Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα αγορασα το note 9 απο ενα καταστημα στο σκρουτζ με καλες κριτικες και μου ηρθε με κομενη ταινια ασφαλειας. Επισης να αναφερω οτι εβαλα την εφαρμογη phone info και μου βγαζει οτι ειναι φτιαγμεβο στο Βιετναμ και η υγεια της μπαταριας του ειναι στο 95%..Ειναι λογικο αυτο; Σκεφτομαι να το γυρισω πισω..

Επεξ/σία από spirosR2
Δημοσ.

Το βιετναμ παντως δεν λεει κατι,ειχα παρει το note 8 απο αμαζον ιταλιας και ηταν επισης βιετναμ  ,την μπαταρια δεν την εχω δει ποτε στο 100% ,οσο για την ταινία εχει τυχει να ειναι κομμενη σε πολλους ,σε μενα ποτε 

Δημοσ.

Αυτό με την ταινία είναι συχνό φαινόμενο στα σκουτζο-μαγαζα. Το ανοίγουν και το ελέγχουν για να δουν αν είναι όλα οκ. Δεν ξέρω τι ισχύει στην περίπτωση σου, αλλά έχει συζητηθεί πολλές φορές εδώ μέσα το συγκεκριμένο θέμα.

• Moderators
Δημοσ.

Μην εμπιστευεσαι το phone info για την υγεια της μπαταριας. Ειναι συνηθες φαινομενο να γραφει ο,τι να ναι, μην αγχεσαι. Το Βιετναμ επισης μη σε αγχωνει.

Δημοσ.

Εγώ αγόρασα κινητό αυτοπροσώπως από Mediamarkt και ειχε ξανακολημένη ταινία πράγμα που δεν φαίνονταν εύκολα

και μιλάω για το Honor 9 Lite που είχε 2-3 βρομάδες που κυκλοφόρησε επίσημα στην Ελλάδα. Ο Κοτσόβολος δεν το είχε ετοιμοπαράδοτο.

Επειδή περνάω κάθε μέρα από εκεί, πήγα για εξηγήσεις και μου έδειξαν αρκετά κουτιά κολλημένα με τον ίδιο τρόπο

και ο υπάλληλος μου πρότεινε αν θέλω να διαλέξω κάποια άλλη συσκευή, μιας και δεν είχα πειράξει κάτι άλλο εκτός από την αυτοκόλλητη ταινία.

Η συσκευή είναι από την επίσημη αντιπροσωπεία, δεν πήρα άλλη και κοντεύω χρόνο χωρίς κανένα πρόβλημα.

Πάντως, για να ηρεμήσεις, κάνε τους ένα τηλεφώνημα μήπως και σε καθυσηχάσουν οι εξηγήσεις τους (όπως πρότεινε κι ο saruman123)

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις εστειλα email σήμερα το πρωί και περιμένω την απάντηση τους. Έχω το δικαίωμα να πάρω άλλο εφόσον η ταινία ασφαλείας ήταν κομμενη;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, spirosR2 είπε

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις εστειλα email σήμερα το πρωί και περιμένω την απάντηση τους. Έχω το δικαίωμα να πάρω άλλο εφόσον η ταινία ασφαλείας ήταν κομμενη;

Λογικά ναι χρησιμοποιώντας το DOA που ισχύει για 7 μέρες.

Δημοσ.

Η απάντηση που έλαβε από το μαγαζί είναι ότι πρώτη φορά έτυχε κάτι τέτοιο και δε γνωρίζουν πως έγινε δε πήραν καμία ευθύνη πάνω τους και μάλιστα με πιεσαν να αφαιρέσω και την αρνητική κρητική από το κατάστημα τους. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, spirosR2 είπε

Η απάντηση που έλαβε από το μαγαζί είναι ότι πρώτη φορά έτυχε κάτι τέτοιο και δε γνωρίζουν πως έγινε δε πήραν καμία ευθύνη πάνω τους και μάλιστα με πιεσαν να αφαιρέσω και την αρνητική κρητική από το κατάστημα τους. 

Όχι μέχρι να στο αλλάξουν.

Αλλιώς πας στον συνήγορο του καταναλωτή.

Δημοσ.

μηπως επειδη ειναι παραεισαγωγη τα κινητα, τα ανοιγουν για να τα ελεγξουν και να βαλουν ελληνικο βιβλιαρακι? το περιεργο ειναι οτι μονο με τα samsung φαινεται να συμβαινει αυτο (οσα εχω παρει απο σκρουτζομαγαζα ετσι ηταν), απο την αλλη οσα lg εχω παρει ηταν σφραγισμενα

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, duende είπε

μηπως επειδη ειναι παραεισαγωγη τα κινητα, τα ανοιγουν για να τα ελεγξουν και να βαλουν ελληνικο βιβλιαρακι? το περιεργο ειναι οτι μονο με τα samsung φαινεται να συμβαινει αυτο (οσα εχω παρει απο σκρουτζομαγαζα ετσι ηταν), απο την αλλη οσα lg εχω παρει ηταν σφραγισμενα

Παλιότερα που είχα πάρει και γω Samsung δεν υπήρχε τέτοιο θέμα.

• Moderators
Δημοσ.

Κι εμενα δε μου εχει τυχει ποτε να ειναι ανοιγμενη η συσκευασια και ολα μου ιεναι απο σκρουτζομαγαζα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...