G.bar Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Λοιπόν παιδιά.. στα γρήγορα πριν κλειδωθεί και αυτό το θέμα. Παρέλαβα και εγω CH-R Hybrid C-LUB και το αμάξι είνα αλλού, ( για τα δικά μου δεδομένα). Δεν έχω κάνει ούτε 200χλμ ακόμα αλλα απο αυτα που μπορεί να καταλάβει κάποιος όταν το οδηγεί, είμαι πολύ ικανοποιημένος. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι είναι κάποιοι που ισχυρίζονται οτι δεν τραβαει και κανει θόρυβο το σασμαν και πισω είναι κλειστοφοβικό και μικρο πορτ μπαγαζ κτλ.. Το αυτοκίνητο είναι ακριβώς αυτό που δείχνει, ενα οικονομικό, οικολογικό, ψιλοsuv με σπόρ εμφανιση και ενα κάρο ηλεκτρονικά μπλιμπλικια. Το παρέλαβα με λαμπακι ρεζερβας, εβαλα 15 ευρω, εχω κάνει 200 χιλιομετρα και ακόμα δεν έχω βάλει βενζίνη. Και επίσης απο ότι βλέπω είναι αρκετα σβέλτο και πίσω που έκατσα εγω που δεν είμαι κλειστοφοβικός, μου άρεσε αυτο το σκοτεινό που έχει. Στην τελική πίσω θα κάθεται μόνο ο σκύλος και αν δεν του αρέσει να αγοράσει δικό του. Το πορτ μπαγκαζ με υπερκαλύπτει καθώς δεν έχω 5 παιδια όυτε εξοχικό να πηγαινοφέρνω ολα μου τα υπάρχοντα... Και εγώ είχα δεί και το T-Roc και το Sportage και το 3008... Εντάξει το 3008 ήταν πιό χλιδάτο αλλά κάπως πιό "γεροντίστικο" και πιο ακριβο, παρ'όλα αυτά όμως το CHR με 6 χρόνια εγγύηση και 11 στο υβριδικό συστημα είναι πολυ καλή επιλογή. Όσον αφορά στην εγγύηση της μπαταρίας, εμένα μου έδωσαν 5 κουπόνια "Δωρεάν ελέγχου και επέκτασης εγγύησης του υβριδικού συστήματος" για μετά το 6ο ετος που λήγει η γενική εγγύηση. Πας, ελεγχουν δωρεαν, σφραγιζουν το κουπόνι, ανανεώνεται η εγγύηση και ξαναπας του χρόνου. Προς το παρόν θα κάνουμε κανένα χιλιόμετρο και βλεπουμε... 1
nikko_ Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Η αλήθεια είναι ότι είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και πρωτοποριακή η τεχνολογία της Toyota στα υβριδικά και η ενασχόληση της όλα αυτά τα χρόνια τα έχει κάνει ιδιαιτέρως προσιτά στο μεγαλύτερο μέρος του αγοραστικού κοινού. Όμως από την άλλη δεν μπορώ να μην σχολιάσω πόσο κακάσχημα είναι τα οχήματα που βγάζει με αυτή τη τεχνολογία. To Prius ήταν απαράδεκτο ενώ και το CHR από το πλάϊ κι από πίσω είναι ένα εξάμβλωμα. Ευτυχώς τα yaris και auris hybrid ακολουθούν το σχεδιασμό των συμβατικών μοντέλων κι είναι αποδεκτά. Αντιλαμβάνομαι ότι αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό, αλλά για μένα ο σχεδιασμός αυτός είναι αποτρεπτικός παράγοντας και όσα καλά και να έχουν δεν μπορώ να βγάλω λεφτά από τη τσέπη και να τα δώσω για κάτι τόσο άσχημο. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2019 από nikko_
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, nikko_ είπε Η αλήθεια είναι ότι είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και πρωτοποριακή η τεχνολογία της Toyota στα υβριδικά και η ενασχόληση της όλα αυτά τα χρόνια τα έχει κάνει ιδιαιτέρως προσιτά στο μεγαλύτερο μέρος του αγοραστικού κοινού. Όμως από την άλλη δεν μπορώ να μην σχολιάσω πόσο κακάσχημα είναι τα οχήματα που βγάζει με αυτή τη τεχνολογία. To Prius ήταν απαράδεκτο ενώ και το CHR από το πλάϊ κι από πίσω είναι ένα εξάμβλωμα. Ευτυχώς τα yaris και auris hybrid ακολουθούν το σχεδιασμό των συμβατικών μοντέλων κι είναι αποδεκτά. Αντιλαμβάνομαι ότι αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό, αλλά για μένα ο σχεδιασμός αυτός είναι αποτρεπτικός παράγοντας και όσα καλά και να έχουν δεν μπορώ να βγάλω λεφτά από τη τσέπη και να τα δώσω για κάτι τόσο άσχημο. Για το Prius θα συμφωνήσω, αλλά το C-HR είναι αλλού. Με "σταματάνε" άσχετοι στον δρόμο να με ρωτήσουν και να μη σου πω πόσα βλέμματα τραβάει πάνω του. Ειδικά τον πρώτο καιρό που δεν πολυκυκλοφορουσε κάποιες μέρες είχα και 2 - 3 συζητήσεις στο δρόμο. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2019 από Επισκέπτης
nikko_ Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 7 minutes ago, Ge0rge42 said: Για το Prius θα συμφωνήσω, αλλά το C-HR είναι αλλού. Με "σταματάνε" άσχετοι στον δρόμο να με ρωτήσουν και να μη σου πω πόσα βλέμματα τραβάει πάνω του. Ειδικά τον πρώτο καιρό που δεν πολυκυκλοφορουσε κάποιες μέρες είχα και 2 - 3 συζητήσεις στο δρόμο. Εντελώς φιλικά και χωρίς παρεξήγηση... κι εγώ τις πρώτες 2-3 φορές που είδα ένα σταμάτησα και τα χάζευα...αλλά μόνο γιατί μου φάνηκε πολύ άσχημο.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 4 λεπτά πριν, nikko_ είπε Εντελώς φιλικά και χωρίς παρεξήγηση... κι εγώ τις πρώτες 2-3 φορές που είδα ένα σταμάτησα και τα χάζευα...αλλά μόνο γιατί μου φάνηκε πολύ άσχημο. Δεν παρεξηγώ, είναι εντελώς υποκειμενική άποψη. Όπως λέω και στα παιδιά μου, φαντάσου πόσο βαρετός θα ήταν ο κόσμος αν ήμασταν όλοι ίδιοι.
thodoris1985 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 C-HR. Ζηλεύω! Πολύ όμορφο, είδικά σε σκούρο γκρί
KAKADI Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, nikko_ είπε Η αλήθεια είναι ότι είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και πρωτοποριακή η τεχνολογία της Toyota στα υβριδικά και η ενασχόληση της όλα αυτά τα χρόνια τα έχει κάνει ιδιαιτέρως προσιτά στο μεγαλύτερο μέρος του αγοραστικού κοινού. Όμως από την άλλη δεν μπορώ να μην σχολιάσω πόσο κακάσχημα είναι τα οχήματα που βγάζει με αυτή τη τεχνολογία. To Prius ήταν απαράδεκτο ενώ και το CHR από το πλάϊ κι από πίσω είναι ένα εξάμβλωμα. Ευτυχώς τα yaris και auris ακολουθούν το σχεδιασμό των συμβατικών μοντέλων κι είναι αποδεκτά. Αντιλαμβάνομαι ότι αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό, αλλά για μένα ο σχεδιασμός αυτός είναι αποτρεπτικός παράγοντας και όσα καλά και να έχουν δεν μπορώ να βγάλω λεφτά από τη τσέπη και να τα δώσω για κάτι τόσο άσχημο. Δεν συμφωνω.. Αλλο η επιλογη με προσωπικα κριτηρια οπως ειναι χωροι, χρηματα, και χιλια δυο αλλα.. Η ομορφια και το γουστο δεν αποτελει κατ εμε τοσο υποκειμενικο κριτηριο οσο λεγεται.. Θα μπορουσε να πει καποιος απο εδω οτι, για να μεινουμε στα αυτοκινητα, οτι η Alfa Romeo Giulia ειναι ασχημη?? Οτι δεν του αρεσει το εσωτερικο της A class ας πουμε?? To σουλουπι της Porshe 911 ή badass look της M3?? Κανεις απο εδω... Πως λοιπον κατι που σχεδιαστηκε να ειναι ομορφο και εχει αποσπασει τα καλυτερα σχολια για τον τομεα της σχεδιασης γινεται να μην αρεσει σε μεριδα ανθρωπων?? Α) Η συνηθεια ειναι ενα θεμα, οτι δηλαδη δεν εχεις συνηθισει να βλεπεις κατι τετοιο.. Προχωρημενη σχεδιαση... Θεμα καθαρα του τι εχω συνηθισει να βλεπω.. Αν βαλουμε ομως καποιες σταθερες σχεδιαστικης ομορφιας οπως τα αρχικα μου παραδειγματα ειμαι σιγουρος πως θα συμφωνησουμε 100%.. Β) Μετα μπαινουν ισως στη μεση τα προσωπικα μας θελω που ισως να μην εχουν να κανουν με τη σχεδιαση και που οντως ειναι καθαρα υποκειμενικα και μπερδευουν συχνα την κριση μας.... Πιστευω στη διαφορετικη οπτικη αλλα οχι στα ακρα οπως το "μαυρο" και "ασπρο". Εννοειται πως δε προσπαθω να σε πεισω και ουτε να επιβαλλω την αποψη μου.. Συζητηση κανουμε.
totalius Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Υπάρχουν πολλοί που εχει συνηθίσει το ματι τους στα συμβατικα αυτοκινητα κ δεν αποδεχεται τιποτα που ξεφευγει από αυτό .Αυτο δε σημαινει οτι ειναι ασχημα απλα δεν αρεσουν σε αυτους .
KAKADI Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, totalius είπε Υπάρχουν πολλοί που εχει συνηθίσει το ματι τους στα συμβατικα αυτοκινητα κ δεν αποδεχεται τιποτα που ξεφευγει από αυτό .Αυτο δε σημαινει οτι ειναι ασχημα απλα δεν αρεσουν σε αυτους . Ξερεις απλα δε μου αρεσει η γενικοτητα του αν ειχαμε ολοι την ιδια γνωμη θα ειχαμε την ιδια γυναικα και το ιδιο αυτοκινητο... Ειναι πολυ μεγαλη γενικοτητα που απεχει πολυ απ το τι συμβαινει.. Εχουμε χιλιους δυο παραγοντες που μας οδηγουν σε διαφορετικες επιλογες. Απλα πιστευω οτι η ομορφια και το γουστο ειναι αλλος ενας παραγοντας που ομως δε διχαζει στη τελικη τοσο πολυ..
nikko_ Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 11 minutes ago, KAKADI said: Πως λοιπον κατι που σχεδιαστηκε να ειναι ομορφο και εχει αποσπασει τα καλυτερα σχολια για τον τομεα της σχεδιασης γινεται να μην αρεσει σε μεριδα ανθρωπων?? Δεν είμαι σίγουρος ότι το συγκεκριμένο σχεδιάστηκε να είναι όμορφο, αλλά να είναι διαφορετικό. Κι εκεί παίρνεις κάποια ρίσκα. Για μένα δεν τους βγήκαν.
totalius Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 9 λεπτά πριν, KAKADI είπε Ξερεις απλα δε μου αρεσει η γενικοτητα του αν ειχαμε ολοι την ιδια γνωμη θα ειχαμε την ιδια γυναικα και το ιδιο αυτοκινητο... Ειναι πολυ μεγαλη γενικοτητα που απεχει πολυ απ το τι συμβαινει.. Εχουμε χιλιους δυο παραγοντες που μας οδηγουν σε διαφορετικες επιλογες. Απλα πιστευω οτι η ομορφια και το γουστο ειναι αλλος ενας παραγοντας που ομως δε διχαζει στη τελικη τοσο πολυ.. Συμφωνω απόλυτα μαζί σου . Απλά μου κανει εντυπωση που σε ενα φορουμ οπως το insomnia με χρήστες κυριως νεους σε ηλικια και ανοιχτα μυαλα αφου ασχολουνται με τη τεχνολογιά υπάρχει τοση αντιπάθεια για το διαφορετικο ειτε αυτο ειναι η εμφανιση ειτε η τεχνολογια . Το CHR πχ ειναι διαφορετικο τοσο σε εμφανιση οσο κ σε τεχνολογια . Κ ομως οι περισοτεροι στεκονται σε μερικους ποντους παραπανω που δινει ενα συμβατικο SUV που μοιαζει με αλλα 15 της κατηγορίας ή σε μερικα λεπτα του ευρω που θα γλυτωσουν απο μια παλιωμενη τεχνολογια οπως του πετρελαιου.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 17 λεπτά πριν, KAKADI είπε ... Πως λοιπον κατι που σχεδιαστηκε να ειναι ομορφο και εχει αποσπασει τα καλυτερα σχολια για τον τομεα της σχεδιασης γινεται να μην αρεσει σε μεριδα ανθρωπων?? 😀Γιατι δεν έχουν όλοι τα ίδια γούστα.Όπως και στις γυναίκες.Τα μοντέλα που ανεφερες,Porsche,M3 είναι σαν τις charlize theron των αυτοκινήτων. Το CH- R είναι ας πούμε η penelope Cruz. Τέλος πάντων,παπαροσυζητηση κατάντησε. Προσωπικά το CH-R το βρίσκω ενα πολύ ενδιαφερον μοντέρνο space αμάξι που τραβάει τα βλέμματα. Τώρα περί υβριδικών, προσωπικά ποτέ δεν θα έπαιρνα.
KAKADI Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, jmmys είπε 😀Γιατι δεν έχουν όλοι τα ίδια γούστα.Όπως και στις γυναίκες.Τα μοντέλα που ανεφερες,Porsche,M3 είναι σαν τις charlize theron των αυτοκινήτων. Και που να ελεγα για Pagani και Koenigsegg.. Χαχαχαχαχα..
primeragt Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, KAKADI είπε Και που να ελεγα για Pagani και Koenigsegg.. Χαχαχαχαχα.. Yπεραυτοκινητα αλλα και παλι οχι τα ομορφοτερα της κατηγοριας τους γιατι για να μπορεσουν να βγαλουν το κατι παραπανω απο αλλα hypercars θησιασανε αισθητικη για λογους αεροδυναμικης. Το CH-R παντως για την κατηγορια του ειναι παρα πολυ ομορφο, πατησε πανω σε γραμμες οπως της X6 , Juke (δλδ SUV με αισθητικη κουπε) και τις εξελιξανε με το καλυτερο τροπο. Στο μονο που χασανε κατα την γνωμη μου ειναι στη διασυνδεση με τον οδηγο αλλα αυτο ειναι καθαρα λογο της συγκεκριμενης τεχνολογιας που βαλανε (αρα ηθελιμενο ρισκο) για να πετυχουν το σκοπο που ηθελαν, οικονομια και μειωμενους ρυπους.
totalius Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δε φαντάζεσαι πόση διασύνδεση υπαρχει μεταξύ ενός υβριδικού και του οδηγού του .
Προτεινόμενες αναρτήσεις