Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα , θα ήθελα μια βοήθεια να κάνω αλλάγή της μητρικής μου η οποία είναι η Asus 5pql se , με κάποια άλλη που να έχει δυνατότητα 4 θέσεων για μνήμες ddr2 . ο επεξεργαστής που έχω σήμερα είναι ο Q9650 . ευχαριστώ

Δημοσ.
2 ώρες πριν, steliosps είπε

καλησπέρα , θα ήθελα μια βοήθεια να κάνω αλλάγή της μητρικής μου η οποία είναι η Asus 5pql se , με κάποια άλλη που να έχει δυνατότητα 4 θέσεων για μνήμες ddr2 . ο επεξεργαστής που έχω σήμερα είναι ο Q9650 . ευχαριστώ

Καλησπέρα, βρες κάποια φθηνή P45 με 4 θέσεις για μνήμες. Δεν αξίζει να πας σε Ryzen; Θα δεις διαφορά σε επιδόσεις και θα φύγεις απο πλατφόρμα 10 ετών.

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Καλησπέρα, βρες κάποια φθηνή P45 με 4 θέσεις για μνήμες. Δεν αξίζει να πας σε Ryzen; Θα δεις διαφορά σε επιδόσεις και θα φύγεις απο πλατφόρμα 10 ετών.

Αλλά αν είναι άνεργος και δεν έχει λεφτά ας πάρει μια 775 p35 ,p45 εξάλλου φθηνές είναι 

Δημοσ.

ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Motherboard Asus P5N-E SLI socket 775 μπορεί κάποιος να μου πει αν μου κάνει αυτή η μητρική , μπορώ να την κάνω ανταλλαγή με μέλος από εδψ μέσα και έτσθι να μην δώσω χρήματα

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, steliosps είπε

ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Motherboard Asus P5N-E SLI socket 775 μπορεί κάποιος να μου πει αν μου κάνει αυτή η μητρική , μπορώ να την κάνω ανταλλαγή με μέλος από εδψ μέσα και έτσθι να μην δώσω χρήματα

Λογικά ναι. Δεν έχεις γράψει εξαλλου άλλες προδιαγραφές.

Δημοσ.

Στο support δεν τον έχει αλλά απο την άλλη, παίζει κανονικά τους 2πυρηνους με 1333 fsb αρα είναι πιθανό να τον υποστηρίζει κι απλά να μην έχει ενημερωθεί η λίστα στο site..

50-50- είναι δηλαδη..  Μόνο αν μπορέσεις να τον δοκιμάσεις πανω στην μητρικη θα είσαι σίγουρος..

Δημοσ.
4 ώρες πριν, steliosps είπε

Ψάχνω να δω αν σηκώνει τον επεξεργαστη μου. Q9650. 

ψαξε και βρες μια asus p5kc ειναι τρομερη μητρικη ταιριαζει απολυτά με τον επεξεργαστη π εχεις και το καλο ειναι οτι δεχετε και ddr2 και ddr3

21 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε

Ναι αλλά αν είναι άνεργος και παίρνει ταμείο ανεργίας, τότε γιατί να μην πάει σε ryzen?🙂

να παει αν το επιτρεπει η τσεπη του αλλιως ας παρει ενα φθηνό motherboard και ολα καλα !

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, life is music είπε

ψαξε και βρες μια asus p5kc ειναι τρομερη μητρικη ταιριαζει απολυτά με τον επεξεργαστη π εχεις και το καλο ειναι οτι δεχετε και ddr2 και ddr3

να παει αν το επιτρεπει η τσεπη του αλλιως ας παρει ενα φθηνό motherboard και ολα καλα !

steliosps............................................λέει οτι θέλει.................................................................με κάποια άλλη που να έχει δυνατότητα 4 θέσεων για μνήμες ddr2

Αρα ddr3 δεν θέλει και μιας και θα πιάνει τις 2 θέσεις απο τις ddr2, μπάιιιιιιιι μπάιιιιιιιιιι!🙂

Εδει ήδη 4 dimm ddr2 δηλαδη μικρέ μου μουσικάντη...😜

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ZELOMOTH είπε

steliosps............................................λέει οτι θέλει.................................................................με κάποια άλλη που να έχει δυνατότητα 4 θέσεων για μνήμες ddr2

Αρα ddr3 δεν θέλει και μιας και θα πιάνει τις 2 θέσεις απο τις ddr2, μπάιιιιιιιι μπάιιιιιιιιιι!🙂

Εδει ήδη 4 dimm ddr2 δηλαδη μικρέ μου μουσικάντη...😜

εκανα λαθος sorry !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...