Xristos131294 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Καλησπέρα στο forum... Μήπως γνωρίζει κάποιος κάποιο προστατευτικο τζαμακι για τν οθόνη του Μαte..???Αγόρασα ένα της spigen 16 ευρώ αλλά από τν στιγμή που το έβαλα έχω πρόβλημα με το άγγιγμα στην οθόνη ειδικά εκεί που κάνει κυρτή η οθόνη... Δεν είναι ευαίσθητο πια το άγγιγμα.. Μήπως γνωρίζετε κάποιο τζαμακι που να μην χαλάει την λειτουργικότητα της οθόνης Ευχαριστώ εκ των προτέρων
giorgos1966 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Xristos131294 είπε Καλησπέρα στο forum... Μήπως γνωρίζει κάποιος κάποιο προστατευτικο τζαμακι για τν οθόνη του Μαte..???Αγόρασα ένα της spigen 16 ευρώ αλλά από τν στιγμή που το έβαλα έχω πρόβλημα με το άγγιγμα στην οθόνη ειδικά εκεί που κάνει κυρτή η οθόνη... Δεν είναι ευαίσθητο πια το άγγιγμα.. Μήπως γνωρίζετε κάποιο τζαμακι που να μην χαλάει την λειτουργικότητα της οθόνης Ευχαριστώ εκ των προτέρων Φιλε μου απο αναφορες που εχω διαβασει ενα πολυ καλο τζαμι ειναι της TMax.Σου δινω ενα τυχαιο λινκ να το δεις.Εχει 2-3 τυπους.Ψαξτο. (https://www.mythiki.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=22813&virtuemart_category_id=1147&ref=bestprice.gr) Επεξ/σία 9 Απριλίου 2019 από giorgos1966
saruman123 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Η T-Max είναι η αμέσως επόμενη μετά την whitestone dome glass οπότε για μένα πήγαινε εκεί μιας και έχει και τα μισά λεφτά. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2019 από saruman123 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα