Προς το περιεχόμενο

Περιέργο πρόβλημα...!

StAkIS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν, έχω Windows XP Professional ENG, και έχω το εξής πρόβλημα:

Μετά από άνοιγμα ή restart του Η/Υ, βάζω ένα CD-ROM ή ένα DVD-ROM στο drive μου, για οποιονδήποτε λόγο και όταν το αφαιρώ και βάζω ένα διαφορετικό, στον explorer των windows, φαίνονται ακόμα τα περιεχόμενα του προηγούμενου! :shock:΄Όσες φορές και αν το βγάλω και αν το ξαναβάλω το δισκάκι, επιμένει να δείχνει τα περιεχόμενα του πρώτου που έβαλα όταν άνοιξα τον υπολογιστή. Αυτό διορθώνεται μόνο με επανεκκίνηση! Δηλαδή, αν θελήσω να βάλω ένα άλλο CD-ROM ή DVD-ROM δισκάκι και να το "διαβάσω" πρέπει να κάνω αναγκαστικά restart!

Τι είν'τούτο βρε παιδιά; Καμμιά ιδέα πως διορθώνεται; :roll:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ela kai emena ginontan kati paromoio alla emena molis ebgaza to proto cd kai meta ebaza ena deutero emfanizontan mono o titlos tou protou kai ta periexomena kanonika tou deuterou. Me eixe pei enas oti eftaige kapoio programma pou ebala mesa(telika den brhka poio programma eftaige).

Psakse kai esy mhpos ftaiei kapoio apo ta programmata pou exeis sto pc sou.

1ον) Format για κάτι τέτοιο το ξεχνάμε!! Πολύ δύσκολο να ξαναμπούν όλα! :?

2ον) Αν μπορούσαμε να μάθουμε ποιο πρόγραμμα μπορεί να φταίει θα ήταν ότι το καλύτερο. (Μήπως αυτό είναι κάποιο CloneCD ή CloneDVD;)

3ον) Με refresh δεν αλλάζει κάτι.

Ένας ανορθόδοξος τρόπος για να το "διορθώνω" όσο είμαι στα Windows είναι να κάνω delete την καρτέλα των συσκευών το DVD-ROM drive μου και μετά να το ξανακάνω detect (install)! :roll: Μετά βλέπω τα περιεχόμενα του δεύτερου δίσκου!

egw to eixa pa8ei otan peiraksa to tweakui twn powertoys, kai evgala ena apo ta 2 "tics" stin kartella My Computer-->Autoplay-->Types. Molis ta ksanaevala ly8ike to prob.

Το δοκίμασα αλλά δεν δείχνει να λύνεται ετσι! :(

Μήπως αυτό είναι κάποιο CloneCD ή CloneDVD;)

BINGO!!!!

Εμένα μου το είχε δημιουργήσει όταν είχα βάλει το Clone CD σε Windows 98 SE. Δυστυχώς μόνο με format κατάφερα να το διορθώσω. :(

Το πρόβλημα είναι σε φορητό όπου δεν υπάρχει sound blaster. Δεν μπορώ να κάνω format γιατί ο φορητός είναι και εργαλείο της δουλειάς μου με άπειρα δεδομένα και χρήσιμα προγράμματα! :(

Κάτι άλλο που μπορεί να βοηθήσει από την εμπειρία σας; Είμαι σίγουρος ότι κάποια λύση εκτός από format, θα υπάρχει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...