NikoGee Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι να στήσω ενα pc με τα ακόλουθα κομμάτια: -Ryzen 5 2400G 3.6ghz -Motherboard Gigabyte b450 Aorus M -Τροφοδοτικό FSP/Fortron Hyper S 700W 80plus -RAM 8GB HyperX 3200Mhz DDR4 CL16 DIMM XMP Predator RGB -SSD Patriot Burst 240GB -ΘΗΚΗ CC-Cougar case MX330-X Middle Tower ATX USB 3.0 black -Windows 10 Home 64bit Greek Στο συγκεκριμένο υπολογιστή με ενδιαφέρει κυρίως το gaming σε τελευταίους τίτλους παιχνιδιών σε σχετικά καλή ανάλυση. Επίσης θα χρησιμοποιείται και για εφαρμογές όπως Photoshop Μελλοντικά θα γίνει αναβάθμιση με κάρτα γραφικών τύπου 1050ti καθώς γνωρίζω ότι η integrated Vega11 που έχει ο Ryzen 2400G έχει καλή απόδοση αλλά θέλει βελτίωση. Παρακαλώ να ακούσω γνώμες για το συγκεκριμένο build καιώς και αντιπροτάσεις αρκεί να κυμανθούμε στο ίδιο budget με μικροαποκλίσεις. Eυχαριστώ εκ των προτέρων!
omega Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Θα σου προτεινα να εβαζες λιγο παραπανω το χερι στην τσεπη και να πηγαινες σε 16 Gb ram
NikoGee Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 20 λεπτά πριν, omega είπε Θα σου προτεινα να εβαζες λιγο παραπανω το χερι στην τσεπη και να πηγαινες σε 16 Gb ram Συμφωνώ ,απλά το σκέφτομαι όταν βάλω και κάρτα γραφικών. Εφόσον έβαλα 8gb τώρα, επέλεξα με 3200mhz από το να πάρω 2x8gb με λιγότερα mhz. Δυστυχώς και η 8gb 3200mhz κοστίζει 75ευρώ και το σκέφτομαι τώρα να βάλω άλλη μια. Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση!
darks1de Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Η αληθεια ειναι πως το dual channel θα βοηθήσει πολύ μέχρι να πάρεις καρτα γραφικών. Αν μπορεις να την κανεις την υπέρβαση κανε την. Το κιτ με τις δυο 8αρες θα ειναι πιο φθηνο απο οτι να τις παρεις ξεχωριστα https://www.skroutz.gr/s/15651600/HyperX-Predator-RGB-16GB-DDR4-3200MHz-HX432C16PB3AK2-16.html Επίσης καλύτερα να γλιτώσεις χρήματα απο την αγορα windows 10 αγοράζοντας ενα κλειδακι με περιπου 10Ε απο ebay Επεξ/σία 8 Απριλίου 2019 από darks1de
radiohead Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Καλησπέρα, γράψε διαθέσιμο budget, αν το photoshop είναι προτεραιότητα και ποιο μοντέλο οθόνης υπάρχει.
NikoGee Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, darks1de είπε Η αληθεια ειναι πως το dual channel θα βοηθήσει πολύ μέχρι να πάρεις καρτα γραφικών. Αν μπορεις να την κανεις την υπέρβαση κανε την. Το κιτ με τις δυο 8αρες θα ειναι πιο φθηνο απο οτι να τις παρεις ξεχωριστα https://www.skroutz.gr/s/15651600/HyperX-Predator-RGB-16GB-DDR4-3200MHz-HX432C16PB3AK2-16.html Δεν είχα δει την συγκεκριμένη προσφορά, όντως συμφέρει αρκετά, μάλλον θα κάνω την υπέρβαση:) Απλά το build το έκανα από cosmodata και δεν νομίζω να έχουν ίδιες τιμές, αφού με χρεώνουν 75ευρώ την μια.. Βέβαια απτην άλλη μπορώ να πάρω τις ram και μόνος μου από skroutz. Thanks για την βοήθεια! 2 λεπτά πριν, radiohead είπε Καλησπέρα, γράψε διαθέσιμο budget, αν το photoshop είναι προτεραιότητα και ποιο μοντέλο οθόνης υπάρχει. Budget μέχρι 600 ευρώ. Για 500 έλεγα αλλά δεν έβγαινε δυστυχώς.. Οθόνη έχω μια αρχαία LG225WS, σκέφτομαι να κοιτάξω για κάποια refurbish 1920 ανάλυση στο μέλλον. Το photoshop δεν είναι προτεραιότητα, απλά επειδή η δουλειά μου είναι σε eshop θα μου λύσει λίγο τα χέρια, απτο να κάνωδύσκολα project στα pc της δουλειάς!
radiohead Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, NikoGee είπε Δεν είχα δει την συγκεκριμένη προσφορά, όντως συμφέρει αρκετά, μάλλον θα κάνω την υπέρβαση:) Απλά το build το έκανα από cosmodata και δεν νομίζω να έχουν ίδιες τιμές, αφού με χρεώνουν 75ευρώ την μια.. Βέβαια απτην άλλη μπορώ να πάρω τις ram και μόνος μου από skroutz. Thanks για την βοήθεια! Budget μέχρι 600 ευρώ. Για 500 έλεγα αλλά δεν έβγαινε δυστυχώς.. Οθόνη έχω μια αρχαία LG225WS, σκέφτομαι να κοιτάξω για κάποια refurbish 1920 ανάλυση στο μέλλον. Το photoshop δεν είναι προτεραιότητα, απλά επειδή η δουλειά μου είναι σε eshop θα μου λύσει λίγο τα χέρια, απτο να κάνωδύσκολα project στα pc της δουλειάς! Πάρε μία απο δύο μαγαζιά στα 570€ Windows απο εδώ https://www.gamers-outlet.net/buy-windows-10-professional-retail-microsoft-global-cd-key.html?tracking=allkeyshop&utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop οθόνη σύντομα https://www.skroutz.gr/s/15696124/AOC-24V2Q.html Επεξ/σία 8 Απριλίου 2019 από radiohead 5
NikoGee Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 28 λεπτά πριν, radiohead είπε Πάρε μία απο δύο μαγαζιά στα 570€ Windows απο εδώ https://www.gamers-outlet.net/buy-windows-10-professional-retail-microsoft-global-cd-key.html?tracking=allkeyshop&utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop οθόνη σύντομα https://www.skroutz.gr/s/15696124/AOC-24V2Q.html Πολύ καλές οι προτάσεις σου φίλε να είσαι καλά! Δεν είχα ιδέα ότι μπορεις να αγοράσεις key για τα windows σε τόσο χαμηλή τιμή. Απλά ποιες ειναι οι διαφορές με τα κανονικά που έχουν 100-120 ευρω? Επίσης θα προτιμούσα να τα έπαιρνα όλα απoτον ίδιο πάροχο για να μου στήσουν και το μηχάνημα(drivers,bios update,εγκατάσταση windows). Δεν έχω καλές γνώσεις και εμπερία για να τα στήσω μόνος. Συν μου δίνουν και 3 χρόνια εγγύηση για όλα όσα προανέφερα στο build και είναι και κοντά μου εάν τυχόν έχω κάποιο πρόβλημα. Το build που μου δείχνεις όμως βλέπω ότι είναι πολύ πιο δυνατό από το δικό μου. Τουλάχιστον έτσι φαντάζομαι αφού έχει καλυτερο επεξεργαστή, κάρτα γραφικών που εμένα θα έχει απλά την Vega11 της APU, και επίσης 16gβram. Αν και από ότι έχω διαβάσει είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσω 2x8 παρά 1x16, λόγω Dual Channel.
radiohead Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, NikoGee είπε Πολύ καλές οι προτάσεις σου φίλε να είσαι καλά! Δεν είχα ιδέα ότι μπορεις να αγοράσεις key για τα windows σε τόσο χαμηλή τιμή. Απλά ποιες ειναι οι διαφορές με τα κανονικά που έχουν 100-120 ευρω? Επίσης θα προτιμούσα να τα έπαιρνα όλα απoτον ίδιο πάροχο για να μου στήσουν και το μηχάνημα(drivers,bios update,εγκατάσταση windows). Δεν έχω καλές γνώσεις και εμπερία για να τα στήσω μόνος. Συν μου δίνουν και 3 χρόνια εγγύηση για όλα όσα προανέφερα στο build και είναι και κοντά μου εάν τυχόν έχω κάποιο πρόβλημα. Το build που μου δείχνεις όμως βλέπω ότι είναι πολύ πιο δυνατό από το δικό μου. Τουλάχιστον έτσι φαντάζομαι αφού έχει καλυτερο επεξεργαστή, κάρτα γραφικών που εμένα θα έχει απλά την Vega11 της APU, και επίσης 16gβram. Αν και από ότι έχω διαβάσει είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσω 2x8 παρά 1x16, λόγω Dual Channel. 2χ8 είναι οι μνήμες. Εφόσον δεν είναι για επαγγελματική χρήση θα κατεβάσεις από εδώ https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10ISO σε φλασάκι θα τα εγκαταστήσεις και όταν ζητήσει κλειδί θα περάσεις αυτό που θα πάρεις με 5€. Drivers θα εγκαταστήσεις από το σάιτ της μητρικής και της καρτας γραφικών για τα windows 10. Είναι απλό και δεν θα εξαρτασαι από κανέναν μόλις δεις τη διαδικασία. Πραγματικά είναι απλό και αν θες σε βοηθάμε κι εμείς. Τα κανονικά λοιπόν έχουν sticker και δεν υπάρχει λόγος να δώσεις τόσα χρήματα. Αυτά τα ολίγα.
NikoGee Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 27 λεπτά πριν, radiohead είπε 2χ8 είναι οι μνήμες. Εφόσον δεν είναι για επαγγελματική χρήση θα κατεβάσεις από εδώ https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10ISO σε φλασάκι θα τα εγκαταστήσεις και όταν ζητήσει κλειδί θα περάσεις αυτό που θα πάρεις με 5€. Drivers θα εγκαταστήσεις από το σάιτ της μητρικής και της καρτας γραφικών για τα windows 10. Είναι απλό και δεν θα εξαρτασαι από κανέναν μόλις δεις τη διαδικασία. Πραγματικά είναι απλό και αν θες σε βοηθάμε κι εμείς. Τα κανονικά λοιπόν έχουν sticker και δεν υπάρχει λόγος να δώσεις τόσα χρήματα. Αυτά τα ολίγα. Εάν χρειαστεί κάποιο format ή απεγκατάσταση των Windows θα μπορώ από το φλασάκι να τα ξαναπεράσω κανονικά ? Δεν είμαι δύσπιστος απλά είναι μεγάλη διαφορά στην τιμή και ψάχνω το "αλλά" της υπόθεσης, καταλαβαίνεις. Εάν γλυτώσω τόσα χρήματα και έχω αυθεντικά Windows με 5 ευρώ, μπορώ να προχωρήσω πιο δυνατό μηχάνημα όπως αυτό που προτείνεις! Υπάρχει κάποια λύση εάν προτιμήσω να πάρω ότι χρειάζεται κομμάτι κομμάτι και να τα πάω σε κάποιο μαγαζί να μου τα στήσουν όλα? Τους drivers θα τους καταφέρω πιστέυω και μόνος.
radiohead Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, NikoGee είπε Εάν χρειαστεί κάποιο format ή απεγκατάσταση των Windows θα μπορώ από το φλασάκι να τα ξαναπεράσω κανονικά ? Δεν είμαι δύσπιστος απλά είναι μεγάλη διαφορά στην τιμή και ψάχνω το "αλλά" της υπόθεσης, καταλαβαίνεις. Εάν γλυτώσω τόσα χρήματα και έχω αυθεντικά Windows με 5 ευρώ, μπορώ να προχωρήσω πιο δυνατό μηχάνημα όπως αυτό που προτείνεις! Υπάρχει κάποια λύση εάν προτιμήσω να πάρω ότι χρειάζεται κομμάτι κομμάτι και να τα πάω σε κάποιο μαγαζί να μου τα στήσουν όλα? Τους drivers θα τους καταφέρω πιστέυω και μόνος. Πάρε όλο το hardware εκτός μνημων και κάρτας γραφικών από dexter priveshop quickshop askadam mgmanager που στήνουν δωρεαν και από multicopter τις ram και την gpu τα οποία δεν είναι δύσκολο να κουμπωσεις μόνος. Ο κωδικός 'δενει' με τη μητρική όσα format και να κάνεις δεν υπάρχει περιορισμός δλδ.
NikoGee Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, radiohead είπε Παραδειγμα: Στο στηνουν δωρεαν Φίλε μου με βοήθησες πάρα πολύ, ήδη κοιτάω για το σύστημα που πρότεινες, με γνώμονα το ελάχιστο κόστος των Windows. Εφόσον θα μπορώ να βάλω και κάρτα γραφικών, κοιτάω για τον ryzen 2600 με την radeon 570 mini. Επικοινώνησα με κάποια από τα μαγαζιά που ανέφερες και η συναρμολόγηση μαζί με bios update είναι στα 30 ευρω.
radiohead Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Στο dexter αποκλείεται. Bios update δεν χρειάζεσαι. Εκτός αν χάλασαν κι αυτοί οπότε να σταματήσουμε να προτείνουμε. Ποιοι σου είπαν για 30 ευρώ μόνο στήσιμο;
what_if Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 μνημες προτεινω 16gb αυτες https://www.skroutz.gr/s/9519501/G-Skill-16GB-DDR4-3000MHz-F4-3000C16D-16GISB.html?from=account_favorites
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα