gokuthelegend Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Παίζει σίγουρα; Έχω βάλει τα 1809 με καθαρή εγκατάσταση, και από την πρώτη στιγμή έπρεπε να βγάζω όλα τα φλασάκια με ασφαλή κατάργηση. Ποτέ δεν ηταν απενεργοποιημένη.
ChrisTz1 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, gokuthelegend είπε Παίζει σίγουρα; Έχω βάλει τα 1809 με καθαρή εγκατάσταση, και από την πρώτη στιγμή έπρεπε να βγάζω όλα τα φλασάκια με ασφαλή κατάργηση. Ποτέ δεν ηταν απενεργοποιημένη. Από τα windows 98 το βγάζω χωρίς ασφαλή κατάργηση και πότε δεν είχα θέμα. Σε σκληρούς και usb😎
cp5120 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Στα "αθάνατα" Windows 7 η προεπιλογή ήταν quick removal. Τι σκ@τ@ κάνει και τα πειράζει η Microsoft. If it is not broken DON'T FIX IT. 1
katisjimmis Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δεν θυμάμαι ποτέ να έχω βγάλει USB Flash Drive χύμα και να είχα θέμα μετά. Ίσα ίσα που πολλές φορές προσπαθώντας να το βγάλω με Safe Removal μου έλεγε ότι είναι In Use κλπ. Μετά το έβγαζα με το χέρι χωρίς να περιμένω!!!
nikcrf Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 41 λεπτά πριν, katisjimmis είπε Δεν θυμάμαι ποτέ να έχω βγάλει USB Flash Drive χύμα και να είχα θέμα μετά. Ίσα ίσα που πολλές φορές προσπαθώντας να το βγάλω με Safe Removal μου έλεγε ότι είναι In Use κλπ. Μετά το έβγαζα με το χέρι χωρίς να περιμένω!!! Εγώ είχα θέμα μια φορά , έβαζα μετα το στικακι και δεν το αναγνώριζε πάντα . Μετα το έκανα ασφαλή κατάργηση και έστρωσε. Τι να πω , εξαρτάτε το στικάκι;
katisjimmis Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, nikcrf είπε Εγώ είχα θέμα μια φορά , έβαζα μετα το στικακι και δεν το αναγνώριζε πάντα . Μετα το έκανα ασφαλή κατάργηση και έστρωσε. Τι να πω , εξαρτάτε το στικάκι; Σίγουρα και το στικάκι παίζει ρόλο και οι USB Controllers και γενικότερα η κατάσταση του Η/Υ.
leonidas_ Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Η μόνη προβληματική κατάργηση που είχα ποτέ ήταν με μία κάρτα μνήμης τύπου σαν αυτές για τις φωτογραφικές μηχανές, την οποία φορούσε ένα gps. Είχα δοκιμάσει τα πάντα στην προσπάθεια μου να περάσω νέους χάρτες σε εκείνο το gps αλλά είχα καταλήξει να μη βλέπει κανέναν. Όταν αργότερα μου ήρθε η επιφοίτηση να δοκιμάσω κ με ασφαλή κατάργηση προς έκπληξή μου το gps έβλεπε κανονικά ότι του περνούσα. Από τότε μου έγινε μάθημα η ασφαλής κατάργηση. Βέβαια όπως είπαν κ οι προλαλήσαντες από τις 10 φορές που θα κάνεις ασφαλή κατάργηση τις 8 θα σου πει ότι βρίσκεται σε χρήση. Εκεί αν είσαι τυχερός κάνεις άλλη μια κ την κάνει αλλιώς αν δε το καίγεσαι το αφήνεις επάνω μέχρι να κάνεις τερματισμό ή απλά το ξηλώνεις, συνήθως χωρίς θέματα!!
unforgiven Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 ΠΟΤΕ δεν έκανα η κατάργηση. Μόνο αν είναι κανένας υποχόνδριος δίπλα που περιμένει το φλασάκι το πατάω, κλείνω και το παράθυρο που μπορεί να γράψει ότι "η συσκευή χρησιμοποιείται" στα γρήγορα, και έξω από την πόρτα. 😁
SilverCloak Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Alex-V είπε Θέλω να πιω καφεδάκι μαζί σου θεούλη Αρκεί να μη θέλεις κανέναν από αυτούς τους περίεργους καφέδες, εσπρεσσους και φρέντους και τέτοια. Μόνο παλιό καλό ελληνικό. Δεν έχει αναβαθμίσει ακόμα το μπρίκι. Και ούτε πρόκειται. Αφού δουλεύει καλά. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2019 από SilverCloak
ninjanody Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 6 λεπτά πριν, SilverCloak είπε Αρκεί να μη θέλεις κανέναν από αυτούς τους περίεργους καφέδες, εσπρεσσους και φρέντους και τέτοια. Μόνο παλιό καλό ελληνικό. Δεν έχει αναβαθμίσει ακόμα το μπρίκι. Και ούτε πρόκειται. Αφού δουλεύει καλά. Εντάξει. Πήγε να μου βγει ο καφές που έπινα από τη μύτη...🤣
possiz Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 13 ώρες πριν, Jeiko_22 είπε Έιχα χάσει σημαντικά αρχεία έτσι. Έκτοτε χρησημοποιώ μόνο linux. Τι σχέση έχει το Linux με το ότι εσύ μόλις έγραφες κάτι τραβούσες το στικάκι. Θα είχες συνηθίσει μάλλον από τίποτα άλλο. 1
Jeiko_22 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, possiz είπε Τι σχέση έχει το Linux με το ότι εσύ μόλις έγραφες κάτι τραβούσες το στικάκι. Θα είχες συνηθίσει μάλλον από τίποτα άλλο. Δεν σε καταλαβαίνω, μάλλον δεν ξέρεις πως λειτουργεί το σύστημα διαχείρησης των windows.
chris_gpvd Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 15 ώρες πριν, Federer είπε Βρε καλα κάνω και δεν χρησιμοποιώ USB φλασάκια...αναξιόπιστα όσο δεν πάει! Μια χαρά γράφω τα CD μου με το Nero Burning Rom και είμαι σίγουρος οτι δεν θα χάσω ποτέ τίποτα! Και για μεγάλα αρχεία υπάρχουν και τα DVD (αν και με μεγαλύτερο κόστος). What year is it??
dchatz Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) στο linux ως συνήθως τα πράγματα πάντα ήταν πιο απλά. Ανοίγεις ένα terminal, su root (γιατί μόνο ο root προσαρτάει δίσκους), κωδικός ΟΚ, umount /dev/sdb. Οι πιο προχω θα κάνουν sudo umount /dev/sdb. Απλά πράγματα Επεξ/σία 9 Απριλίου 2019 από dchatz 1 1
Dimitris Verlis Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 εγω εχω arch στο λαπτοπ και εχω βρει την υγεια μου, δεν εχω τα σαπιοwindoze
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα