Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 ώρες πριν, ChrisTz1 είπε

Από τα windows 98 το βγάζω χωρίς ασφαλή κατάργηση και πότε δεν είχα θέμα. Σε σκληρούς και usb😎

Ούτε μισή πιθανότητα δεν δίνω να το έκανες αυτό σε Windows 2000 και μετά το φλασάκι να επέζησε

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μια φορά να σου καεί το στικάκι από μη safe removal και μετά το κάνεις για την υπόλοιπη ζωή σου, σε όποιο υπολογιστή και να είσαι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ο τέλειος αποθηκευτικός συνδιασμός με backup μαζί σε επαγγελματικά αρχεία είναι οι εσωτερικοί ssd (π χ. Kingston σειρά UV500) σε κουτάκι 2.5" να γίνουν εξωτερικοί δίσκοι και τα DVD-R των 4.7GB

Επεξ/σία από dragvirusnet
Δημοσ.
21 ώρες πριν, christospvl είπε

Να τη βράσω τη νέα καινοτομία ... Τα Windows 10 από τότε που τα έβαλα μόνο προβλήματα είχα και κόλλαγε σαν να μην υπαρχει αύριο το PC.. Με τα 7αρια δεν έχεις κανένα θέμα και ας μην έχουν ενημερώσεις και βλακειες 

Μην αλλάζεις windows , αλλαξε απλά pc 😛

Δημοσ.
3 ώρες πριν, chris_g92 είπε

Μην αλλάζεις windows , αλλαξε απλά pc 😛

Οχι ρε συνονόματε το PC μια χαρα ειναι .. Η τελευταια λεξη της τεχνολογιας απλα εχει πολλες ρυθμισεις στα 10 που το καθυστερουν και θελει τρελο ψαξιμο τι να κλεισεις και τι οχι.. και γενικως δεν ειναι σαν τα 7αρια τα 10..

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, ekkli είπε

Μια φορά να σου καεί το στικάκι από μη safe removal και μετά το κάνεις για την υπόλοιπη ζωή σου, σε όποιο υπολογιστή και να είσαι.

γιατί είναι τόσο ακριβά τα στικάκια πλέον που αν σου καεί θα πας φυλακή απο το κόστος.

https://www.e-shop.gr/kingston-dt104-16gb-datatraveler-104-16gb-usb-20-p-PER.302507

και για σοβαρές δουλειές και σημαντικά αρχεία έχεις και το cloud για μεταφορά μικρών αρχείων η έναν εξωτερικό ssd στα 30 ευρώ για μεγάλα και καθάρισες.

όσο για τις λύσεις τύπου DVD και τέτοια είναι μόνο για μακροχρόνια αποθήκευση μεγάλων αρχείων,τα στικάκια υπερτερούν κατά πολύ σε καθημερινή χρήση μην τα ξαναλέμε.

Δημοσ.

Απο τα 7 υπαρχει αυτο. Εχουν χασει την μπαλα στη micro.

Δημοσ.
Στις 8/4/2019 στις 10:19 ΜΜ, christospvl είπε

Να τη βράσω τη νέα καινοτομία ... Τα Windows 10 από τότε που τα έβαλα μόνο προβλήματα είχα και κόλλαγε σαν να μην υπαρχει αύριο το PC.. Με τα 7αρια δεν έχεις κανένα θέμα και ας μην έχουν ενημερώσεις και βλακειες 

Με τα πιο παλιά win 98 να δεις τι απροβλημάτιστη λειτουργία έχεις κι ας μην εχουν ενημερώσεις και βλακείες

Δημοσ.
10 ώρες πριν, georgepppo είπε

γιατί είναι τόσο ακριβά τα στικάκια πλέον που αν σου καεί θα πας φυλακή απο το κόστος.

https://www.e-shop.gr/kingston-dt104-16gb-datatraveler-104-16gb-usb-20-p-PER.302507

και για σοβαρές δουλειές και σημαντικά αρχεία έχεις και το cloud για μεταφορά μικρών αρχείων η έναν εξωτερικό ssd στα 30 ευρώ για μεγάλα και καθάρισες.

όσο για τις λύσεις τύπου DVD και τέτοια είναι μόνο για μακροχρόνια αποθήκευση μεγάλων αρχείων,τα στικάκια υπερτερούν κατά πολύ σε καθημερινή χρήση μην τα ξαναλέμε.

όλα τα στικάκια σου είναι τόσο φτηνά;
Κι αν σου πει κάποιος ότι ψάχνει στικάκι, αυτό θα του προτείνεις;

Εγώ έχω μερικά τέτοια αλλά έχω και μερικά μεγάλα, γρήγορα και ακριβά.

Και δεν κατάλαβα, αφού το έχω πάθει μια φορά, γιατί να το ρισκάρω; Έχω την υπομονή και περιμένω safe removal. Δεν θέλω να μπλέκω, να ψάχνω τι είχε μέσα το στικάκι, να το ξαναβρίσκω κλπ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ekkli είπε

όλα τα στικάκια σου είναι τόσο φτηνά;
Κι αν σου πει κάποιος ότι ψάχνει στικάκι, αυτό θα του προτείνεις;

Εγώ έχω μερικά τέτοια αλλά έχω και μερικά μεγάλα, γρήγορα και ακριβά.

Και δεν κατάλαβα, αφού το έχω πάθει μια φορά, γιατί να το ρισκάρω; Έχω την υπομονή και περιμένω safe removal. Δεν θέλω να μπλέκω, να ψάχνω τι είχε μέσα το στικάκι, να το ξαναβρίσκω κλπ.

ναι φτηνά είναι και κάνουν μια χαρά την δουλειά τους , της kingston είναι πολύ ανθεκτικά και καλά αν σου κρατήσουν και 1-2 χρόνια καλά δεν είναι για τα λεφτά τους?

για γρήγορα πραγματικά γρήγορα ,μεγάλα και ακριβά πας με 30 ευρώ σε έναν εξωτερικό ssd και καθάρισες δεν παίζεις με στικάκια.

καλά κάνεις και εγώ πατάω eject απο το this computer αλλά δεν είναι και τόσο τραγικό το να το βγάλεις έτσι που να σου μείνει χούι για χρόνια να φοβάσαι.

Δημοσ.

Σε εμένα ακόμα δεν έχει φτάσει η 1809 και δεν πιστεύω να φτάσει ποτέ. Δεν πατάω ποτέ χειροκίνητα αναζήτηση για ενημερώσεις φυσικά έπειτα από το φιάσκο της 1809. Μάλλον θα μου έρθει κατευθείαν η επόμενη που ίσως βγει τον Μάιο.

Δημοσ.
Στις 9/4/2019 στις 2:23 ΜΜ, dchatz είπε

στο linux ως συνήθως τα πράγματα πάντα ήταν πιο απλά.

Ανοίγεις ένα terminal, su root (γιατί μόνο ο root προσαρτάει δίσκους), κωδικός ΟΚ, umount /dev/sdb. Οι πιο προχω θα κάνουν sudo umount /dev/sdb.

Απλά πράγματα

Θέλεις να μας πεις εσύ, ο πιο προχώ, σε ποιο γραφικό περιβάλλον χρειάστηκε να κάνεις manually mount κ umount usb;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...