Προς το περιεχόμενο

Toyota Hybrid Synergy Drive (HSD)

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ge0rge42 είπε

Ο άλλος λέει αν έχετε παιδιά μην το πάρετε. Του λέω ότι στα παιδιά αρέσει και θα πρέπει να αρέσει και στους γονείς γιατί έχει μικρά παράθυρα και απαντάς ότι δεν πρέπει να διαλέγουν τα παιδιά. Αν έχουν νόημα αυτά που λες σε σχέση με αυτά που έχουν ειπωθεί, I rest my case....

Τον αλλον δεν τον λαμβανω καν υποψην μου καθως η αποψη του ειναι λανθασμενη. Θα ειχε βαση αν ηταν 2πορτο που δεν ισχυει. Πολλα οικογενειακα κουπε ή και hatchback εχουν αυτη την πιο κλειστη αισθηση πισω αλλα ολα ειναι περι ορεξεως.Ουτε και συ βεβαι εισαι λαθος απλα λεω το οτι σε 1 παιδι αρεσει δεν λεει και κατι.

• Απαντ. 146
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Ge0rge42 είπε

Μιλάς εκ πείρας? Γιατί τα δικά μου παιδιά και τα δύο έχουν ξετρελαθεί. Και όχι μόνο τα δικά μου, αλλά και δύο φίλων μου που ξέρω. Μάλιστα ο ένας τους τα έχει κάνει τσουρέκια κιόλας να το αγοράσουν. Κάθε φορά που μπαίνει μέσα το συγκρίνει με το δικό τους 

Επεξ/σία από lakisss
Δημοσ.

Στην αρχή λέγαμε ότι το C-HR σέρνεται. Αφού το ξεπεράσαμε, είπαμε ότι δεν έχει ποιοτικά υλικά. Αφού το ξεπεράσαμε και αυτό, είπαμε ότι καίει πολύ. Μετά το ξεπεράσαμε και είπαμε ότι πατηνάρει, αλλά το ξεπεράσαμε και αυτό. Μετά ότι δεν έχει χώρους, αλλά καταλήξαμε ότι είναι επιλογή του κατασκευαστή και σε όποιον αρέσει λόγο coupe σχεδίασης. Αφού το ξεπεράσαμε και αυτό τώρα λέμε ότι είναι κακάσχημο. 

Να σας ρωτήσω κάτι? Έστω ότι έχω γκόμενα την κόρη του φραγκεστάιν. Αν σας πω ότι η Σαρλίζ Θερόν είναι μπάζο, θα με πιστέψετε? 

Εκεί όμως είναι η διαφορά μεταξύ των ανθρώπων που έχουν γκόμενα την κόρη του φραγκεστάιν. Άλλοι κρύβουν την φραγκεστάιν τζούνιορ και δεν μιλάνε, άλλοι είναι ειλικρινείς και θαυμάζουν την Σαρλίζ Θερόν χωρίς να κρύβουν την φραγκεστάιν ντότερ και άλλοι λένε μπάζο την Σαρλίζ, ειρωνεύονται αυτούς που την θαυμάζουν και ειδικά αυτόν που την πηδάει. Κοκαλιάρα ξεπλυμένη, δεν μου αρέσει από πίσω.... 

Διαλέξετε τι θέλετε να είστε, αλλά μην εκτίθεστε.

14 λεπτά πριν, amagawd είπε

1339212.jpg

CKv_qrcUMAAqrHw.png

Μου κάνεις ξανά επίθεση με προσωπικούς χαρακτηρισμούς χωρίς να σου δώσω κανένα δικαίωμα, λέγοντας και τα παιδιά μου φίδια αυτή τη φορά?? Θέλεις για κάποιο λόγο να κλειδωθεί και αυτό το θέμα γιατί δεν σου αρέσει? Εσύ που λες ότι κυκλοφορείς με merc suv και βγάζεις φωτό του skoda Kodiak ως αυτοκίνητό σου σε άλλο θέμα? Και μερικούς μήνες νωρίτερα ένα golf με 200000 χιλιόμετρα και ένα Mitsubishi αν δεν κάνω λάθος που πούλησες απ' ότι γράφεις? Τι έγινε τα πούλησες όλα για να πάρεις το κόδιακ και το μετάνιωσες? 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ge0rge42 είπε

Μιλάς εκ πείρας? Γιατί τα δικά μου παιδιά και τα δύο έχουν ξετρελαθεί. Και όχι μόνο τα δικά μου, αλλά και δύο φίλων μου που ξέρω. Μάλιστα ο ένας τους τα έχει κάνει τσουρέκια κιόλας να το αγοράσουν. Κάθε φορά που μπαίνει μέσα το συγκρίνει με το δικό τους και γκρινιάζει

Σε πληροφορώ, γιατί απ' ότι φαίνεται δεν έχεις παιδιά ή αν έχεις δεν γνωρίζεις και πολλά, τα παιδιά αισθάνονται ασφάλεια σε τέτοιου είδους χώρους (είναι υποσυνείδητο λόγο του ότι ήταν στην κοιλιά της μαμάς τους) και το ίδιο πρέπει να αισθάνονται και οι γονείς όταν βρίσκονται στο πίσω κάθισμα και τα παράθυρα έχουν μικρότερο μέγεθος.

Βαλε τα παιδιά σου στο κλουβί και άσε εμάς να κάνουμε ότι θεωρούμε καλύτερο για τα δικά μας παιδιά , δεν μπορεί όλοι να το κράζουν και εσύ να λες ότι είναι τέλεια πίσω ειδικά για παιδιά.....

Δες εδώ από το 2ο λεπτό και μετά....

ωραίο αυτοκίνητο και τεχνολογικά προηγμένο αλλά όχι και τέλειο πως να το κάνουμε έχει τα ελαττώματα του, και ο καθένας με τις ανάγκες του κρίνει και παίρνει ....αλλά μην μας τρελενεται κιόλας ότι είναι ιδανικό για παιδιά πίσω ,έλεος....αισθάνονται λέει σαν την κοιλιά της μάνας του....τι άλλο θα ακούσουμε πια....

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Ge0rge42 είπε

Στην αρχή λέγαμε ότι το C-HR σέρνεται. Αφού το ξεπεράσαμε, είπαμε ότι δεν έχει ποιοτικά υλικά. Αφού το ξεπεράσαμε και αυτό, είπαμε ότι καίει πολύ. Μετά το ξεπεράσαμε και είπαμε ότι πατηνάρει, αλλά το ξεπεράσαμε και αυτό. Μετά ότι δεν έχει χώρους, αλλά καταλήξαμε ότι είναι επιλογή του κατασκευαστή και σε όποιον αρέσει λόγο coupe σχεδίασης. Αφού το ξεπεράσαμε και αυτό τώρα λέμε ότι είναι κακάσχημο. 

Να σας ρωτήσω κάτι? Έστω ότι έχω γκόμενα την κόρη του φραγκεστάιν. Αν σας πω ότι η Σαρλίζ Θερόν είναι μπάζο, θα με πιστέψετε? 

Εκεί όμως είναι η διαφορά μεταξύ των ανθρώπων που έχουν γκόμενα την κόρη του φραγκεστάιν. Άλλοι κρύβουν την φραγκεστάιν τζούνιορ και δεν μιλάνε, άλλοι είναι ειλικρινείς και θαυμάζουν την Σαρλίζ Θερόν χωρίς να κρύβουν την φραγκεστάιν ντότερ και άλλοι λένε μπάζο την Σαρλίζ, ειρωνεύονται αυτούς που την θαυμάζουν και ειδικά αυτόν που την πηδάει. Κοκαλιάρα ξεπλυμένη, δεν μου αρέσει από πίσω.... 

Διαλέξετε τι θέλετε να είστε, αλλά μην εκτίθεστε.

Μου κάνεις ξανά επίθεση με προσωπικούς χαρακτηρισμούς χωρίς να σου δώσω κανένα δικαίωμα, λέγοντας και τα παιδιά μου φίδια αυτή τη φορά?? Θέλεις για κάποιο λόγο να κλειδωθεί και αυτό το θέμα γιατί δεν σου αρέσει? Εσύ που λες ότι κυκλοφορείς με merc suv και βγάζεις φωτό του skoda Kodiak ως αυτοκίνητό σου σε άλλο θέμα? Και μερικούς μήνες νωρίτερα ένα golf με 200000 χιλιόμετρα και ένα Mitsubishi αν δεν κάνω λάθος που πούλησες απ' ότι γράφεις? Τι έγινε τα πούλησες όλα για να πάρεις το κόδιακ και το μετάνιωσες? 

Δεν είπε τα παιδιά σου φίδια, απλά είπε ότι δεν πιστεύει αυτά που έγραψες ότι ξετρελάθηκαν πίσω κτλ.

Καλοτάξιδο πάντως, το βρίσκω πολύ όμορφο αν και είμαι των ιταλικών.

Επίσης, για όσους έχουν παιδιά ή σκέφτονται να κάνουν να σκεφτούν και την πανοραμική ηλιοροφή, τους αρέσει πολύ αν κρίνω από το δικό μου! :lol:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, Nickokin είπε

Βαλε τα παιδιά σου στο κλουβί και άσε εμάς να κάνουμε ότι θεωρούμε καλύτερο για τα δικά μας παιδιά , δεν μπορεί όλοι να το κράζουν και εσύ να λες ότι είναι τέλεια πίσω ειδικά για παιδιά.....

Δες εδώ από το 2ο λεπτό και μετά....

ωραίο αυτοκίνητο και τεχνολογικά προηγμένο αλλά όχι και τέλειο πως να το κάνουμε έχει τα ελαττώματα του, και ο καθένας με τις ανάγκες του κρίνει και παίρνει ....αλλά μην μας τρελενεται κιόλας ότι είναι ιδανικό για παιδιά πίσω ,έλεος....αισθάνονται λέει σαν την κοιλιά της μάνας του....τι άλλο θα ακούσουμε πια....

Εγώ αναφέρομαι σε δικές μου εμπειρίες κι εσύ μου βγάζεις το βίντεο κάποιου Άγγλου για να με πείσεις.

Να σε ρωτήσω κάτι? Άνοιξα ένα θέμα για να γράψω για την συγκεκριμένη τεχνολογία, μπήκατε μέσα αρχήσατε να λέτε το μακρύ σας και το κοντό σας, δεν σεβαστήκατε ότι κάποιος έκανε ένα σκασμό δουλειά για να διαβάσει και να σας δώσει έτοιμα κάποια πράγματα, όποιος ήθελε διάβαζε δεν είναι με το ζόρι και τώρα τι. Ζητάς και τα ρέστα? Μου απαγορεύεις να εχω την προσωπική μου άποψη? Την έχω και θα την λέω όσες φορές θέλω και δεν θα ζητήσω την άδειά σου. Εσύ να διαβάζεις περιοδικά και να αποφασίζεις με βάση αυτά που σου πουλάνε. Προσωπικά έχω πολύ μεγαλύτερη οδηγηκή εμπειρία από το παιδάκι του βίντεο που παραθέτεις και λόγο ηλικίας και λόγο επαγγέλματος.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ge0rge42 είπε

Εγώ αναφέρομαι σε δικές μου εμπειρίες κι εσύ μου βγάζεις το βίντεο κάποιου Άγγλου για να με πείσεις.

Να σε ρωτήσω κάτι? Άνοιξα ένα θέμα για να γράψω για την συγκεκριμένη τεχνολογία, μπήκατε μέσα αρχήσατε να λέτε το μακρύ σας και το κοντό σας, δεν σεβαστήκατε ότι κάποιος έκανε ένα σκασμό δουλειά για να διαβάσει και να σας δώσει έτοιμα κάποια πράγματα, όποιος ήθελε διάβαζε δεν είναι με το ζόρι και τώρα τι. Ζητάς και τα ρέστα? Μου απαγορεύεις να εχω την προσωπική μου άποψη? Την έχω και θα την λέω όσες φορές θέλω. Εσύ να διαβάζεις περιοδικά και να αποφασίζεις με βάση αυτά που σου πουλάνε

Και εγώ απλά όπως σου είπα σε προηγούμενο ποστ απλά παρέθεσα κάποια στοιχεία για να βοηθήσω κάποιον που έχει ενδειασμούς....

Τι δεν καταλαβαίνεις??

Όλα ξεκινούν από εσένα εσύ δίνεις αφορμές για καυγάδες... εσύ άρχισες τις προσωπικές επιθέσεις , ουδέποτε σου είπα προσωπικά πότε κάτι, ούτε σου απαγόρεψα , ούτε σου ζήτησα ρέστα ,ούτε τίποτα άλλο , αντιθέτως εσύ με αποκάλεσες "φίλο" και άσχετο με παιδιά λες και με ξέρεις από χθες...

Το πρόβλημα το έχεις εσύ άλλα δεν μπορείς να το καταλάβεις...Είσαι σε ένα φόρουμ και αν δεν μπορείς να ανεχτείς μια διαφορετική άποψη καλύτερα να φύγεις ....

Btw το βίντεο του συγκεκριμένου Άγγλου έχει 2 εκατομμύρια προβολές και χιλιάδες σχόλια  αν όλοι αυτοί και όχι μόνο, είναι άσχετοι και ανενημέρωτοι και εσύ ο σχετικός μπράβο σου τότε!

Έκανες την επιλογή σου το πήρες με γεια σου με χαρά σου αλλά μην μας τρελάνεις κιόλας με το κλουβί σου έλεος...άλλωστε είπαμε γούστα είναι αυτά..

Αγάπη μόνο ξαναλέω!

Δημοσ.

Εγώ αποχωρώ από το forum και διαγράφω λογαριασμό, έχω να κάνω καλύτερα πράγματα.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι το θέμα είναι το HSD και πέρα από το πρώτο Post όλα τα άλλα είναι CHR vs the world. 

Πρακτικά ο άμεσος ανταγωνιστής του chr είναι εσωτερικός και ακούει στο όνομα corolla hybrid.

Εκεί αντικειμένικα με λιγότερα χρήματα έχουμε ένα αυτοκίνητο που δεν υστερεί πουθενά σε σχέση με το chr, και στην έκδοση station wagon προσφέρει απείρως καλύτερους χώρους και πρακτικότητα. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ge0rge42 είπε

Εγώ αποχωρώ από το forum και διαγράφω λογαριασμό, έχω να κάνω καλύτερα πράγματα.

Στο καλο.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, fsbmaniac είπε

Δεν σας ενοχλεί που είναι τόσο αργό στο δρόμο ; Απλή απορία για τέτοιο σκάφος και.τοσα.χρηματα

αργο δεν ειναι 

50 λεπτά πριν, Nickokin είπε

Και εγώ απλά όπως σου είπα σε προηγούμενο ποστ απλά παρέθεσα κάποια στοιχεία για να βοηθήσω κάποιον που έχει ενδειασμούς....

Τι δεν καταλαβαίνεις??

Όλα ξεκινούν από εσένα εσύ δίνεις αφορμές για καυγάδες... εσύ άρχισες τις προσωπικές επιθέσεις , ουδέποτε σου είπα προσωπικά πότε κάτι, ούτε σου απαγόρεψα , ούτε σου ζήτησα ρέστα ,ούτε τίποτα άλλο , αντιθέτως εσύ με αποκάλεσες "φίλο" και άσχετο με παιδιά λες και με ξέρεις από χθες...

Το πρόβλημα το έχεις εσύ άλλα δεν μπορείς να το καταλάβεις...Είσαι σε ένα φόρουμ και αν δεν μπορείς να ανεχτείς μια διαφορετική άποψη καλύτερα να φύγεις ....

Btw το βίντεο του συγκεκριμένου Άγγλου έχει 2 εκατομμύρια προβολές και χιλιάδες σχόλια  αν όλοι αυτοί και όχι μόνο, είναι άσχετοι και ανενημέρωτοι και εσύ ο σχετικός μπράβο σου τότε!

Έκανες την επιλογή σου το πήρες με γεια σου με χαρά σου αλλά μην μας τρελάνεις κιόλας με το κλουβί σου έλεος...άλλωστε είπαμε γούστα είναι αυτά..

Αγάπη μόνο ξαναλέω!

να τανε η ζηλια ψωρα 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...