vickoulini Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Καλησπερα,θελω να αγορασω κινητό και ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο(honor 8x και mate 20lite).Ξερω πως οι διαφορές τους είναι μικρες.Δεν με πειραζει να χασω λιγο στην αναλυση καμερας αν αυτο σημαίνει καλυτερη αποδοση κινητου.Εσεις τι προτείνετε?
saruman123 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Για μένα η καλύτερη επιλογή είναι το Xiaomi Mi8 lite που έχει και την καλύτερη κάμερα και την καλύτερη απόδοση μιας και έχει Snapdragon επεξεργαστή. Βέβαια υπάρχουν και τα αρνητικά όπως δεν έχει ραδιόφωνο, ξεχωριστή υποδοχή για ακουστικά και λίγο μικρότερο μπαταρία από τα άλλα δύο. Εδώ μπορείς να δεις και την σύγκριση https://www.kimovil.com/el/sygkrish/huawei-honor-8x-l29,huawei-mate-20-lite,xiaomi-mi8-lite-global-64gb Με δύο χρόνια εγγύηση αντιπροσωπείας θα το βρεις εδώ https://www.you.gr/telephony-networking/kinita-tilefona-axesouar/kinita-tilefona/smartphone-xiaomi-mi-8-lite-64gb-midnight-black Πήγαινε σε κάποια μεγάλη αλυσίδα και δες τα και από κοντά. 1
vickoulini Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 23 λεπτά πριν, saruman123 είπε Για μένα η καλύτερη επιλογή είναι το Xiaomi Mi8 lite που έχει και την καλύτερη κάμερα και την καλύτερη απόδοση μιας και έχει Snapdragon επεξεργαστή. Βέβαια υπάρχουν και τα αρνητικά όπως δεν έχει ραδιόφωνο, ξεχωριστή υποδοχή για ακουστικά και λίγο μικρότερο μπαταρία από τα άλλα δύο. Εδώ μπορείς να δεις και την σύγκριση https://www.kimovil.com/el/sygkrish/huawei-honor-8x-l29,huawei-mate-20-lite,xiaomi-mi8-lite-global-64gb Με δύο χρόνια εγγύηση αντιπροσωπείας θα το βρεις εδώ https://www.you.gr/telephony-networking/kinita-tilefona-axesouar/kinita-tilefona/smartphone-xiaomi-mi-8-lite-64gb-midnight-black Πήγαινε σε κάποια μεγάλη αλυσίδα και δες τα και από κοντά. Ευχαριστώ πολυ για την απάντηση.Το εχω δει και απο κοντα αλλα δεν ενθουσιαστηκα ειναι η αληθεια.Δεν μου αρεσε η εμφανιση ιδιαιτερα οπως ενθουσιάστηκα με του 8Χ.Ισως επειδη εχω κολλησει ανάμεσα σε αυτα τα δυο που εβλεπα τοσο καιρο. Η σχεση μου με τα κινητα ειναι πολυ απλη,χωρις να ξερω αρκετα σε σχεση με επεξεργαστες κτλ.Συγγνώμη που επιμένω αλλα αναμεσα σε αυτα τα δυο ποιο θα επελεγες?
~mxls~ Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Μια είναι η πραγματικά αισθητή διαφορά τους: ταχύτητα φόρτισης. Αν αυτό σου είναι αδιάφορο, Honor 8X. Τώρα που σου γράφω έχω Mate 20 lite, αν θες κάτι να κοιτάξω. 1
saruman123 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, vickoulini είπε Ευχαριστώ πολυ για την απάντηση.Το εχω δει και απο κοντα αλλα δεν ενθουσιαστηκα ειναι η αληθεια.Δεν μου αρεσε η εμφανιση ιδιαιτερα οπως ενθουσιάστηκα με του 8Χ.Ισως επειδη εχω κολλησει ανάμεσα σε αυτα τα δυο που εβλεπα τοσο καιρο. Η σχεση μου με τα κινητα ειναι πολυ απλη,χωρις να ξερω αρκετα σε σχεση με επεξεργαστες κτλ.Συγγνώμη που επιμένω αλλα αναμεσα σε αυτα τα δυο ποιο θα επελεγες? Από την στιγμή που μπαίνεις και ρωτάς εμείς σου λέμε και την καλύτερη εναλλακτική που υπάρχει. Από την στιγμή που εσύ θες ένα από αυτά τα δύο εντάξει. Οπότε για μένα το Honor 8X. 1
vagtech Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Αν ήταν πάω σε Huawei/honor θα πήγαινα στο play σε αυτά τα χρήματα.. 3
vickoulini Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, ~mxls~ είπε Μια είναι η πραγματικά αισθητή διαφορά τους: ταχύτητα φόρτισης. Αν αυτό σου είναι αδιάφορο, Honor 8X. Τώρα που σου γράφω έχω Mate 20 lite, αν θες κάτι να κοιτάξω. Έχοντας το mate 20 lite τι σε κανει να προτείνεις το honor 8x?Δεν πιστευω η ταχύτητα φόρτισης να μου ειναι προβλημα 3 ώρες πριν, saruman123 είπε Από την στιγμή που μπαίνεις και ρωτάς εμείς σου λέμε και την καλύτερη εναλλακτική που υπάρχει. Από την στιγμή που εσύ θες ένα από αυτά τα δύο εντάξει. Οπότε για μένα το Honor 8X. Ναι καταλαβαινω την προταση μιας εναλλακτικής.Ευχαριστώ πολυ για την απάντηση😊
~mxls~ Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, vickoulini είπε Έχοντας το mate 20 lite τι σε κανει να προτείνεις το honor 8x?Δεν πιστευω η ταχύτητα φόρτισης να μου ειναι προβλημα... Πάνω από 45 λεπτά διαφορά για φουλ φόρτιση μεταξύ τους, έτσι θυμάμαι. Αν δεν σου είναι πρόβλημα, ΟΚ. Μου άρεσε περισσότερο σαν οθόνη/notch. Ίδιες επιδόσεις & διάρκεια μπαταρίας. 1
xxaris Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Κρατώντας τα και τα δύο στο χέρι νομίζω το honor σου δίνει μια αίσθηση πιο premium κατασκευής συν ότι η οθόνη του έχω την αίσθηση ότι είναι λίγο καλυτερη, πιο ζωντανά χρώματα. Οπότε από τη στιγμή που είναι σχεδόν ίδιες οι συσκευές εγώ θα επέλεγα το honor. Σε αυτά τα χρήματα παίζει και το honor play, πιο "δυνατό" αφού έχει καλύτερο επεξεργαστή, δες το 😋 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα