KAKADI Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, me00016 είπε Σιγά ρε κακάδι, μη γίνεσαι επιθετικός! Ας μην είναι γερμανικό (που είναι) τί ειρωνεία είναι αυτή; Τα γεγονότα παραμένουν ως έχουν! Όσο για την κατανάλωση φάε εσύ γλαρόσουπα, θα περιμένω το fuelly να μου πει τί κατανάλωση έχω εγώ στο αυτοκίνητό μου, που χτυπάω 4,8 L/100 Km σε ταξίδι ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΑ, με =<120 Km/h και <6,8 L/100 Km μικτά... Με φθηνότερο καύσιμο από την βενζίνη ΚΑΙ με αξεπέραστη αυτονομία. Ξανακάνε τους υπολογισμούς σου. Πάνε το υβριδικό στον αυτοκινητόδρομο, ακόμα και σε αυτές τις ταχύτητες να γελάσουν και οι κότες. Συγγνώμη που έκανα το νήμα vs, αλλά ήθελα να πω την προσωπική μου εμπειρία στο γιατί δεν μπήκα κι εγώ στο τρένο των υβριδικών και τίποτε άλλο. Δεν επιχείρησα να ρίξω κανέναν από το συννεφάκι του. Διαπίστωσα ότι το diesel έχει λίγα χρόνια ψωμί ακόμα. Τί στα κομμάτια, στην Ελλάδα ζούμε, όχι στο California! Αν διαβασεις το αρχικο ποστ σου και σενα ψιλο ειρωνικο ηταν αλλα πασο... No problem.. Φιλε 4,8 δεν εχεις.. και αν εχεις στειλε φωτο να το δω γτ πραγματικα δε το πιστευω... Αν και μιλαω για μεικτες καταναλωσεις anyway... Οποτε μην απαντας σε οτι θες... Μεικτη παει να πει οχι μονο εθνικη αλλα και πολη... και το CHR στη πολη πεφτει κατω απο 4.. Στο fuelly μπαινουν χρηστες σαν εσενα και σαν εμενα και καταχωρουν τις σημειωσεις τους αναφορικα με τα γεμισματα και τη χρηση που κανουν.. Οποτε ναι λεω οτι ναι εχει αρκετα εγκυρα αποτελεσματα βαση και των αυτοκινητων που ειχα και τσεκαρα ο ιδιος.. Ασχετο... και το προηγουμενο mondeo απ το δικο σου αλλα και το δικο σου σε βενζινη τα εχουμε στην οικογενεια.. Και προσωπικα ειχα και ενα Fiesta to 2009 για 3 χρονια.. Εκει που θα συμφωνησω μαζι σου ειναι στη αξιοπιστια τους.. Δεν εχουν ζητησει τιποτα.. Και το 1 απ τα 2 μοντεο ειναι κοντα 18 ετων πια... Γι αυτο και εξετασα πολυ σοβαρα πριν κλεισω το CHR το Ford kuga. H αποφαση παρθηκε με κερμα... 😂 4 ώρες πριν, nikko_ είπε Ακόμη και η αποσπασματική φώτο του φαναριού σε συνδυασμό με τη καμπύλη του φτερού είναι άσχημη (για μένα) Ορίστε μερικές φωτογραφίες από πίσω-πλάϊ. Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύτηκα να τις βρω, μάλλον τις κρύβουν Καθόλου όμως Αδερφε σου ειπα οτι διαφωνω αλλα και οτι δε προσπαθω να σε πεισω.. Κατι αντικειμενικα ωραιο ειναι ωραιο.. Ε τι να κανουμε εισαι στο κατω απο 10% που δε τους αρεσει και τους φαινεται εκτρωμα.. Πασο.. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2019 από KAKADI
nikko_ Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 7 minutes ago, KAKADI said: Αδερφε σου ειπα οτι διαφωνω αλλα και οτι δε προσπαθω να σε πεισω.. Κατι αντικειμενικα ωραιο ειναι ωραιο.. Ε τι να κανουμε εισαι στο κατω απο 10% που δε τους αρεσει και τους φαινεται περιεργο.. Πασο.. Ο καθένας έχει την γνώμη του και καλό είναι να μένουμε εκεί κι όχι σε αυθαίρετα συμπεράσματα.
KAKADI Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, nikko_ είπε Ο καθένας έχει την γνώμη του και καλό είναι να μένουμε εκεί κι όχι σε αυθαίρετα συμπεράσματα. ?????
nikko_ Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 2 minutes ago, KAKADI said: ????? το λιγότερο απο 10%
KAKADI Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, nikko_ είπε το λιγότερο απο 10% Ρωτα 10 ατομα που θα το δουν πρωτη φορα... Και μην προβαινεις σε αυθαιρετα συμπερασματα... 😂 Επεξ/σία 11 Απριλίου 2019 από KAKADI
nikko_ Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Just now, KAKADI said: Τι θες να πω? Οι μισοι??? Οτι θες... Δε ξερω ρε φιλε, δεν το έχω μετρήσει και δε νομίζω να το έχει μετρήσει κανείς...Απλά άμα πεις ένα νούμερο δημιουργούνται εντυπώσεις. Οπότε, περί ορέξεως κολοκυθόπιτες
KAKADI Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, nikko_ είπε Δε ξερω ρε φιλε, δεν το έχω μετρήσει και δε νομίζω να το έχει μετρήσει κανείς...Απλά άμα πεις ένα νούμερο δημιουργούνται εντυπώσεις. Οπότε, περί ορέξεως κολοκυθόπιτες Ο καθενας οπως βλεπεις εχει τη γνωμη του.. Οποτε δε νομιζω να δημιουργω τιποτα.
gmts Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Count me in to 10%. Το συγκεκριμένο, για να τρομάζουν τα παιδάκια όταν δεν τρώνε το φαγητό τους.
toyo73 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Το μονο κακο για εμενα ειναι η κλειστοφοβικη αισθηση.Το τονιζω αισθηση.Δεν ξερω απο χωρους, αλλα βλεπω το yaris τις κουνιαδας, ενα σκατο 3.75 μηκος 1.69 φαρδος με 2.46 μεταξονιo και μπαινεις μεσα και μενεις μαλακας απο χωρους.Βγαινεις εξω και λες δεν μπορει, μπηκα αλλου.Πληρη εκμεταλευση μεχρι το εκατοστο.Ειμαι σιγουρος οτι στην επομενη γενια θα το κανουν πιο ευρυχωρο.Οπως ειμαι σιγουρος οτι χανει και αρκετες πωλησεις ετσι, π.χ απο ενα qashqai.Δηλαδη δεν καλυπτει σε χωρους καποιους, που δεν θελουν αναγκαστικα και μεγαλυτερο αυτοκινητο σε εξωτερικες διαστασεις. 2
Nickokin Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, gmts είπε Count me in to 10%. Το συγκεκριμένο, για να τρομάζουν τα παιδάκια όταν δεν τρώνε το φαγητό τους. Οποιος έχει παιδιά ή σκέφτεται να κάνει σύντομα και κοιτάει το συγκεκριμένο πραγματικά ας κάνει χάρη στα παιδιά του και ας δει κάτι άλλο , καλύτερα να βάλεις τα παιδιά σου στο πορτπαγκαζ που λέει ο λόγος παρά στο πίσω κάθισμα του chr.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, Nickokin είπε Οποιος έχει παιδιά ή σκέφτεται να κάνει σύντομα και κοιτάει το συγκεκριμένο πραγματικά ας κάνει χάρη στα παιδιά του και ας δει κάτι άλλο , καλύτερα να βάλεις τα παιδιά σου στο πορτπαγκαζ που λέει ο λόγος παρά στο πίσω κάθισμα του chr. Μιλάς εκ πείρας? Γιατί τα δικά μου παιδιά και τα δύο έχουν ξετρελαθεί. Και όχι μόνο τα δικά μου, αλλά και δύο φίλων μου που ξέρω. Μάλιστα ο ένας τους τα έχει κάνει τσουρέκια κιόλας να το αγοράσουν. Κάθε φορά που μπαίνει μέσα το συγκρίνει με το δικό τους και γκρινιάζει Σε πληροφορώ, γιατί απ' ότι φαίνεται δεν έχεις παιδιά ή αν έχεις δεν γνωρίζεις και πολλά, τα παιδιά αισθάνονται ασφάλεια σε τέτοιου είδους χώρους (είναι υποσυνείδητο λόγο του ότι ήταν στην κοιλιά της μαμάς τους) και το ίδιο πρέπει να αισθάνονται και οι γονείς όταν βρίσκονται στο πίσω κάθισμα και τα παράθυρα έχουν μικρότερο μέγεθος. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2019 από Επισκέπτης
primeragt Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, Ge0rge42 είπε Μιλάς εκ πείρας? Γιατί τα δικά μου παιδιά και τα δύο έχουν ξετρελαθεί. Και όχι μόνο τα δικά μου, αλλά και δύο φίλων μου που ξέρω. Μάλιστα ο ένας τους τα έχει κάνει τσουρέκια κιόλας να το αγοράσουν. Κάθε φορά που μπαίνει μέσα το συγκρίνει με το δικό τους και γκρινιάζει Ε καλα τα παιδακια δεν ειναι και κανα σοβαρο στατιστικο να το λαβουμε σοβαρα υποψην καθως αινθουσιαζονται υπερβολικα με καθε τι νεο και ωραιο. Αν παλι και το δικο τους ειναι κανα 10ετιας plus ακομα πιο πολυ.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, primeragt είπε Ε καλα τα παιδακια δεν ειναι και κανα σοβαρο στατιστικο να το λαβουμε σοβαρα υποψην καθως αινθουσιαζονται υπερβολικα με καθε τι νεο και ωραιο. Αν παλι και το δικο τους ειναι κανα 10ετιας plus ακομα πιο πολυ. Δεν μίλησα για στατιστικά. Εξ άλλου δεν τα κοιτάω καθόλου, δεν με ενδιαφέρουν. Δεν θέλω και ποτέ δεν ενεργούσα με βάση τον μέσο όρο ή το τι κάνουν οι άλλοι, εκτός αν τυχαίνει. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2019 από Επισκέπτης
primeragt Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Το στατιστικο πηγαινε καθαρα για την γνωμη των παιδιων και οχι για την ΔΙΚΗ σου επιλογη. Στατιστικα λοιπον αν βαλεις τα παιδακια να διαλεξουν μεταξη 2 αντικειμενων το νεοτερο και ομορφοτερο θα διαλεξουν κατα κυριο λογο. Αυτο κανει και την γνωμη τους αδυναμη για επιλογες αυτοκινητων οπου εκει επισερχονται αρκετοι αλλοι παραγοντες εκτος απο την ομορφια.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ο άλλος λέει αν έχετε παιδιά μην το πάρετε. Του λέω ότι στα παιδιά αρέσει και θα πρέπει να αρέσει και στους γονείς γιατί έχει μικρά παράθυρα και απαντάς ότι δεν πρέπει να διαλέγουν τα παιδιά. Αν έχουν νόημα αυτά που λες σε σχέση με αυτά που έχουν ειπωθεί, I rest my case.... Επεξ/σία 11 Απριλίου 2019 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις