-50- είναι δηλαδη.. Μόνο αν μπορέσεις να τον δοκιμάσεις πανω στην μητρικη θα είσαι σίγουρος..
life is music Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, steliosps είπε Ψάχνω να δω αν σηκώνει τον επεξεργαστη μου. Q9650. ψαξε και βρες μια asus p5kc ειναι τρομερη μητρικη ταιριαζει απολυτά με τον επεξεργαστη π εχεις και το καλο ειναι οτι δεχετε και ddr2 και ddr3 21 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε Ναι αλλά αν είναι άνεργος και παίρνει ταμείο ανεργίας, τότε γιατί να μην πάει σε ryzen?🙂 να παει αν το επιτρεπει η τσεπη του αλλιως ας παρει ενα φθηνό motherboard και ολα καλα !
ZELOMOTH Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, life is music είπε ψαξε και βρες μια asus p5kc ειναι τρομερη μητρικη ταιριαζει απολυτά με τον επεξεργαστη π εχεις και το καλο ειναι οτι δεχετε και ddr2 και ddr3 να παει αν το επιτρεπει η τσεπη του αλλιως ας παρει ενα φθηνό motherboard και ολα καλα ! steliosps............................................λέει οτι θέλει.................................................................με κάποια άλλη που να έχει δυνατότητα 4 θέσεων για μνήμες ddr2 Αρα ddr3 δεν θέλει και μιας και θα πιάνει τις 2 θέσεις απο τις ddr2, μπάιιιιιιιι μπάιιιιιιιιιι!🙂 Εδει ήδη 4 dimm ddr2 δηλαδη μικρέ μου μουσικάντη...😜
life is music Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, ZELOMOTH είπε steliosps............................................λέει οτι θέλει.................................................................με κάποια άλλη που να έχει δυνατότητα 4 θέσεων για μνήμες ddr2 Αρα ddr3 δεν θέλει και μιας και θα πιάνει τις 2 θέσεις απο τις ddr2, μπάιιιιιιιι μπάιιιιιιιιιι!🙂 Εδει ήδη 4 dimm ddr2 δηλαδη μικρέ μου μουσικάντη...😜 εκανα λαθος sorry !
ZELOMOTH Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, life is music είπε εκανα λαθος sorry ! Δεν έγινε τίποτα ρε συ απλά κοίτα να προσέχεις καλύτερα τι γράφεται...🙂👍
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα