Προς το περιεχόμενο

Toyota Hybrid Synergy Drive (HSD)

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nikko_ είπε

Καθόλου όμως

Ε πως... υποστηρίζεις πως ένα αμάξι μπορεί να μοσχοπουλάει παρόλο που δεν είναι όμορφο, και αμέσως μετά φέρνεις σαν παράδειγμα τον εαυτό σου που δεν θα αγόραζε ποτέ το κόρσα που - κατά τη γνώμη σου - δεν είναι όμορφο...

Με λίγα λόγια εσύ ο ίδιος παρουσιάζεις ένα επιχείρημα που διαψεύδει τον ισχυρισμό σου.

• Απαντ. 146
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
11 hours ago, Ge0rge42 said:

Για τα corsa συμφωνώ μαζί σου και μάλιστα τυχαίνει να έχω οδηγήσει σχεδόν όλα τα μοντέλα που έχει βγάλει η opel από το 2000 και μετά, νομίζω ένα μου ξέφυγε μόνο. Σου λέω με σιγουριά, ότι άξιζαν μόνο η έκδοση του 2000 (για τα δεδομένα της εποχής του φυσικά) και το τελευταίο. Όλα τα ενδιάμεσα ήταν για κλοτσιές. Έπασχαν κατ' αρχήν σε εργονομία και ακόμα και να προσπαθούσαν, χειρότερη ρύθμιση σε ταχύτητες και τιμόνι δεν θα μπορούσαν να κάνουν. Είτε έπιανες κουλούρι Θεσσαλονίκης είτε το τιμόνι ήταν το ίδιο, καμία απολύτως αίσθηση του δρόμου, έως στο σημείο που τα αυτοκίνητα θα μπορούσε κάποιος πολύ αυστηρός να τα χαρακτηρίσει και επικίνδυνα, διότι όταν ένα αυτοκίνητο πέφτει σε μια μικρή λακκούβα ή ανωμαλία του δρόμου και το τιμόνι αποκλίνει από την ευθεία, δεν το λες ασφαλές όπως και να το κάνεις.

Κάνε μια βόλτα όμως με αυτό που κυκλοφορεί τώρα και θα αλλάξεις γνώμη, είναι πάρα πολύ ωραίο αυτοκίνητο και εμφανισιακά και οδηγικά. Καμία σχέση.

Δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω αυτό που λες, αλλά αν την έχεις πατήσει στο παρελθόν, δύσκολα το ξαναεμπιστεύεσαι...

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, panoskatos είπε

Επίσης : Είναι δυνατόν να πηγαίνεις να παραλαμβάνεις το νέο σου αμάξι, ολοκαίνουριο και μπουμπούκι όπως είναι το ch r ,να βλέπεις ότι είναι με λαμπάκι και να του βάζεις 15€ βενζίνη? 

όλα έρχονται με λαμπάκι , και εγώ 20 ειχα βάλει στον βενζινα δίπλα στην αντιπροσωπία μέχρι να το πάω σε αυτον που εμπιστεύομαι.

Δημοσ.
1 minute ago, Joshua21 said:

Ε πως... υποστηρίζεις πως ένα αμάξι μπορεί να μοσχοπουλάει παρόλο που δεν είναι όμορφο, και αμέσως μετά φέρνεις σαν παράδειγμα τον εαυτό σου που δεν θα αγόραζε ποτέ το κόρσα που - κατά τη γνώμη σου - δεν είναι όμορφο...

Με λίγα λόγια εσύ ο ίδιος παρουσιάζεις ένα επιχείρημα που διαψεύδει τον ισχυρισμό σου.

ίσως δεν ήμουνα σαφής. Δεν είπα ότι το Corsa δεν είναι όμορφο, το σχόλιο μου για το corsa πήγαινε στο ότι δεν είναι καλό αυτοκίνητο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

πως ένα αμάξι μπορεί να μοσχοπουλάει

Το αμάξι που μοσχοπουλά είναι 1ο  και λέγετε Nissan Qashqai , ότι και να κάνεις , όσο και να προσπαθείς έτσι είναι τα πράματα .

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nikko_ είπε

ίσως δεν ήμουνα σαφής. Δεν είπα ότι το Corsa δεν είναι όμορφο, το σχόλιο μου για το corsa πήγαινε στο ότι δεν είναι καλό αυτοκίνητο.

Δεν αλλάζει κάτι, ακόμα και έτσι το ίδιο αντιφατικά είναι όσα έγραψες.

Υποστηρίζεις πως ένα αμάξι μπορεί να μοσχοπουλάει παρόλο που δεν είναι καλό, και αμέσως μετά φέρνεις σαν παράδειγμα τον εαυτό σου που δεν θα αγόραζε ποτέ το κόρσα που - κατά τη γνώμη σου - δεν είναι καλό...

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, amagawd είπε

όλα έρχονται με λαμπάκι , και εγώ 20 ειχα βάλει στον βενζινα δίπλα στην αντιπροσωπία μέχρι να το πάω σε αυτον που εμπιστεύομαι.

Ρε συ το ξέρω και το δικό μου έτσι το πήρα αλλά του έβαλα 25 λίτρα στο καπάκι και μετά πήγα σε δικό μου που ξέρω. 

Δημοσ.
Just now, Joshua21 said:

Δεν αλλάζει κάτι, ακόμα και έτσι το ίδιο αντιφατικά είναι όσα έγραψες.

Υποστηρίζεις πως ένα αμάξι μπορεί να μοσχοπουλάει παρόλο που δεν είναι καλό, και αμέσως μετά φέρνεις σαν παράδειγμα τον εαυτό σου που δεν θα αγόραζε ποτέ το κόρσα που - κατά τη γνώμη σου - δεν είναι καλό...

Και γιατί είναι αντιφατικό ; Επειδή μοσχοπουλάει πρέπει να το αγοράσω κι εγώ ; Δεν σε καταλαβαίνω

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, amagawd είπε

Το αμάξι που μοσχοπουλά είναι 1ο  και λέγετε Nissan Qashqai , ότι και να κάνεις , όσο και να προσπαθείς έτσι είναι τα πράματα .

Όσο και να χτυπιέσαι άλλο πράγμα είναι το μοσχοπουλάει, και άλλο το πρώτο σε πωλήσεις στην κατηγορία του.

Μάθε τη διαφορά και τα ξαναλέμε.

1 λεπτό πριν, nikko_ είπε

Και γιατί είναι αντιφατικό ; Επειδή μοσχοπουλάει πρέπει να το αγοράσω κι εγώ ; Δεν σε καταλαβαίνω

Όσο επιμένεις να μην δίνεις προσοχή σε όσα γράφω, τόσο δεν θα μπορείς να καταλάβεις τι λέω.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Όσο και να χτυπιέσαι άλλο πράγμα είναι το μοσχοπουλάει, και άλλο το πρώτο σε πωλήσεις στην κατηγορία του.

Μάθε τη διαφορά και τα ξαναλέμε.

Όσο και να προσπαθείς είσαι λάθος ,  δεν θα χάσω άλλο χρόνο , καλή τύχη και καλά ξεμπερδέματα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, Joshua21 said:

Όσο επιμένεις να μην δίνεις προσοχή σε όσα γράφω, τόσο δεν θα μπορείς να καταλάβεις τι λέω.

Ή απλά αυτά που γράφεις είναι ακατανόητα.

Επεξ/σία από nikko_
  • Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, nikko_ είπε

Δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω αυτό που λες, αλλά αν την έχεις πατήσει στο παρελθόν, δύσκολα το ξαναεμπιστεύεσαι...

Κοίτα, όταν αγοράζεις παπούτσια, πας στο μαγαζί τα δοκιμάζεις και μπορεί να δοκιμάσεις και δεύτερο και τρίτο ζευγάρι πριν αποφασίσεις. Δεν ανοίγεις ένα περιοδικό ή το Internet για να αποφασίσεις.... οπότε έτσι δεν την πατάς.

Δημοσ.

ενώ ο @Ge0rge42 ξεκίνησε ένα τόσο ενδιαφέρον θέμα , και πάλι το έχετε  καταστρέψει,

Για έμενα είναι ενδιαφέρον το θέμα που έκανες τον κόπο να το ανοίξεις και να το αναλύσεις. Αν θέλετε αν συνεχιστεί με αυτή την τεχνολογία που όπως και να το κάνουμε είναι σύγχρονη και σχετικά πρωτοπόρα για τα δεδομένα της εποχής 

Υ.Γ. ξέρω ότι κάποιος θα πιαστεί από το "πρωτοπόρα" για να το παίξει έξυπνος και να χαλάσει το θέμα

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, amagawd είπε

Μαλον δεν έχεις φίλε μου καμία σχεση με πωλήσεις . Θα στο εξηγήσω λίγο αν και δε νομιζω οτι θες να καταλάβεις . 

Αν έχεις ένα προϊόν σε μια αγορά βάζεις ένα στόχο πωλήσεων . Δεν ειναι απαραίτητο ο στόχος να ειναι το 1ο σε πωλήσεις για χίλιους δυο λόγους . Ενας απλός λόγος ειναι οτι δεν επαρκεί η παραγωγή σου σε αριθμούς ωστε να το φτάσεις να ειναι 1ο . Ή οτι έχεις να ασχοληθείς με αλλα προϊόντα που σου αποφέρουν περισοτερα και θες να μοιράσεις πόρους κ σε αυτα . Βάζεις λοιπόν ένα στόχο 1000 κομμάτια . Αν φτάσεις στο στοχο αυτο είσαι οκ . Αν τον ξεπεράσεις μοσχοπουλάς. Μπορεί ακομα ο στόχος να ειναι αυξηση απο τη προηγουμενη χρόνια σε συγκεκριμενο ποσοστο  . Αν ξεπεράσεις την αυξηση μοσχοπουλας . 

Χωρις να ξέρουμε τι στόχους εχει η Toyota για το CHR δε μπορούμε να πούμε αν μοσχοπουλαει ή όχι κ κακώς στεκόμαστε τόση ώρα σε αυτο γιατι στη τελική δεν εχει κ καμία σημασία για τον αγοραστή . Άσε που υπαρχουν πολλοι που δε θέλουν να φοράνε παπούτσια που φοράνε ολοι οι άλλοι ή να οδηγάνε ένα αμάξι που το βλεπουν μπροστα τους να το οδηγάνε ολοι .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...