ELLINIKIfetaHS Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Έχω την οθόνη Dell Alienware στα 240hz και φτιάχνω ένα pc με Ryzen 7. Μου είπαν ότι αν πάω σε Ryzen η οθόνη θα παίζει στα 130hz και χάνω πολύ οπότε πρέπει να πάω σε intel. Αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει Ευχαριστώ Επεξ/σία 8 Απριλίου 2019 από ELLINIKIfetaHS
farasi Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) καλα αυτό δεν ισχύει. Το θέμα είναι τι παιχνίδια παίζεις και τι κάρτα γραφικών έχεις , πχ fortnite,csgo,lol,dota,overwatch με μια ικανή κάρτα γραφικών θα πιάνεις 240fps αλλα σε AAA παιχνίδια επειδή είναι πολύ βαριά δεν θα τα πιάνεις *ο επεξεργαστής δεν εχει καμία σχέση με τα HZ της οθόνης Αυτός που στο είπε εννοούσε κάτι άλλο, ότι οι intel επεξεργαστές ειδικά σε 1080p ανάλυση έχουν καλύτερη απόδοση από τους amd Επεξ/σία 8 Απριλίου 2019 από farasi 1
ELLINIKIfetaHS Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 38 λεπτά πριν, farasi είπε καλα αυτό δεν ισχύει. Το θέμα είναι τι παιχνίδια παίζεις και τι κάρτα γραφικών έχεις , πχ fortnite,csgo,lol,dota,overwatch με μια ικανή κάρτα γραφικών θα πιάνεις 240fps αλλα σε AAA παιχνίδια επειδή είναι πολύ βαριά δεν θα τα πιάνεις *ο επεξεργαστής δεν εχει καμία σχέση με τα HZ της οθόνης Αυτός που στο είπε εννοούσε κάτι άλλο, ότι οι intel επεξεργαστές ειδικά σε 1080p ανάλυση έχουν καλύτερη απόδοση από τους amd Αυτή τη στιγμή παίζω apex θέλω να βάλω Ryzen 7και RTX 2060
Carrion Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 54 λεπτά πριν, farasi είπε Αυτός που στο είπε εννοούσε κάτι άλλο, ότι οι intel επεξεργαστές ειδικά σε 1080p ανάλυση έχουν καλύτερη απόδοση από τους amd Μου αρέσει που κατάλαβες τι του είπαν και έβγαλες και νόημα.
farasi Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 27 λεπτά πριν, Carrion είπε Μου αρέσει που κατάλαβες τι του είπαν και έβγαλες και νόημα. ε λογικά αυτό εννοούσε :ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα