Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν δεν πεσει μεροκαματο, προκοπη δε θα δεις οσες διαφημισεις και να κανεις :)

πολυ δυσκολο χωρο διαλεξες για να μπεις & νομιζω ενας τροπος υπαρχει να προχωρησεις -> εξοδος κινδυνου.

οσο πιο γρηγορα κλεισεις & βγεις λιγοτερο ζημιωμενος τοσο καλυτερα θα ειναι.

ο μονος τροπος να παρεις πελατες απο διπλα ειναι να περασουν αρκετα χρονια οπου θα μπαινεις μεσα, αν εχεις κεφαλαιο προχωρας αν περιμενεις υγιη ανταγωνισμο (παγκοσμιως) απλα πηγαινε στην ανταρκτικη.

συγγνωμη για το υφος & το στυλ αν φαινεται επιθετικο. δεν ειναι. απλα θα ηθελα να σε γλιτωσω απο χαμενο χρονο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, JMc7 είπε

αν δεν πεσει μεροκαματο, προκοπη δε θα δεις οσες διαφημισεις και να κανεις :)

πολυ δυσκολο χωρο διαλεξες για να μπεις & νομιζω ενας τροπος υπαρχει να προχωρησεις -> εξοδος κινδυνου.

οσο πιο γρηγορα κλεισεις & βγεις λιγοτερο ζημιωμενος τοσο καλυτερα θα ειναι.

ο μονος τροπος να παρεις πελατες απο διπλα ειναι να περασουν αρκετα χρονια οπου θα μπαινεις μεσα, αν εχεις κεφαλαιο προχωρας αν περιμενεις υγιη ανταγωνισμο (παγκοσμιως) απλα πηγαινε στην ανταρκτικη.

συγγνωμη για το υφος & το στυλ αν φαινεται επιθετικο. δεν ειναι. απλα θα ηθελα να σε γλιτωσω απο χαμενο χρονο.

κοίτα φίλε εγώ δεν τα παρατάω θα το πάω μέχρι το τέρμα.Άλλα άτομα κανούν επενδύσης 50-100 χιλιάδες και δουλεύουν 5 ετιές για να βγάλουν τα λεύτα τους.Το μεγάλο μου πρόβλημα είναι οτι το κοινό είναι πολύ μικρό και δεν μπόρω να σκεύτω κάτι άλλο για να διαφημίσω το μαγαζί μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, panosloco είπε

κοίτα φίλε εγώ δεν τα παρατάω θα το πάω μέχρι το τέρμα.Άλλα άτομα κανούν επενδύσης 50-100 χιλιάδες και δουλεύουν 5 ετιές για να βγάλουν τα λεύτα τους.Το μεγάλο μου πρόβλημα είναι οτι το κοινό είναι πολύ μικρό και δεν μπόρω να σκεύτω κάτι άλλο για να διαφημίσω το μαγαζί μου.

Μια άλλη λύση είναι να συνεργαστείτε και να πάρετε το νόμο πάνω σας και να φροντίσετε να αυξηθεί η πελατεία στην περιοχή 😉

Μετά παίρνετε την αυξημένη ζήτηση, την μοιράζεστε στα 2 και χρεώνετε και στο Θεό. 

Πέρα απ την πλάκα, την έχεις βαμμένη. Ο τύπος είχε καραβολευτεί και έχει την δυνατότητα να ρίξει τις τιμές στο κόστος (αν όχι και χαμηλότερα του κόστους) για ένα διάστημα για να σε αναγκάσει να φύγεις και να ξανανεβάσει τιμές στα ύψη. Κατα τ' άλλα, το να πας εκεί που χρεώνει ο άλλος 5 ευρώ και να ρίξεις στα 2 ευρώ όπου μετα βίας βγαίνεις δεν ηταν και πολύ έξυπνο. Τι περίμενες, ότι ο άλλος θα δεί την πελατεία να φεύγει και θα μείνει με σταυρωμένα χέρια να χρεώνει 5 ευρώ;

Επεξ/σία από Bas23
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει ένα θέμα το οποιό είχε συμβεί σε αλλό κοιμητήριο το κυλικείο εκεί έχασε την άδεια υγειονομικού ενδιαφέροντος επειδή το κυλικείο εκεί ειναί δίπλα στους τάφους λιγότερο απο 20μ.

Και σκεύτικα να το κυνηγήσω αλλά δεν ξέρω που να το ψάξω αν πας στον δήμο δεν τους νοιάζει.

Επεξ/σία από panosloco
Δημοσ.
1 ώρα πριν, panosloco είπε

εχει τοσα λεφτα μαυρα που δε φανταζεσαι. εχει τοσα κονε & εισερχομενους πελατες που δε φανταζεσαι.

ξερει κηδειαδες, νεκροθαφτες, κορακια, παλιους πελατες, ακομη και με τους πεθαμενους μιλαει.

δεν εχεις καμια ελπιδα & τα μαγαζια αυτα δε δουλευουν με διαφημιση οπως την ξερει ο κοσμος αλλα στομα-στομα & γνωστοι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσοχη με τα αντιποινα που ( καλως η κακως ) προτεινουν οι φιλοι παραπανω.

Θα σου ερθουν μπουμερανγκ.

Αν πιστευεις οτι ειναι πραγματικα λυση το να προσλαβεις την κορη του αλλου,τοτε καντο.

Το ιδιο εκανε ο εργοδοτης μου σε κυλικειο εξω απο Νοσοκομειο,προσελαβε υπαλληλο του μεσα κυλικειου και πηρε και με αυτον τον τροπο ενα  κομματι απο το τζιρο.

Μετα βεβαια,αφου ο αλλος ειδε οτι αρχισε να χανει ( γενικα,οχι μονο απο την υπαλληλο ) αρχισε τα αντιποινα.

Επεξ/σία από talibanakos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς η μαφία των νεκροταφείων καλά κρατάει συνεπικουρούμενη από ένα ηλίθιο,  θρησκόληπτο  λαό προσκολλημένο σε μεσαιωνικά έθιμα και πρακτικές..

Επεξ/σία από prometheas
  • Like 1
Δημοσ.

To να μοιρασεις "χαρτακια" που να γραφεις τι πολεμο τρως και και και, εκτος απο κατινια, το μονο που θα καταφερεις ειναι να φας καμια μηνυσουλα για συκοφαντικη δυσφήμηση.. Μεγάλη φωτεινη επιγραφη, ΛΙΤΗ που να γραφει μονο ΚΑΦΕΣ ΤΟΣΟ και καποιο μοιρασμα απλου φυλλαδιου εντος σε ατομα μετα απο κηδειες, κλπ κλπ θα τραβηξει το ματι κ ισως σε προτιμησουν πχ στα σαραντα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...