Επισκέπτης Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) ……………. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2019 από Επισκέπτης
KAKADI Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Το σκορ ηταν 2-1 και μπηκα για την ισοφαριση!! 😂😂 Ωραιος #Ge0rge42!! Επεξ/σία 9 Απριλίου 2019 από KAKADI
KAKADI Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Καταλαβες?? Αλλος πλερωσε αλλοι ομως πανε, αναβουν φωτα, μπαινουν μεσα, τραβανε φωτο... Και μετα μου τις στελνουν για να ζηλεψω... χαχαχαχαχ
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Ωραίος. Μου αρέσει που δεν έχει λάμπες αλογόνου, τα φώτα έχουν το ίδιο χρώμα. Πως μου τη σπάει που βλέπω κάτι αυτοκίνητα των 50-60.000€ και κάνουν οικονομία στις λάμπες. Μια κίτρινη και μια λευκή...
KAKADI Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Ασχετο.. Το Lexus UX το εχεις δει??? Not bad αλλα 10000 πανω.. Κατα τα αλλα αδερφακια...
Joshua21 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 17 λεπτά πριν, Ge0rge42 είπε Το έχω δει, εντάξει άλλη κατηγορία.... Για περίμενε λίγο, όλο και κάποιος θα έρθει να πει ότι είναι ίδια κατηγορία με το c3 1 1
KAKADI Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, Joshua21 είπε Για περίμενε λίγο, όλο και κάποιος θα έρθει να πει ότι είναι ίδια κατηγορία με το c3 Χαχαχαχαχα... Ε ναι αφου εχει και λιγο μικροτερο πορτπαγκαζ απ του C-HR... Αρα C2 φιλε... Το C3 ειναι λιμο...
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, tsipakis είπε εσυ George εχεις βαλει την μπροστινη ποδιά ; Δεν έχω βάλει. Γενικότερα δεν πειράζω την εξωτερική εμφάνιση, αλλά και η ποδιά θα κατεβάσει τη μούρη και ήδη βρίσκω στη ράμπα του parking αν δεν το βάλω με συγκεκριμένο τρόπο, οπότε και να ήθελα.... Επεξ/σία 9 Απριλίου 2019 από Επισκέπτης
KAKADI Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Ρε guys με το χειροφρενο τι φαση?? Εσυ το βαζεις αλλα βγαινει αυτοματα?? Δε θυμαμαι τι μου ειχε πει στο τεστ ντραιβ.. Και κατι αλλο.. Το B στο κιβωτιο τι ειναι???
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Λοιπόν με το χειρόφρενο δεν ασχολείσαι. Μόλις βάζεις το P "ανεβαίνει", μόλις γυρίζεις στο D, "κατεβαίνει". Με το Β φρενάρει με τον κινητήρας συνεχόμενα π.χ. σε μια κατηφόρα, δεν "τσουλάει" το αυτοκίνητο όπως με το D.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, KAKADI είπε Ρε guys με το χειροφρενο τι φαση?? Εσυ το βαζεις αλλα βγαινει αυτοματα?? Δε θυμαμαι τι μου ειχε πει στο τεστ ντραιβ.. Και κατι αλλο.. Το B στο κιβωτιο τι ειναι??? Έχει διάφορα καλούδια και αυτοματισμούς. Για παράδειγμα αν ενεργοποιήσεις το hold, μετά από 2 δευτερόλεπτα πάτημα στο φρένο, σου το κρατάει μέχρι να ξαναπατήσεις το γκάζι. Αν καθυστερείς πάνω από 5 λεπτά να ξεκινήσεις, σου βγάζει μήνυμα στην οθόνη να το ξαναπατήσεις για να ανανεώσεις το hold, αλλιώς ανεβάζει το χειρόφρενο. Επίσης, αν έχεις πατημένο το hold και βγάλεις τη ζώνη σου ή ανοίξεις την πόρτα νομίζω, σφυρίζει και σου ανεβάζει το χειρόφρενο. 10 λεπτά πριν, Nickokin είπε Φίλε μου δεν έχει κανείς πρόθεση να πείσει κανέναν. Ο καθ' ένας κάνει τις επιλογές του και σας αγαπάμε όλους. Αν θέλεις diesel, πάρε diesel. Εγώ δεν θέλω diesel πειράζει? Εγώ γουστάρω Japan πλέον και υβριδικά. Πέρασα από την φάση Γερμανικά προϊόντα και ξερό ψωμί και την έχω ξεπεράσει. Όχι σαν αρρώστια, αλλά σαν φάση. Δεν θα σου πω ότι δεν με βοήθησαν και τα τελευταία γεγονότα βέβαια... Επεξ/σία 9 Απριλίου 2019 από Επισκέπτης
KAKADI Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 13 λεπτά πριν, Ge0rge42 είπε Έχει διάφορα καλούδια και αυτοματισμούς. Για παράδειγμα αν ενεργοποιήσεις το hold, μετά από 2 δευτερόλεπτα πάτημα στο φρένο, σου το κρατάει μέχρι να ξαναπατήσεις το γκάζι. Αν καθυστερείς πάνω από 5 λεπτά να ξεκινήσεις, σου βγάζει μήνυμα στην οθόνη να το ξαναπατήσεις για να ανανεώσεις το hold, αλλιώς ανεβάζει το χειρόφρενο. Επίσης, αν έχεις πατημένο το hold και βγάλεις τη ζώνη σου ή ανοίξεις την πόρτα νομίζω, σφυρίζει και σου ανεβάζει το χειρόφρενο. Ωραιος.. Καλα πρεπει να τα διαβασω αυτα γτ θα μπερδευτω στην αρχη μου φαινεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις